Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Juana

|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 7:47 pm Заглавие: jivotno |
|
|
chestit 29ti fevruari, krai na zimnata sesia, nachalo na iadeneto na chushki sys sirene
a tova go rodi glavata mi dnes
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Mojesh da go krustish "Mravojada Trifon" :) Trifon-shtoto mu e cherven nosa ;) Inache mnogo jak! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 8:42 pm Заглавие: |
|
|
хехе:) смешен типаж:) тва ще се анимира ли или е илюстрация? пчеличката ли го е жилнала по нослето:)? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 10:56 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4, a mravoiad zashto? :)
Vsyshtnost i az ne sym sigurna kvo e, snoshti si pravih niakvo jivotno ot modelin i dnes uj da go narisuvam (po spomen, shtoto pri pecheneto se precaka), to izleze syvsem novo :)
DR2, draskah si. Moje niakoia iliustraciika da spretna, da animiram ne moga. To si mu e takova nosleto i bez da go jilvat :)
Daite idei kak da izglejda veselo, shtoto si niama usta, pyk ochite ne moga da gi nagodia :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 11:24 pm Заглавие: |
|
|
устата много лесно може да я спретнеш да изглежда засмяна без да я има. правиш си една примерна рисунка на усмихнат типаж след което стилизираш тоя типаж като ползваш деформация на бузките, долната извивка на главата да стане дъговидна като усмивка и накрая с очичките си поиграваш да станат приблизително да наподобяват и си наполовина готова с тази емоция на типажа. пробваъ няма такова нещо като не мога да се справя с... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 11:26 pm Заглавие: |
|
|
всъщност така като гледам почти си я постигнала тая емоция. нещо средно между тази най отгоре и точно под нея дето е. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 12:24 am Заглавие: |
|
|
braos Juanita:) mnoo e gotino :) haresva mi! ima nastroenie i e mn edno takova smeshno - lukavo ;) intresno stava da eksperimentirash s ushite i o4ite za nastroenieto ;)) davai oshte :)) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|