Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Е кога успя толкова бързо ... таман мислех да го поствам :)
Иначе, комбинацията е чук. Сега триабва да тръпнем за цените на билетите _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oorka

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Ха!
Как съм го пропуснал това!
Силно се надявам да си дойдат с тяхната озвучителна апаратура, че на Saxon & ... данданията и на мен ми дойде молко в повече....
Всъщност това беше най-гадно озвучения концерт, на който съм присъствал.... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 9:07 pm Заглавие: |
|
|
greshish!:) nai gadno beshe na Helloween,a na Doro zvuka izobshto ne mi napravi vpechatlenie:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 9:29 pm Заглавие: |
|
|
Az puk shto si misleh che JP idvaha predi dve godini.... ili tova beshe samo Rob Halford s grupata si? Ba li go... "The Green Manalishi (With The Two Pronged Crown)" Yeahhhhhh.... |,,|, O.o ,|,,| _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oorka

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 10:34 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | greshish!:) nai gadno beshe na Helloween,a na Doro zvuka izobshto ne mi napravi vpechatlenie:) |
Не знам дали те разбрах правилно, НО:
Там където бях Хелоуийн се чуваха прилично, а осветлението им беше яко ( говоря за това, което съм виждал в BG ). На Доро звука не ти е направил впечатление може би, защото всичкия звук беше ужасен. Никога не съм предполагал, че на концерт Saxon могат да ми звучат като trash!!!! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|