Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NOX

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2004 11:42 pm Заглавие: batistut WIP |
|
|
razu4avaiki 3D studio max 5.1 izpod ry4i4kite mi izleze ei toq batiscaf. o6te e WIP, mnogo e WIP, taka 4e priemam vsqkakvi idei za podobrqvaneto mu...
PS rozoviq background e v 4est na moq mentor
 _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:05 am Заглавие: |
|
|
Kaji mi samo 4e go pravish za njakoja web stranica za "real time 3D" !!! _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:46 am Заглавие: |
|
|
NOX... 6te ti izredq vsi4ko deto se setq navednuj..:))
1. izpolzvai meshsmooth .. ne hape ;)
2. misli kato pravi6 ne6to.. ot kakuv material e to ( govorq za modeling ne za textura i material )... za6toto taka kakto si izmaistoril nqkoi ot ne6tata imam 4uvstvoto 4e ne sa ot metal ili plastici razni a ot beton...
mnogo tlusti si gi ostavil tez stabilizatori ili kakto tam se kazvat...
i kato v zakliu4enie malko nemarlivo i grubi4ko kato modeling si ba4kal mi se struva.. malko jasta prasta.. :)) vloji malko staranie :)))
PS. a da.. vzemi mahni onaq nedodqlana ''akulska'' perka deto si mu pobil na gurba.. ako li ne pone q napravi po liceprqtna :) vkarai malko detail ...
aide uspeh sus sledva6tiq baStiskaf :)) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:49 am Заглавие: |
|
|
hmmm.....da mnogo si prav za stabilizatorite..i za gornata perka 6te pomislim ne6to. Taka mqza na izkovan ot entusiasti v Shabla _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:01 pm Заглавие: |
|
|
TheViolator написа: | Kaji mi samo 4e go pravish za njakoja web stranica za "real time 3D" !!! |
haide pak se po4na
shto ne opitash vednyj bez sarkazym?
shte boli li ako kajesh naprimer "slagai beveli po rybovete"?
shte izdadesh holywood-sko know-how ako kajesh "napravi tova edi kak si"?
znam, 4e ti vsi4ko si znaesh i 4e tebe ti ne trebe joker*, ama ideqta na tiq community-ta e tezi kato teb da pomagat na tezi kato nas (koito ne sa)
_____
*za spravka v edin drug forum |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:37 pm Заглавие: |
|
|
abe sarkazma i az go zipolzvam kato oryjie mnogo 4esto, za tova i sviknah da ne mu se zasqgam :) Ina4e 4e e nekadyren toq model (2ri v jivota mi) e verno i za tova go puskam tuka da "krada" idei i hollywoodsko know how :) makar 4e ve4e v 2 temi na Violator e iznesena pove4e vytreshna informamaciq, otkolkoto mai sym vijdal nqkyde na kup :P _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 9:01 pm Заглавие: |
|
|
****ovendelon **** Opitvam se da ne ti obryshtam vnimanie ve4e, tova shte e poslednoto mi neshto pisano po tvoi adres, taka 4e ne si habi mastiloto izlishno pove4e... _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Фев 19, 2004 1:19 pm Заглавие: |
|
|
добре е тръгнало да става особено като за втори модел
мисля, че ако послушам ovendelon и вкараш малко bevel или по-точно chamfer на ръбовете ще стане още по гот. Също така ще е яко ако не правиш разните му там болчета и гайки на текстрата а си ги моделираш. И ги слагай по начестичко :)))
ааа и малко дупчици и отвори няма да му навредят според мен. Разни там прозорчета и ала бала. И постни някви wire-и и рендери без текстурата
успех _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Фев 19, 2004 2:50 pm Заглавие: |
|
|
mersi za syvetite...problema tuk e oba4e tehni4eski..na Celeron na 400 pove4eto boltove i gaiki i vsq ostalnaq vsemirnaq svolo4 6te se otvarq vseki pyt po 3 4asa...
Oba4e za bevelite ste mnogo pravi vsi4ki..v momenta se my4a nad tqh...za6toto izmenqm i generalno na perkite formata
PS: tova za dup4icite...6te go mislim..ama kato e s mnogo dupki bahtiskapa potyva byrzo i stoi na dynoto ve4emo..taka mi kazaha opitni vodolazi:) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oza

|
Пуснато на: Чет Фев 19, 2004 11:55 pm Заглавие: |
|
|
TheViolator написа: | ****ovendelon **** Opitvam se da ne ti obryshtam vnimanie ve4e, tova shte e poslednoto mi neshto pisano po tvoi adres, taka 4e ne si habi mastiloto izlishno pove4e... |
bez lichni napadki w efir ... ima PM za celta |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|