Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 10:18 pm Заглавие: Vreme e !!! PoseTool za 3DStudio MAX R5 + R6, Hayde ! |
|
|
shte vi haresa..... :)
www.simoworks.com
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 10:26 pm Заглавие: |
|
|
i az tova se pitah predi secunda :)))) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 10:35 pm Заглавие: |
|
|
a must-have za vsichki max useri, neka beta testvaneto zapochne sega!:) Shte sme blagodarni na Simo Sokerov za edno GRPHLLA exclusive intro za plugina:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 10:48 pm Заглавие: |
|
|
Малко история .. започнах да правя свой 3D филм и отчаяно търсих някакъв плъгин или скрипт който да ми помогне в работата. Попаднах на anipose на Стийв Джонсън , приятно скриптче но...... доста сакато.
Слаб интерфейс никакви удобства. Но пък добра основа. И така, наех най-добрия програмист който познавам - Тодор Тръндев. Беше доста трудно на моменти, но резултатът за мен е невероятен !
Плъгинът има предимството да е създаден по необходимост, не за запълване на някаква ниша.
Пробвайте го, ако имате въпроси тук е мястото.
Давайте вижте го, изтеглете си го и се забавлявайте _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 10:51 pm Заглавие: |
|
|
Едно малко уточнение , плъгина не в Beta test , Ver 1.0 e :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 11:43 pm Заглавие: |
|
|
айде успех и от мен!
много съжелявам, че засега нямам възможност да разгледам какво мога да направя с това, но се надявам с най-скоро време да имам.
айде, действайте вий, правете работи, щото Март месец ми се иска да направя една демонстрация в НБУ на БГ плъгини за Макс и ще е гот да има материали :)
Бай _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 11:59 pm Заглавие: |
|
|
Eeeeee super e plugina...ej toku shto go izteglih i go razgledah i napravo sym ocharovan...mnogo got e...tip morphing-a u max-a, no 100 pyti po qko...
Uspeh _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zoo
|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 12:40 pm Заглавие: |
|
|
:))))))) e dochakahme go :))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 9:19 pm Заглавие: |
|
|
според мен, сега е много важно хората да разберат за какво точно става въпрос и точно затова е необходим сайта, както и някой да започне да използва това чудо и да го обесни на другите.
единствения начин за развитие е хората да го разцъкат както трябва. За съжаление, няма много аниматори, които могат да го направят :( _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|