Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NOX

|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 4:02 pm Заглавие: 3d? |
|
|
Mi pyva rabota zavyrshena s 3D studio max 3
Blagodarnosti na boteff, koito vypreki sposobnostta mi da usvoqvam syveti uspq da pomogne, i na Energoto koito reshiha da sprat toka samo 5 pyti po vreme na rabotniq protzes... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 4:07 pm Заглавие: |
|
|
welcome, Joro shte ti premesti temata vuv 3d foruma da ti vidime smetkata kato horata predi drone, imperial i kuzmich da kajat che niama takuv tank :) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 4:13 pm Заглавие: |
|
|
mi to verno nqma takuv tank...trqbvashe da e pantera ama stana vpregatna broneboina mashina na morskata pehota na Albaniq zaradi neveroqtnite mi sposobnosti da pretzenqvam na oko dyljini, shirini i viso4ini...MErsi za mesteneto v 3D _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 4:14 pm Заглавие: |
|
|
4akai da vzema prevantivni merki predi Drone ili Imperial da sa videli posta ... :))) kazah mu az da si sloji plane s blue printovete na Panterata ..no marzeliveza kaza 4e ve4e go bil izmodeliral na 50% i ne mu se zanimavalo... :)))
NO!!! imam obe6tanieto mu pod KLETVA 4e sledva6tiq tank 6te e ''anatomi4no'' to4en :)))
PS. otpu6i si duloto ;)))
PPS. na tanka... na tanka!!! :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 4:17 pm Заглавие: |
|
|
abe boteff ti viarvash li mu na obeshtanieto "pod kletva"? :P
az, nerazbirashta ot 3d, si haresah verigite mnogo :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 4:32 pm Заглавие: |
|
|
Strashen e! Kefi, are chestito ti 3d "chlenstvo" ;)))))))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2004 6:29 pm Заглавие: |
|
|
NEMA TAKUW TANK! NEMA TAKUW TANK! CHUHTE LI? NEMA TAKUW TANK!
:))))
Pozdrawleniya ot mene NOX! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|