Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
me
|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2004 11:46 pm Заглавие: Molq kagete kakvo mislite za tova |
|
|
stava vypros za edno site na bazata na php nuke:
eto screen shoot (predstoj mahane na tazi kartinka-gule, slagane na po-eleganten border na ramkata pri poleto "kvo stava")
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2004 11:57 pm Заглавие: |
|
|
tz tz
az ni6to elegantno ve vijdam do tuka
a tezi borderi i patterns tip "tetradkata mi s kvadrat4eta ot parvi klas" ili dankite mi ot teenager-stvoto" ne6to ne mi varviat
strukturata e dobra
za dizain mu davam 30% ot 100% /do tuk s flat demo - poraboti za vizia/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Чет Яну 08, 2004 12:17 am Заглавие: |
|
|
da prav si za patternite i men me draznqt :(
kak mislite 6te sedi li po-dobre s zaobleni kraj6ta eylovatite headeri, vyob6te 6te stane li ne6to ot tqh s toq grid i gradient??
ako imate nqkakvi syveti s koito da me naso4ite 6te sym mnogo blagodaren |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Чет Яну 08, 2004 12:19 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | zaobleni kraj6ta eylovatite headeti |
zaobleni vmesto yglovati |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Чет Яну 08, 2004 12:36 am Заглавие: |
|
|
ц, абе sebastianz55 много знаеш нещо, по полека с критиката.
относно саита ти моге да ти кажа, че не е лош, но не е и the best, все пак това тука са само мнения.
бих те посъветвал да пробваш различен цвят за background.
главната лента с линовете---начало-връски-контакт и т.н. пробваи да я слееш цветово и като дизайн с картинката отгоре.
синьото което ти е по останалата част на саита не се връзва с главната картинка. текста които разположен в това синьо го смени примерно на сиво, експериментираи.
структурата ти е океи. пробваи да сложиш --влез в саита- отдясно, а --категории материяли---в ляво.
пробваи да сложиш ----търсене--- горе на лентата с връските, например в дясния краи, мисля, че е излишно да има цял панел само за него.
а и тия отрязаните ръбове можеш да ги пропуснеш :) както решиш, опитаи да слееш в един блок всички категории :)
можеш и нищо да не пробваш :) просто ти давам съвет. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Яну 08, 2004 1:26 am Заглавие: |
|
|
pimeto neka avatara ti stane 100x100 pxl. gledai da ne go povtariam! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Чет Яну 08, 2004 1:39 am Заглавие: |
|
|
добре моля само ми даи време да пуснат ъплоада, и ще си кача новия.::::това е оффтопик:::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Яну 08, 2004 11:03 am Заглавие: |
|
|
е хайде де не ми се карайте!:
според мене:
- махаш патерните .... даващ нещо по приятно и с различен цвят /какъв ще ти е хедъра,бре?/, а те така изрязани много дразнят да ти кажа - и да ги заоблиш пак ще дразнят - измисли нещо по-еленгно.
- Така като си го сложиш малко като изрестки от вестници ми стои - елементите стоят разделено, а това /неприятно/ впечатление са допълва от липсата на какъвто и да е фон.
- с тази цветове, сайта е убит ама направо ...направи нещо по въпроса, просто така като го видиш все едно изгубил цвят с годините :)
- за линковете под хедъра - те с в средата а самият сайт е изместен в дясно - а сега де, що така?И с този им шрифт все едно си го правил на Front Page за междудругото.
- има идея, има посока ама си още в началото на крайния вариант, който ако се потрудиш въбще няма да е тоя.
- мдааа, айде сага споко :) - |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Чет Яну 08, 2004 1:27 pm Заглавие: |
|
|
ok merci za syvetite do tuk :)
6to se otnasq za cvetovete - do golqma stepen se dylgi na ka4estvoto na jpg
a za linkovete gore te sa HTML / css za tova ti sedqt Front Page-ski, struva mi se 4e 6te stanat tegki kato celi kartinki ?? kakvo mislite |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 12:54 am Заглавие: |
|
|
zdravejte eto update, dobligavam li se do celta?
taka po-dobre li sa block-ovete? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:09 pm Заглавие: |
|
|
опитаи да ги слееш блоковете и заглавията пробваи да ги направиш с сив шрифт.
забравил си да оцветиш и панелът с търсене, смени му фасона и мисля, че ще стане |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:12 pm Заглавие: |
|
|
shto sa ti takiwa kalni cvetowete? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:24 pm Заглавие: |
|
|
ta za posokata - pimeto kaza da gi slee6 - haide de - ako ne 6te6 pone gi dobliji da ne se goniat - cvetovete - ne naistina sa si kalni4ki - mai 4e ne6to kavo aqua si se opital ... i gi zabravi tezi patterni tip danki - mene li4no mnogo mi drazniat okoto
za kvadrat4etata v zaglavnite 4asti - ismisli niakak da si slee6 s tzveta za6toto taka stoiat mnogo flat na tezi obli formi
a tova VHOD to4no pod textarea-ta napravo e mnogo naprili4no
i za6to zad "tova sme nie..." ima fon a zad "Kvo stava..." niama - i t.n.
haide ve4e poraboti po seriazno za6toto si hvanal verniat pak i dai da vidiam kraen varant a ne beta versia :)
aide sas zdrave |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:34 pm Заглавие: |
|
|
otreji header-a na shirinata na content-a
mani ot header-a toa "tv screen" effect - weche qko e demode...
nedej da colorize-vash taka grubo header-a
naprai tam nekuf po-kulturen kolaj
logoto da izpakne da se wizda
razkaraj taq "pseudo aqua" ot zaglawiata na sekciite - naprai neshto taka, che da se chete zaglawieto - sia s tia cherni bukwi ne sa wizda
mani patternite ot sekude det si gi polzwal
slozi nekwi normalni i paswashti si cvetowe
razpani butonite po cqlata shirina na site i gi naprawi da si lichat che sa butoni.
taz snimka s rakuwashite se hora q smeni s po- podhodqshta - sia izglejda che na lewia mu chupat rukata.
razpolozenie:
kwo me boli mene koj e w site? twa li e naj wajnoto za uswera? smeni mestata na "kategorii materiali" i "koj e w sajta" - taka nema logika da sa.
belite poleta koito ostawat mejdu otdelnite "paneli" sa mnogo golemi - to werno ne e loso da ima white space - ama tuka e malko poweche ot nuznoto..
emi... gore dolu twa e spored mene... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 4:43 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | emi... gore dolu twa e spored mene... |
...всичко, казано от Ави, с добавката, че не е лошо да си избереш някакво подравняване на заглавията на блоковете. каквото и да е... все ще е подобрение... _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2004 7:28 pm Заглавие: |
|
|
ne razbiram za6to da maham patternite, mnogo mqsto 6te mi ostane prazno?!
ima6e edin site v edna druga tema:
http://www.aclubcable.com/
kydeto ima dosta patterni, problemyt v samiq pattern li e ili v tova kak sym go napravil az, nqma li da stane priqtno, ako go napravq po-lek, prosto ne znam kakvo 6te go pravq tova prostranstvo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2004 11:30 pm Заглавие: |
|
|
аз мисля че проблем е в партерните като ти си ге направил , защото по свое си нечин не се връзват и не сотято добре - а там където си паказал е направено с усет, т.е. на са обиждай ама тези потерни с тизе цметове не са въобща за каквото и да е място а аз по начало на смянам, че е подходущо да слагаш патерни в портал, от тах лъха нещо обикновено и стои много постно а от портала се очаква да е интересен и динамичен
друг вариянт е да ги вплетеш в накоя оригинална идея като цвят и композиция
и да те посъветвам да не си вкарваш всачко напрво в html а пради това поработи над него като прост файл, който да обработиш и да го подредош както трябва - после има време да му мислиш, нали все пак знаеш за къде и за какво е и трябва да се съобразиш при изработката |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 6:40 pm Заглавие: |
|
|
hi na vsi4ki,
napravih update, promenih design-a vurhu pove4eto ot zabelgkite tuk, utre clienta 6te go vidi i 6te se radvam na komentarite:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 7:37 pm Заглавие: |
|
|
защо не направиш блоковете в един цвят, това зелено не се връзва с нищо друго от саита ти, а мисля трябва да е в тон с големия банер.
иначе е добре аранжирал си нещатаслял си блоковете и виж колко хубаво станало :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KikoPiko

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 8:39 pm Заглавие: |
|
|
mi ne e zle, predi klienta da go widi, da oburnesh i malko wnimanie na gramaticheskite greshki! Wij w 'dobre doshli'!
Uspeh _________________ "Tell me exactly what am I supposed to do..."
DISTURBED |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|