Graphilla.com :: Преглед на тема - batistut WIP

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

batistut WIP

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
NOX

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 11:42 pm    Заглавие: batistut WIP Отговорете с цитат

razu4avaiki 3D studio max 5.1 izpod ry4i4kite mi izleze ei toq batiscaf. o6te e WIP, mnogo e WIP, taka 4e priemam vsqkakvi idei za podobrqvaneto mu...
PS rozoviq background e v 4est na moq mentor

TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Kaji mi samo 4e go pravish za njakoja web stranica za "real time 3D" !!!
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX... 6te ti izredq vsi4ko deto se setq navednuj..:))
1. izpolzvai meshsmooth .. ne hape ;)
2. misli kato pravi6 ne6to.. ot kakuv material e to ( govorq za modeling ne za textura i material )... za6toto taka kakto si izmaistoril nqkoi ot ne6tata imam 4uvstvoto 4e ne sa ot metal ili plastici razni a ot beton...
mnogo tlusti si gi ostavil tez stabilizatori ili kakto tam se kazvat...
i kato v zakliu4enie malko nemarlivo i grubi4ko kato modeling si ba4kal mi se struva.. malko jasta prasta.. :)) vloji malko staranie :)))

PS. a da.. vzemi mahni onaq nedodqlana ''akulska'' perka deto si mu pobil na gurba.. ako li ne pone q napravi po liceprqtna :) vkarai malko detail ...
aide uspeh sus sledva6tiq baStiskaf :))
NOX

МнениеПуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hmmm.....da mnogo si prav za stabilizatorite..i za gornata perka 6te pomislim ne6to. Taka mqza na izkovan ot entusiasti v Shabla
ovendelon

МнениеПуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

TheViolator написа:
Kaji mi samo 4e go pravish za njakoja web stranica za "real time 3D" !!!

haide pak se po4na
shto ne opitash vednyj bez sarkazym?

shte boli li ako kajesh naprimer "slagai beveli po rybovete"?
shte izdadesh holywood-sko know-how ako kajesh "napravi tova edi kak si"?

znam, 4e ti vsi4ko si znaesh i 4e tebe ti ne trebe joker*, ama ideqta na tiq community-ta e tezi kato teb da pomagat na tezi kato nas (koito ne sa)

_____
*za spravka v edin drug forum
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Сря Фев 18, 2004 12:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe sarkazma i az go zipolzvam kato oryjie mnogo 4esto, za tova i sviknah da ne mu se zasqgam :) Ina4e 4e e nekadyren toq model (2ri v jivota mi) e verno i za tova go puskam tuka da "krada" idei i hollywoodsko know how :) makar 4e ve4e v 2 temi na Violator e iznesena pove4e vytreshna informamaciq, otkolkoto mai sym vijdal nqkyde na kup :P
TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Сря Фев 18, 2004 9:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

****ovendelon **** Opitvam se da ne ti obryshtam vnimanie ve4e, tova shte e poslednoto mi neshto pisano po tvoi adres, taka 4e ne si habi mastiloto izlishno pove4e...
atmos

МнениеПуснато на: Чет Фев 19, 2004 1:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

добре е тръгнало да става особено като за втори модел

мисля, че ако послушам ovendelon и вкараш малко bevel или по-точно chamfer на ръбовете ще стане още по гот. Също така ще е яко ако не правиш разните му там болчета и гайки на текстрата а си ги моделираш. И ги слагай по начестичко :)))

ааа и малко дупчици и отвори няма да му навредят според мен. Разни там прозорчета и ала бала. И постни някви wire-и и рендери без текстурата

успех
NOX

МнениеПуснато на: Чет Фев 19, 2004 2:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mersi za syvetite...problema tuk e oba4e tehni4eski..na Celeron na 400 pove4eto boltove i gaiki i vsq ostalnaq vsemirnaq svolo4 6te se otvarq vseki pyt po 3 4asa...
Oba4e za bevelite ste mnogo pravi vsi4ki..v momenta se my4a nad tqh...za6toto izmenqm i generalno na perkite formata
PS: tova za dup4icite...6te go mislim..ama kato e s mnogo dupki bahtiskapa potyva byrzo i stoi na dynoto ve4emo..taka mi kazaha opitni vodolazi:)
oza

МнениеПуснато на: Чет Фев 19, 2004 11:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

TheViolator написа:
****ovendelon **** Opitvam se da ne ti obryshtam vnimanie ve4e, tova shte e poslednoto mi neshto pisano po tvoi adres, taka 4e ne si habi mastiloto izlishno pove4e...

bez lichni napadki w efir ... ima PM za celta
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети