Graphilla.com :: Преглед на тема - re :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

re :)
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2004 5:10 pm    Заглавие: re :) Отговорете с цитат

imah malko vreme tiq dni i pokopah malko po edno ne6to koeto bqh pozarqzal poradi lipsa na vuprosnoto svobodno vreme...
Nqma svetlini nqma ni6to smao scanline i me6 :)) vse o6te e WIP neprekusnato ne6to doopravqm.. ima o6te mnoogo ne6ta da se deistvat no... :)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
skynet

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2004 6:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az na tvoe mqsto bih pochnal neshto drugo. nqma smisal da se razmotavash s edin model nqkolko meseca i da pipvash tuk tam :), osven ako ne modelirash Laocoon group naprimer :)))
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2004 7:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
az na tvoe mqsto bih pochnal neshto drugo. nqma smisal da se razmotavash s edin model nqkolko meseca i da pipvash tuk tam :), osven ako ne modelirash Laocoon group naprimer :)))

defakto sum go modeliral za okolo 4 / 5 dena ... kakto kazah nqmam vreme da se zanimavam s kakvato i da e li4na strani4na deinost .. ako vuob6te tova e ot zna4enie.. prosto imah malko vreme i diestvah po nego..
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2004 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eto za horata ot 4ujbina.. za6toto ne sum siguren 4e TOP.BG se vijda ot vun... malko po razli4no e ot tova koeto sum slojil gore no samo kato cvqt i poziciq.. :))

http://www.geocities.com/ilinasim/BBB1.html
http://www.geocities.com/ilinasim/BBB2.html
Върнете се в началото
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 12:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Boteff, nogo yako se poluchawa, mene me kefi! Tavora i toi dobre stoi :)))) Az ako sum na twoe myasto, sega shte pochna da gi texturiram predi da mi e wtrusnalo ot modelirane i da zarezha tsyalata rabota :))))

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 12:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nqma da go zareja Drone.. sega imam nqkolko dni svobodni.. i kopam qko.. :)) to4no v momenta deistvam po kaskata ili ne6toto podobno.. predvijda se i ne6to kato silno upgradnal HAMMER... :))
A otnosno modeliraneto... hm.. na men tova mi e strastta.. texturiraneto nakraq.. :)) 6te karam podret..
Върнете се в началото
Toshiro

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 1:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

и на мен ми харсва как се получава, има яки детайлчета. бтв какво предназначение имат тия "ръчки" :) на гърба на бронята(виждал сам подобни и в концептите на Фенг примерно, изглеждат куул, но за какво служат?...)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Boteff

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 1:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:))) dosta sa razprostraneni pustite mu ''ru4ki'' prav si... az na edin drug koncept gi vidqh i mi haresaha.. moite sa malko po razli4ni no... a ina4e li4no az si gi talkuvam kato nqkakvi energiini izto4nici... qsno e 4e mogat da se slojat i na po neuqzvimo mqsto ... no puk ot druga strana pridavat nqkakva dinamika na celiq design i za tova sum gi plqknal tam :))
Върнете се в началото
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 2:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Tawa e za twurdo okachwane na ranitsa ili drugo neshto deto se nosi na grub. Ideyata e da nyama remutsi i prezramki, koito da se prechkat otprede na choweka. W momenta razni podobni se testwat.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 2:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ideqta mi e 4e za tez jvu4ki otpred na cicite deto sa s po trite dupki i za tezi otzad za ramenete da se zaka4a hidravli4no ustroistvo za dve po tejki orajiq ot roda na karte4nicite .. :)) ne pra6ti ot logika i argonami4nost no puk ne mi e celta to4no tova.. nomera e da stoi pone 50% ubeditelna.. vse pak moga da spekuliram s nesa6testvuva6ti materiali :)) moga da kaja 4e tazi ogromna bronq teji 500grama a e po zdrava ot bronq tip chobhem ( tova Drone go znae ;)) vid tankova bronq.. po leka mai 4e 4 puti ot stomanata i po zdrava ot neq.. :)) taka 4e.. realizam nicht.. ona... aa takova Sci Fi kolkoto mi du6a iska ;)))))
Върнете се в началото
Bethoven

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еее.. най-сетне... пусна тая броня :)) Искам специално да кажа, че детайла на тея за ръцете е много добър! Лично аз нямам търпение да видя завършека :)
skynet

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 1:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ako tova e bronqta koqto beshe puskal predi s onzi pich, znachi modela e otbelqzal mnogo malko napredak i obshto vzeto shte napisha syshtite neshta koito i togava napisah. sorry, ne iskam da te obidq, no na men ne mi izglejda dobre, modela e kriv na mesta. Nikoi li ne vijda? Mi kajete mu na choveka da si oprai modela be kakvo samo ahkate vyv vuztorg.
Върнете се в началото
Bethoven

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 1:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е само малко от пред бронята има няколко кривини, ама нали е уип бе ей! Ще се оправят работите, мен ме кефи детайла на ръцете :)
Boteff

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 2:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e 4e za kakva obida ide re4.. :)) nali za tova se puska tuka.. da se 4uqt mneniq.. tova 4e koncepta ne ti haresva slu4va se..:) ne moje na vseki da se haresa... a za krivinite prav si... az zatova i wire ne sum puskal za6toto ne sum go fixnal savsem.. :)
Върнете се в началото
voltaja

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 10:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo gotina e po4nala da stava "The armor" a koga planuvash da ja navle4esh na njakoi : ))
Hicks

Местожителство: 708 A

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 12:48 pm    Заглавие: >>> Отговорете с цитат

>>> Нещо мноо пластмасово заоблена навсякъде без нито един
груб ръб!?!
Boteff

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 8:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

grubi rabove ne se predvijdat...a za6to da ne e ot nqkakuv plasti4en material!? kade pi6e 4e ot teneke trqbva da e?!
voltaja 4oveka go ima napraven na 90% :) deistvam gi ne6tatata v svobodnoto si vreme i za tova ne stava burzo... no golqm merak imam da go zavur6a skoro... pone kato modeling.. :)
Върнете се в началото
atmos

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 9:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

aбе все си мисля че ако оправиш гърдите на тоя армор ще изглежда много по-добре. Направи ги малко по анатомични и изобщо махни тоя ръб от горната част

просто пробвай и виж как ще стане. Също така ще е яко ако нахвърляш тук таме по някое кабелче и тубичка свързана към него
Boteff

МнениеПуснато на: Пет Яну 30, 2004 9:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

za kabel4etata i az misleh ... no 6te stane prekaleno uqzvima... az tezi na racete kolko vreme se 4udeh dali da gi slagam ili ne... :))
puk za cicite..moje i po dobre da stanat ako gi promenq kakto kazva6 no ve4e sum precenil koe kak i za6to 6te idva i nqma da stane + tova mnogo ednakvo s o6te 1500 takiva ve4e praveni koncepta 6te se polu4i...
vinagi ima na kade da se opravq... tezi ne6ta sa strogo specifi4ni i sa mnogo do li4en vkus... :) na 10 du6i 6te se haresa imenno taka, na 100 ne.. puk ne e ne6to komersialno taka 4e nqma kakvo tolkoz da mu umuvam... 6tom men si me kefi ;)) vupreki 4e sum 10x na nqkoi hora o6te predi nqkolko meseca kogato pusnah purvi variqnt.. polezni ne6ta spodelihte i za dobro be6e :))
Върнете се в началото
vlad74

МнениеПуснато на: Нед Фев 01, 2004 6:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Profesionalna izrabotka. Bravo. Ako mu lepnesh i edna dobra texturka shte zaspi napravo.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети