Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Съб Яну 31, 2004 4:35 pm Заглавие: The Living Forest - utre 12.30 |
|
|
The Living Forest - 3d animacia , palnometrajen
utre v 12.30 v kino centar - kinoto do Vitiz
Filma e baya izmychen.
Kofti mi e che parvite opiti za Euro Feature 3d sa takiva, tva ne dava mnogo nadejda zasega.
Padnal e dosta trud, no horata deto sa go pravili prosto nemat talant za tazi rabota. Nedostatycite sa mnogo, iam i hubavi momenti razbira se.
Tova e. Prosto ako ste Liubopitni i jelaete da vidite kvo praat kolegite v Spain otidete. Ochakvam komentari. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Съб Яну 31, 2004 7:21 pm Заглавие: |
|
|
Я ше ходя... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2004 2:40 am Заглавие: |
|
|
Eeeeee naj setne da go pusnat....ot dosta vreme go chakam...ne sym go gledal. Chetoh edna statiq za nego i gledah edno trailer-che i imache edin mnoo qk moment s edna svetylka deto si izpusna gazovete v chasha s vino:))) ako go namerq shte go pusna, a ako moga i shte skaniram i statiqta shtoto imache tazno concept images.... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2004 2:42 am Заглавие: |
|
|
ej zabravih da pitam - a dali shte ima i druga projekcia shtoto prosto po tova vreme sym na urok (risuvane nqma nachin da go izpusna) i nqma kak da go gledam :((((((((
10x predvaritelno _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2004 12:59 pm Заглавие: |
|
|
specialno dvete bubolechki ( ednata ot koito pardi v chashata ) sa hita na filma.
a za druga projekcia ne znam , moje bi .... da toku shto proverih, vseki den e ot 12:30 _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zoo
|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2004 2:04 pm Заглавие: |
|
|
Tova filmche da ne e edno takova Ispansko |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2004 5:30 pm Заглавие: |
|
|
edno takova bash ispansko _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2004 8:51 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo 10x Bio...znachi tezi dni sym tam : ) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2004 1:41 pm Заглавие: Коментари... |
|
|
Вчера (неделя) от 12:30 беше последната прожекция, мисля си, на филма, имаше към 20-тина души в кино Център. Не знам дали ще го пускат някъде другаде. Аз го имах на CD, aма все пак ми се гледаше на кино, за да видя как се държи филма на голям екран.
Общото ми мнение е че не са се постарали много, особено откъм типажи и анимация, имаше доста дървени и недонаправени неща, проблеми с рендъринга на AA и всякакви други работи. Основното 3Д приложение ако не знаете е Мауа и е използван стандартния рендър, със Shadow Maps. Козината, тревите и всякакви подобни неща не бяха естествени, много компюрни седяха. Героите просто не стъпваха в земята, осветлението и сенките бяха много зле, просто все едно гледаш някакво детско 3Д за ТВ, само че пълнометражно и на голям екран. То всъщност и филма си има точно такава цел.
Самата история иначе е забавна, имаше приятни моменти, един от които е този с мухата в чашата, която се уригва и пърди. Общо взето типажите и разработката на мухите беше най-яка.
Айде, кажете и вие какво мислите _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2004 2:49 pm Заглавие: |
|
|
Aaaa nedej taka Nixon-e ne mi kazvaj che poslednata projekciq e minala:/ _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|