Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de_si

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2004 8:42 pm Заглавие: da bude6 ili da ne bude6... web site? |
|
|
mislite li 4e tova ima potencial da stane simpati4na na4alna stranica na ne4ii li4en site? kakvo ne mu e nared?
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2004 9:08 pm Заглавие: Re: da bude6 ili da ne bude6... web site? |
|
|
de_si написа: | kakvo ne mu e nared? |
kato za na4alo fonta :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2004 11:46 pm Заглавие: |
|
|
Като цветове-ОК, ама верно фонта... Успех, de_si:-) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chochosan
|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2004 4:57 am Заглавие: |
|
|
znachi ako vzemesh edna malka cherna duska i se snimash tochno kakto si taka otstrani i na neq sa nadraskani menutata shte stane mnogo po efektno. ako ne mojesh da namerish takova neshto probvai s neshto na koeto ti si napisala ruchno neshtata, malko po trudno shte uspeesh da gi animirash posle butonite no puk shte izglejda originalno. kato cvetovo suotnoshenie e mnogo dobre, osobeno ako otrazqva haraktera ti (leko melanholichen :) ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2004 11:34 am Заглавие: |
|
|
Да, предложението за черната дъска заслужава да се обмисли! Дерзай;-) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2004 3:24 pm Заглавие: |
|
|
За фонта - казаха вече. Освен тва този халффейс май прекалено голям се е получил. Иначе идеята е готина, но като че ли малко постна ? _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2004 5:30 pm Заглавие: |
|
|
ei, haresva mi ideqta za handwriting :)
6to se otnasq do tova, 4e e postno...... molebi da, moje bi ne. vsmisul, 4e az iskam da e max oprosteno, semplo... no moje bi nqkuv text moje da se dobavi vdqsno ot buton4etata ili nqkva druga ideq ako imate...
10x :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GoldMember

Регистриран на: 03 Фев 2004 Мнения: 40 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2004 5:40 pm Заглавие: |
|
|
Може би долу в дясно да се помести някъкво инфо със ситен кегел (пр. 8pt.) или едно "©..." примерно :o] _________________ ~ Тьi меня уважаешь? ~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chochosan
|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2004 5:44 pm Заглавие: |
|
|
spored men tam na praznoto mqsto moje da sa prustite na rukata ti sqkash si go hvanala tova neshto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2004 6:02 pm Заглавие: |
|
|
ei chochosan super idei ima6 :) to4no taka! 6te napi6a ne6tata i 6te gi scan i posle 6te si snimam rukata kak durja edin marker i uj pi6a i 6te gi sglobq posle ne6tata... ei mn gotino si go predstavqm dano da uspeq da go realiziram |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chochosan
|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2004 6:17 pm Заглавие: |
|
|
vinamvai samo s durjashtata marker ruka i liceto otstrani zashtoto ako sa zaedno shte izglejda malko stranno, moje da slojish samiq marker na scenata a rukata kak go puska ili se otteglq... abe dosta variacii po temata mogat da se napravqt :)
napravi go i dai da vidim kak izglejda :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2004 6:56 pm Заглавие: |
|
|
da ne bade
imash li ideia kak shte izglejda v brousera
triabva da go ramkirash za da ne sedi izriazano licetoa mi da e vse edno se podava ot otkrehnata vrata
vsashtnost shto ne fanesh i na hvodnata vrata s tibeshur ne napishesh menuto pod tabelkata s familiata
no taka e ujasno
ne polzvai edin i sasht font za zaglavie i za navigacia
osven ako ne e Verdana
v tvoite filmi i v tvoita muzika ima neshta koito ti si pravila ili prosto sa tvoi zashtpto si gi imash? _________________ The quick brown fox jumps over the lazy dog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2004 10:25 pm Заглавие: |
|
|
fox, 10x, nai-veroqtno naistina nqma da go bude :) ne za drugo, a za6toto nai-4esto mi pisva ot tva, koeto pravq, predi da sum go izvela fokrai :(
ina4e naistina nqmam ideq kak 6te izglejda v browsera, nito kak 6te se napravi v web format... da poznal si i sudurjanieto ne mi e mn qsno :)
za sega si predstavqm edinstveno kato viziq ne6tata i gi suglasuvam s vas, za da znam kak da se adptirat za web... ne, ne sum pravila web site predi. vsu6tnost pravila sum edinstveno na html v notepad, polu4avaha se prili4no izglejda6ti ne6ta, no mnogo sku4ni
anyway, merci za suvetite, tva za fontovete 6te go zapomnq. ako slu4aino ideikata preturpi nqkvo razvitie, 6te budete uvedomeni (dori i da ne vi se iska :P) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GoldMember

Регистриран на: 03 Фев 2004 Мнения: 40 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2004 11:11 pm Заглавие: |
|
|
Жалко, идейята беше доста интересна... щеше да се получи готино сайтче с малко помощ оттук... оттам като за начало :^] _________________ ~ Тьi меня уважаешь? ~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 12:20 pm Заглавие: |
|
|
de_si написа: | ... ne, ne sum pravila web site predi. vsu6tnost pravila sum edinstveno na html v notepad, polu4avaha se prili4no izglejda6ti ne6ta, no mnogo sku4ni |
tova s noterada go zabravii
parvo sedni i pomisli kakvo iskash da ima kato info v tova saite
posle strukturirai neshtata
moe lichno mnenie e, che e tapo da slagash muzika i filmi koito ne sa tvoi
linkove / favorits / moje
stiga da se grijish za tiah da sa aktualni
spored men triabva v edin lichen site, koito predstavia samata teb, da ima
ABOUT ME
-cv
PORTFOLIO
-photo
-web
-print
CONTACT
links / farorits /
sled kato naberesh materialite, koito iskash da sediat v saita zapochni s dizaina
dizaina triabva da e saobrazen s tova koieto iskash da kajesh / pokajesh
pri obratnia variant stava izsmukano ot prastite info
ako ne znaesh kolko obem info triabva da pokajesh, moje da se naloji v posledstvie da zagubish kompozicia i logika na saita
taka sashto misli i za vatreshnite stranici
splash pajea e da kaje welcom
da go kaje dobre za da tre nakara da vleznesh
izpolzvai po privetlivi cvetove
mnogo sa kalni tezi koito sa na tova koeto pokazvash
ta taka
izmisli go
napravi go na proekt a za realizaciata vse shte se nameri koi da ti go napravi na HTML
derzai
uspeh _________________ The quick brown fox jumps over the lazy dog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 12:57 pm Заглавие: |
|
|
da, prav si za tiq muziki i filmi prosto si napisah purvoto koeto mi doide naum ina4e ina4e zvu4i logi4no tova 4e purvo trqbva da imam ideq za sudurjanieto. samo za cvetovete ne sum mn suglasna, prosto na men mi dopadat po ubitite takiva, ne 4e tozi variant sega e idealen... awe 6te vidim :) 10x za razumnite suveti |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2004 2:54 pm Заглавие: |
|
|
de_si edno syvet4e za cvetovete
6tom si izbrala ubiti cvetove nqma lo6o, no tezi sega niastina sa mi kalni4ki :) probvaj malko da gi iz4isti6 i pak da si ostanat ubiti;
ina4e v ideqta ima hlqb:) no i mnogo rabota..ne mi se misli...
i az sym si mislil za ne6to podobno no taka i ne go realizirah
Pozdravi i uspeh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|