Graphilla.com :: Преглед на тема - Za fototo:)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Za fototo:)
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 12:57 am    Заглавие: Za fototo:) Отговорете с цитат

Takaaaa...sorry za zabavqneto eto gi snimkite...samo 4-ri sa, ama 1-vo ne so izkarah vsichki snimki(money problem:( ), a se okaza che pri skaniraneto nqkoi ne sa izleznali hich...
Ta tezi deto sa po-dolu sa leko pipnati na shop-a (levelite..)
Mi tova e...daje se chudeh dali ne izbyrzam malko s predtavqneto ama are vie shte reshite sega....:)
Shte chakam kritiki;)

xaerial

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 2:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

втората най ми харесва
а за критика - нека някой друг :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
chochosan

Местожителство: plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 3:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mahai purvata :)

texturata na 2rata e dobra
3tata e dobra no bi mi haresala poveche ot drug ugul i ne s tolkova razmazani klonki na preden plan
4tata biva
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
chochosan

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 3:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

...za da ti se poluchi purvata trqbva da ostavish aparata na stative inache s tova nqkolko sekundno exponirane rucete leko treperqt i snimkata se razmazva, ako ne na stativ to na zemqta ili na neshto nepodvijno. aa i namali ISO-to inache shte stane prekaleno qrka nishto che e nosht. az lichno takiva gi pravq na shutter speed 1/2 do 4 sec zavisi ot efekta i iso 100 ili 64.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 8:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

10x za syvetite:)
a stativche po natatyk...:)))
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 11:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

без светкавица може, но без стативче не може

аз лично искам още малко работи да покажеш
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 12:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Pyrvata ne e za izhvyrlqne .... samo trqbva da se po raboti vyrhu neq :)

http://www.54ka.pimdesign.org/graphillaimg/other/foto1.jpg
*Coldblooded nadqvam se da ne se obidish za tozi test
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 1:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

54ka: ni naj malko :)

oshte se nadqvam do nqkolko dena :)
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 4:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Opit za opravqne na nqkoj precakani snimki...
na 1-vata ne znam ot kyde se poqvi tozi blik...ama..
a 2-rata se okaza kofti skanirana(prekaleno tymna izlezna) a na snimkata si e ok...ta taka..

wicky

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 4:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

poslednata e mnogo priatna!
Върнете се в началото
chochosan

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 7:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eh coldblooded hubavi idei imash ama neshto ne mojesh da gi zasnemesh kakto trqbva purvata shteshe da bude super ako mojeshe malko po nadolu da hvanesh i vtoriq luch deto a da se podade ama e snimano nad nego puk i neshto hich ne mi haresva tova izbelqvane vdqsno nai veche deto e i po uglite. vtorata e dobre no kachestvoto i e losho
Върнете се в началото
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 8:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)))
Za svetloto imam opaseniqta che se e poluchilo ot edna lampa do sgradata...trqbva dneska da mina i da vidq, shoto do kolkoto si spomnqm(a pyk neshto mi se sluchva da zabravqm:( ) lampata malko mi precheshe ta i zatova e taka nastrani malko(izmestena de) :)
Inache za izpylneniqta...sa se uchim:)
mim

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 8:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

често когато имаш насрещна светлина или почти насрещна и нямаш сенник на обектива се плъзга светлина и се отразява по лещите на обектива
и се получават какви ли не подобни неща
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
chochosan

МнениеПуснато на: Съб Фев 14, 2004 2:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abe kato gledam mnogo obichash da snimash sgradi :) pod razlichni ugli, q zasnemi neshto drugo, dai edno macro, ili portret, ili nqkoq po prirodna, ili neshto nestandartno...
Върнете се в началото
Coldblooded

МнениеПуснато на: Съб Фев 14, 2004 3:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ako imam kysmet(t.e. skener pod ryka) shte metna oshte neshto:) i hope...
leviatator

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mim написа:
без светкавица може, но без стативче не може

аз лично искам още малко работи да покажеш

eto kakvo ima predvid mim ... na sushtoto miasto kadeto ti si snimal ... ama s statif ...

Coldblooded

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 2:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:))) samo trqbva da se obyrnesh:)
za stativa mi e qsno..ama namerih u nas samo edin schupen...:(( a togava meraka mi beshe po-silen ot racionalnoto mislene....be jivi i zdravi da sme...:)
n1x0n

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 11:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

chochosan написа:
eh coldblooded hubavi idei imash ama neshto ne mojesh da gi zasnemesh kakto trqbva...

Cold, по-добре добра идея и кофти реализация, отколкото безидейно техничарство. Защото техника се учи, а добри идеи ако нямаш нищо не става! Ти ще научиш техниката, нали обещаваш?! :-)

chochosan да ти кажа този път публично че често коментарите и препоръките ти са твърде над уменията показани от теб до момента. Моят съвет е да не търсиш толкова кусури на хора на твоето ниво!
Coldblooded

МнениеПуснато на: Сря Фев 18, 2004 3:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eto , s malko zakysnenie, i drugite deto gi bqh obeshtalll..dneska trqbva da mi izleznat i ostanalite snimki taka che tezi dni shte ima oshte update-i:) ili pone da se nadqvame...
za pyrvite dve znam che fokusa go nqma ama kakvo da napravq kat ne vnimavam..:((( vtorata kato che li ne trqbvashe da e pregarqm taka ama vse taq...
I taka mejdodrugoto - snimkite s cvqt sa mnogo zle - za koeto vinq gadnoto, slabo, osvetlenie:P , ta zatova sa B&W. Pipani sa na shop (koeto e qsno de, ama az da sym chist pred syvestta si che sym vi kazal:)

Hajde jivi i zdravi:)
n1x0n

МнениеПуснато на: Сря Фев 18, 2004 4:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Втората направо не я слагай... не знам защо си я осакатил така - не е добре! Снимай повече, мисли за осветление, фокус, композиция... не бързай да натиснеш спусъка. Създай си система за снимане - мерене на светлина, настройки на апарата, композиране, фокус и чак тогава снимай. Да ти стане навик, защото не винаги ще разполагаш с време, а някои изпуснати кадри са "once in a lifetime"!
А осветлението хич не е лошо за портретите... само се научи да го използваш.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети