Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 9:59 pm Заглавие: BMW series 3 limo , tolkowa wip 4e nqma nakude |
|
|
Taka... towa e purwiq mi wip koito postwam i si mislq 4e mojebi e malko rano... wse pak towa e wtoriq den ...
No wse pak. Kazwaite ako gre6a nqkude totalno, dokato ne e kusno da poprawqm gre6kite ;). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 10:16 pm Заглавие: |
|
|
super e... ima oste baia nesta da mu pravish... na men wire-to mi haresva:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
B&K
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 11:42 pm Заглавие: |
|
|
Най вероятно ще стане добре.Давай ,давай!...В предния капак мисля че има много
полигони,а също и от страни.Успех _________________ KSR
http://pkpf1team.hit.bg/index.html |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2004 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Nikak nema da e losho da kazvate s po edna duma za kakwo gi pravite tia koli ? za kef, po porychka, za da se uchite da pravite koli ili prosto taka.
Hubavo e kato postvate neshto da ima malko info _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2004 4:41 pm Заглавие: |
|
|
ob6to wzeto e mnogo prosto...
bat' spacer prawi kola -> dawa mi link kum tut za prawene na kola -> az prawq kola...
moje da se opitam da prodam modela ako eventualno stane dobre...
no zasega si e prosto za trenirowka.
Nqma taina konspiraciq ;) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2004 11:25 pm Заглавие: |
|
|
update4e na drugiq den.. :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:02 am Заглавие: |
|
|
basi kolko sum tup :(! molq moderatorite za zatriqt prokletata tema :(.
mnogo molq _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:06 am Заглавие: |
|
|
a za6to da q zatrivaT?!
ne6to mai propusnah... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:13 am Заглавие: |
|
|
mi nqma smisul da pretowarwam posta taka... 6te sloja edna nowa kogatoo stigna donqkude... tupo e da pokazwam wseki den wipowe nali?:( _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:14 am Заглавие: |
|
|
nali razbira6 sega usetih 4e lipswa edit i ne moga da updatewam linkowete... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:23 am Заглавие: |
|
|
e 4e za6to... lo6o nqma.. tova si e tvoq tema.. tukmo za nqkoi po nazad s materiala moje da gleda i da se u4i.. ( vupreki 4e tutove bol :) puk i ot druga strana ako ne6to si o......al.. moje nqkoi da ti kaje ovreme :)
e moje i na malko po golemi intervali da puska6 prosto ako tolkova se pritesnqva6 :))
do sega ne pomnq na nqkoi da sa mu napravili problem 4e si pulni sam temata :)) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:47 am Заглавие: |
|
|
aa ne 6te se polu4i mazalo... oswen towa ot men da se u4i nqkoi mi zwu4i... hehe
problema e 4e mai sam si otkriwam gre6kite po-burzo i nqma smisul...
Kato stigna do rendwane moje da postna ne6to ama do togawa ima dosta rabota wupreki 4e napredwam podozritelno burzo... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 1:28 am Заглавие: |
|
|
hm.. kolata stava hubava sqkash .. pusni go toq tutorial da go vidq i az ako ne e problem .. 4e mai i na men mi se dopravi kola.. 4e imam edin dva projecta deto si pla4at za realizaciq ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 1:48 am Заглавие: |
|
|
http://www.dlight.ru/master/max/032.php
...
kato zapecna pitam bat' spacer... toi mi dade i linka kum tuta... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 8:30 am Заглавие: |
|
|
sashtoto BMW go prawih za reklamata na nkitkat. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:18 pm Заглавие: |
|
|
postni go :) iskam da widq kak e stanalo... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2004 11:20 am Заглавие: |
|
|
www.dynamate.net/rusi/bmw3.jpg
Inache mojesh da gledash reklamata na www.dyanamte.net - otiwash na projects, tv adds, nestle kitkat chunky
Preporachvam ti da izgradish celia obem na kolata grubo i sled towa da slagash detail. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2004 1:04 pm Заглавие: |
|
|
Malko ti se e omazal mesha okolo druzhkite na wratite. Booleani li si prawil za dupkite? Probai s modelirane ako e taka. Ako li ne e, probai da podwedesh edges malko po-izchisteno, ako tryabwa narezhi wratata malko poweche ta da imash hubawi otprawni tochki za plawni loops -- losho nyama ako imash malko po-golyam tesselation Catmull-Roma shte si gi zmoothne kato pich :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2004 1:07 pm Заглавие: |
|
|
ok 6te se prowbwam sus sliceowe .... dano stane 4e tezi skapani drujki sum gi modeliral poly po poly... s boolean (dori s powerboolean ) ne stawa... shapemerga su6to omaza ne6tata i se naloji ru4no wsi4ko.. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|