Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне ( този път като хората) :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне ( този път като хората) :)

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
energie

МнениеПуснато на: Съб Фев 07, 2004 7:30 pm    Заглавие: Представяне ( този път като хората) :) Отговорете с цитат

Съжалявам че пак ще отворя тема, но миналия път беше малко разпокъсано. Сега слагам всичко и ми се иска да имам права за Уеб форума. Критики и насоки са повече от добре дошли. Благодаря Ви предварително.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Съб Фев 07, 2004 8:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Pokaji edin zavurshen web site za da poluchish za tam prava, vse pak tva sa 3 screen-a na neshto koeto oshte ne e stanalo site.
Върнете се в началото
TT2

МнениеПуснато на: Съб Фев 07, 2004 11:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе разкарай ги тия bevels и гадости, а и бутона с надписа SP нещо не ме радва, направи го някакъв сочен... 3d render-че да кажем, но да ти се иска да кликнеш на него. То и бутончета enter куца...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
me

Местожителство: Air

МнениеПуснато на: Съб Фев 07, 2004 11:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не разбирам що се дразните чак толкова, не че аз съм им фен, но все пак нашата работа е да правим дизайни, които се харесват на масата хора(съответно и на клиентите) а бевълите са едно от тях.

иначе ще стане много плоско и обикновения юзър няма да се радва много

не че трябва да правим нещо което да се хареса на Гошо от Долно Кирилово, но аз смятам, че трябва да се съобразяваме с общия вкус//не безвкусие!

не е ли така??
Върнете се в началото
Ula

МнениеПуснато на: Нед Фев 08, 2004 8:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

me написа:
не разбирам що се дразните чак толкова, не че аз съм им фен, но все пак нашата работа е да правим дизайни, които се харесват на масата хора(съответно и на клиентите) а бевълите са едно от тях.

иначе ще стане много плоско и обикновения юзър няма да се радва много

обем може да се постигне и без bevels... пример: прословутия aqua бутон, обичан толкова много от users и клиенти - в него няма грам bevels, а обем не му липсва... има още много други примери...
справка - Photoshop tutorials в Net-a

аз лично съм съгласна с ТТ2...
Ula

МнениеПуснато на: Нед Фев 08, 2004 8:38 pm    Заглавие: just a hint Отговорете с цитат

pimeto

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 09, 2004 10:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кефи ме
свежо е
само може ли да предложа да помислиш за вариант да прикачиш менютата някъде, защото така хвърчат много
имам в предвид 2рата картинка, където е менюто с portfolio:::about:::contact
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети