Graphilla.com :: Преглед на тема - 3D-AUTOCAD vupros4e.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3D-AUTOCAD vupros4e.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
amateur

МнениеПуснато на: Вто Фев 03, 2004 4:42 am    Заглавие: 3D-AUTOCAD vupros4e. Отговорете с цитат

Izvinqvam se 4e zadavam tup vupros.Naposleduk samo takiva gi zadavam:))No naistina mi trqbva da znam kak moga da izkaram kartinka (jpg ili kvoto i da e) sled kato sum rendiral materialite i svetlinite.Stava vupros za Autocad kat'si pusne6 3D-to.
6e mi trqbva za ediniq izpit da go znam tova, taka 4e ako nqkoi znae bih se radval ako mi pomogne.
Blagodarq predvaritelno.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Вто Фев 03, 2004 11:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hm.. abe vie ne go li u4ite tva? az ne sym mnoo v 4as sys autocad.. ama trqa da imash comanda render tam.. probai neshto ottam da namerish znam li :) kyde u4ish?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
amateur

МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2004 12:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:))
Abe po princip po dokumenti se vodi 4e go u4im, no daskalkata idva pri nas kato ne moje da se spravi s ne6to(za 3D-to stava vapros).Po u4eben plan tq e dlujna da ni prepodava samo 2D, no az i o6te dvama iskahme da ni nau4i i na 3D malko.Tq kaza 4e 6te potursi nqkoq kniga 6toto ne znaela kak stava.Kniga taka i ne se nameri i nie sami po4nahme da se mu4im.Ina4e si rendiram materiala, vkarvam svetlini i si4ko e ok.No ne znam kak da go izkaram kat' kartinka:(
Injeneren dizain, 3 kurs, v TU-varna.
Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2004 12:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

au ujas - varna e koshmar - mesti se v Ruse ;)
hm zna4i trqa da ima menu render - probvai ottam.. nemoa ti kaja pove4e shtoto ne sym go otvarql ot godini ;) sorry
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети