Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2004 6:19 pm Заглавие: Q kajete... |
|
|
Q kajete kvo mislite za site mi..
http://free.bol.bg/coldfoto
Under construction...a i tova mi e pyrviq site ta ako imate i nqkakvi preporyki kajete...che hich ne razbiram ot site-ove...:/10x _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2004 6:31 pm Заглавие: |
|
|
towa za 4ujdestranniq ekwiwalent na graphilla me izkefi :))))
samo akji kude 6te slaga6 tumbnailite? za6toto mi se stori 4e e malko tqsno tam... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2004 8:11 pm Заглавие: |
|
|
mi po-kysno shte go update-na...
inache tumbnail-ite shte sa v tezi dylgite pravoygynicheta - mejdu linijkite
Samo se chudeh kak da napravq da se otvarq vsqka kartinka v new fixnat size window... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chochosan
|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2004 12:44 pm Заглавие: |
|
|
ami semplo, nepretenciozno, lisheno ot vsqkakuv art, ti kum tova li se stremish? postarai se malko, poriuvai neshto, shtrakni nqkoq snimka vkarai malko jivinka, sega mi prilicha na chast ot foruma na graphilla s tolkova sivo :) ili kato 404 error page na hit.bg :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2004 1:02 pm Заглавие: |
|
|
znae6 li da ti kaja za semploto ne si praw :). za portfolio na 3d e protiwopokazno dori i flash butoni da ima.... ako widi6 moq sait 6te se razsmee6. Prosto celta e druga nali? Ne design a .... trqbwa da izpukwa samoto 3d nali... i ni6to drugo.
Dori se 4udeh dali ne e dobre edni goli hyperlinkowe da ima... no 6te6te da bude prekaleno minimalistin4o. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2004 10:22 pm Заглавие: |
|
|
mi v interes na istinata skin-a na graphilla mi e siviq variant:)))
A site ne pretendira za nishto...a go pusnah da vidq kakvo sha kajete i dali mojete da danete nqkoq idejka ako neshto ne e nared...
A ima i pitane. Kak moga da napravq da mi otvarq nov prozorec kato cyknesh na nqkoj buton, NO DA E S FIX-NAT SIZE - T.E. SAMO KARTINKATA DA SE VIJDA A NE KATO NEW WINDOW na iexplirer-a. shtoto inache moga da go napravq prosto da otvarq new window i tova e...ako nqkoj znae super...ako ne zdrave da e... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Като начало, си смени името на HTML-а, щото UNTITELED DOCUMENT дразни :) Освен това, по добре намали всички надписи, отколкото да съкращаваш АНИМ. и ние да се чудим това АНИМАЦИЯ ли е или АНИМАЛ ПЛАНЕТ :) На самите рисунки/3д - има ли тумбс ? Зарежа ли нещо изощо като цъкна ? Ако да - по кво личи ? :) Менюто e голямо.
Айде, дерзай и успех :) _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Coldblooded написа: | mi v interes na istinata skin-a na graphilla mi e siviq variant:)))
A site ne pretendira za nishto...a go pusnah da vidq kakvo sha kajete i dali mojete da danete nqkoq idejka ako neshto ne e nared...
A ima i pitane. Kak moga da napravq da mi otvarq nov prozorec kato cyknesh na nqkoj buton, NO DA E S FIX-NAT SIZE - T.E. SAMO KARTINKATA DA SE VIJDA A NE KATO NEW WINDOW na iexplirer-a. shtoto inache moga da go napravq prosto da otvarq new window i tova e...ako nqkoj znae super...ako ne zdrave da e... |
В JavaScript можеш да задаваш на window обекта noresize или нещо такова - така големината е фиксната. Освен това имаше някакъв начин (не помня как беше точно) да задаваш дали да се вижда меню, статус и т.н. Сега си гледам стари кодове които съм писал едно време и гледам че работят :):
Код: |
function launchwin () {
window.open ("main.html", "main", "width=800, height=460, left=100, top=100"); |
Това е от http://fabio.data.bg/sniperfans/, виж дали това е което искаш. _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2004 12:50 am Заглавие: |
|
|
....10x za scripta...she go merna...
A za anim.-a ne smqtam che moje da go obyrkash s animal planet! A dosta shte trqbva da namalq size na texta za da pobera animacii v tova mqsto...no vse pak 10x za predlojenieto. Za zarejdaneto - ne..oshte ne sym gi slojil...tezi dni nqmam mnogo vreme kato moga shte go dovyrsha..... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|