Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
energie
|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 10:40 am Заглавие: Представяне |
|
|
Здравейте, искам да покажа един проект за сайт и да чуя вашите критики. За мен е важно и се надявам да ми дадете насоки.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 12:19 pm Заглавие: |
|
|
Не изглежда зле! Флаш ли ще бъде? Аз лично бих направил бекграунда(сивите линни) с една идея по-бледи. Успех:-) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 12:49 pm Заглавие: |
|
|
ei - gotino e kato ideia! interesno e! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chochosan
|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 1:00 pm Заглавие: |
|
|
abe samo na men li mi se struva ili elementa gore e leko kilnat nalqvo??
mislq che nqmash nujda ot tezi dvete linii nad i pod centralnoto logo inache kato ideq e dobre |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GoldMember

Регистриран на: 03 Фев 2004 Мнения: 40 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 1:30 pm Заглавие: |
|
|
Нещо бутоните ме смущават на 2-та снимка... може би 1 идея по-малък фонт и едно ляво подравняване на текста няма да е зле :^] Идеята е интересна. :^] _________________ ~ Тьi меня уважаешь? ~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GoldMember

Регистриран на: 03 Фев 2004 Мнения: 40 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 1:34 pm Заглавие: |
|
|
Като го позагледам обаче ми се струва, че натежава малко от дясно (пак за 2-та сминка)... нещо design by... и copyright-а можеш да ги пораздвижеш малко... :^] _________________ ~ Тьi меня уважаешь? ~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 2:37 pm Заглавие: |
|
|
според мене
махни това design by на второто,
намали тъмната сянка,
отдалечи малко - съвсем малко линиите от окръжността на първото, белите линни са много явни както ти казаха,
текста на бутоните си го сложи в ляво, така стои много странно,
и или ще има още някакъв елемент на бутона или не - какво е това само на един - някакво кръгче,
и на кръглият елемент SP - не ми харесва много, нещо малко бяга, бутни го още малко, за да заприлича съвсем на емлема /светлосенките/ или кавото е там....
P.S.С това се представяш за уеб или просто искаш мнение, защото ако е второто темата ти не е за тук :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
energie
|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 5:53 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност ми се иска ако може да ми се дадат права за уеб форума. Да мога да ползвам мнението на другите и да се уча... Ако разбира се намирате представеното за хубаво... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
energie
|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Сайте ще бъде сглобен на флаш, когато ми остане време, а иначе кръгчето на бутоните се явява нещо като rollover. Когато се мине с мишката това нещо ще се върти :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 5:59 pm Заглавие: |
|
|
това кръглото как ще се върти по-точно, защото с тези сенки нещо не мога да си го представя - дай демо.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
energie
|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 6:07 pm Заглавие: |
|
|
Себастиян мисля, че може да се счита за представяне. Надявам да го видят хората които трябва. Ще сложа и част от секцията портфолио, за да може да си кажете мнението върху нея.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|