Graphilla.com :: Преглед на тема - bateriq za tablet?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

bateriq za tablet?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
chochosan

Местожителство: plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Фев 06, 2004 1:25 am    Заглавие: bateriq za tablet? Отговорете с цитат

imam edin tablet na koito mu svurshi bateriqta v pisalkata, no kogato ponechih da q smenq kakvo da vidq - tq e ot tipa AAAA i nikude ne mojah da namerq takava , opitah se da nabutam AAA ama ne stava shtoto hem e po debela hem i po dulga, nqkoi imal li e takuv problem s tableta si? prerovil sum vsichki magazini za baterii v plovdiv , v sofiq izobshto ne znam dali shte ima puk i da hodq do tam bez da znam dali shte namerq ili ne...

izvinete za bitoviq vupros ama prosto ne znam kakvo da pravq
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пет Фев 06, 2004 3:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mi az namerih tuka .. hmimah takyv tablet predi godina i neshto, ama se skapa - marka TCM :))) ta ima gi bateriite, trqa namerish nqkoi po-seriozen magazin za el. 4asti i shti dostavqt...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Съб Фев 07, 2004 10:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ah! o6te nqkoi se e preebal kato men zna4i!! baterii AAAA v BG do sega pone az ne sym nameril! Tova, koeto mojesh da namerish e da kupish bateriq ...KX mai beshe, ako ima "Germanos" do vas (samo tam sym vijdal takiva). Pitai gi dali v KX bqha 4 baterii AAAA. Ta kupuvash takava , 4upish plastmasata i vytre ima 4etiti baterii...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети