Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
energie
|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 7:30 pm Заглавие: Представяне ( този път като хората) :) |
|
|
Съжалявам че пак ще отворя тема, но миналия път беше малко разпокъсано. Сега слагам всичко и ми се иска да имам права за Уеб форума. Критики и насоки са повече от добре дошли. Благодаря Ви предварително.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 8:49 pm Заглавие: |
|
|
Pokaji edin zavurshen web site za da poluchish za tam prava, vse pak tva sa 3 screen-a na neshto koeto oshte ne e stanalo site. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 11:16 pm Заглавие: |
|
|
Абе разкарай ги тия bevels и гадости, а и бутона с надписа SP нещо не ме радва, направи го някакъв сочен... 3d render-че да кажем, но да ти се иска да кликнеш на него. То и бутончета enter куца... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Съб Фев 07, 2004 11:26 pm Заглавие: |
|
|
не разбирам що се дразните чак толкова, не че аз съм им фен, но все пак нашата работа е да правим дизайни, които се харесват на масата хора(съответно и на клиентите) а бевълите са едно от тях.
иначе ще стане много плоско и обикновения юзър няма да се радва много
не че трябва да правим нещо което да се хареса на Гошо от Долно Кирилово, но аз смятам, че трябва да се съобразяваме с общия вкус//не безвкусие!
не е ли така?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2004 8:27 pm Заглавие: |
|
|
me написа: | не разбирам що се дразните чак толкова, не че аз съм им фен, но все пак нашата работа е да правим дизайни, които се харесват на масата хора(съответно и на клиентите) а бевълите са едно от тях.
иначе ще стане много плоско и обикновения юзър няма да се радва много |
обем може да се постигне и без bevels... пример: прословутия aqua бутон, обичан толкова много от users и клиенти - в него няма грам bevels, а обем не му липсва... има още много други примери...
справка - Photoshop tutorials в Net-a
аз лично съм съгласна с ТТ2... _________________ I've still got sand in my shoes... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2004 8:38 pm Заглавие: just a hint |
|
|
 _________________ I've still got sand in my shoes... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 10:27 pm Заглавие: |
|
|
кефи ме
свежо е
само може ли да предложа да помислиш за вариант да прикачиш менютата някъде, защото така хвърчат много
имам в предвид 2рата картинка, където е менюто с portfolio:::about:::contact |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|