Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 3:54 pm Заглавие: Print.bg - Web Site Design |
|
|
p.s
ne e nujno da se suobraziavate s taia primerna shema za razpolojenieto na site,s primernia text za contenta koito e po dolu, be izobshto s nishto. kakto mislite che she e nai dobre taka go napravete.
Logo
http://7black.com/print/logo.zip
Primeren text
http://7black.com/print/content.doc |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2004 10:44 am Заглавие: |
|
|
ok ne6tata w ob6ti linii sa mi qsni ;) oswen slednite 4isto tehni4eski momenti:
1. wijdam, 4e osnownata nawigaciq e smesena - ima dumi i na latinica, i na kirilica - ne e li po-dobre da sa izcqlo na kirilica (kakto produktowata nawigaciq)
2. ne widqh da se spomenawa za ezikowite wersii na sajta - zna4i li towa, 4e site-a 6te e samo na bg
3. kakwo se ima predwid po "html development" - t.e. vyprosnite stranici stati4ni li 6te sa, ili dinami4ni (generirani ot serverside), akoe wtoroto sledwa li da se naprawi i content manager
mi twa e drugu za sq ni sa se6am ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2004 7:15 pm Заглавие: |
|
|
mucho написа: | ok ne6tata w ob6ti linii sa mi qsni ;) oswen slednite 4isto tehni4eski momenti:
1. wijdam, 4e osnownata nawigaciq e smesena - ima dumi i na latinica, i na kirilica - ne e li po-dobre da sa izcqlo na kirilica (kakto produktowata nawigaciq)
2. ne widqh da se spomenawa za ezikowite wersii na sajta - zna4i li towa, 4e site-a 6te e samo na bg
3. kakwo se ima predwid po "html development" - t.e. vyprosnite stranici stati4ni li 6te sa, ili dinami4ni (generirani ot serverside), akoe wtoroto sledwa li da se naprawi i content manager
mi twa e drugu za sq ni sa se6am ;) |
1. mi po printzip she e na bg navigatziata, no taka i ne stignahme do bulgarskia prevod na menuto gore, triabvashe da patuvam v petuka i ne mojahme da go utochnim tva, predpolagam ako spechelish nema da ti e problem da si smenish gore ot eng na bg a?
2. mi na men pone ne mi e kazano che she ima eng versia.
3. html development :
sus sugurnost she ima i dinamichni pages za priemane na poruchkite tam za pechat i pr. no programiraneto v slcuhaia ne e rabota na designera koito she pravi designa, iziskvaneto e stranitzite da se developnat na html ne da se predadat kato images, za dinamichnite pages predpolagam she se napravi nekakv template tva she se utochni mejdu spechelilia i vuzlojitelia. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2004 7:27 pm Заглавие: |
|
|
qsnuuuu e sq we4e si4ku mi e qsnu :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2004 7:28 pm Заглавие: |
|
|
mucho написа: | qsnuuuu e sq we4e si4ku mi e qsnu :) |
mi sled kato sichku ti e iasnu, ostava samo da spechelish !
Uspeh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Фев 19, 2004 3:25 am Заглавие: |
|
|
Ами... аз искам само да попитам (сигурно е питано и преди, но ме е нямало) - moje li kato jpg da se prashtat predlojeniqta...? _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Фев 19, 2004 3:28 am Заглавие: |
|
|
oпa! То си пишело, ама няма кой да чете! Така е, като гледам само парите... не, че ще ги спечеля... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|