Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 04, 2003 2:56 am Заглавие: garden of eden |
|
|
twa e leko wip ma utre se go dodraskam
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Съб Яну 04, 2003 10:31 pm Заглавие: |
|
|
Otnovo izwrateno ama interesno , teb mai te e hwanala takawa walna - ama mai neshtata se poluchawat iako gotini ... ama az zapochwam da se draznia (ne se otnasia za teb lichno) che vseki kato narisuwa neshto go mazwa na niakoia programka bilo to PhotoShop ili drugi ... e da iasano mi e che taka moje i da stane po-hubavo ama vze da se komersialializira ... vsika snimka e "meko kazano" poobrabotena ... towa si e praktika mam mislia che e 100 puti po-gotino kato usetish shtriha i rakata na tworeca - negowata identichnost , a ne porednia PC-efekt |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 05, 2003 8:25 pm Заглавие: |
|
|
da we i az sa wbesiawam 4e risuwaneto brutalno se komersialisira sao fentasi , game , tuk tame komix i kat postna takowa nesto i nekoi po4ne mi goeri za anatomia i textura umiram ot hilez.ma karai trea da ima ot si4ko a za photoshop ii painter kakto e w slu4ia misla 4e ne e osoben pre4ka kogatoti pisne ot edinn soft zapo4was da go polzwas kato nai obiknowen tool.togawa nestata stawat iaki kogato mislis za twa koeto prwis be zmnogo da se zamislias kaak.medodruoto mi e polesno da draskam na real ot kolkot a digital no misla 4e i dwete nesta si imat predimstwa i nedostatuci |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пон Яну 06, 2003 12:36 pm Заглавие: |
|
|
dnes tree da e weche wdrugiden pyk dodraskano go niama a?:))))
da rechem che e interesno...ma na men pone ne mi hareswa che otnowo mnogo si go zamaznil..
mav: moje ama samo moje niakoi da si narisuwa neshtoto wyw PS ili Painter i BEZ da go "mazwa" i w tozi sluchai ne wijdam kyde e PC efekta. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 06, 2003 12:54 pm Заглавие: |
|
|
ima go w 2 warianta ma se wida nesto ne ma kefat moe i da ne postna:)))
e lipswase mi mudrosta na kritikata ti we zagubi se ti po tu4aa da...:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Вто Яну 07, 2003 3:14 am Заглавие: |
|
|
Aide be 4ovek nali shteshe da go zavurshvash
tuka go 4akame toia GEK ot 2 dena premruznali
nekolko fena na FO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 07, 2003 4:23 pm Заглавие: |
|
|
sorry man mno mi e usrano deprasia redko ma fasta ma kat ma kowne i si ebawa m.....a ako sa go barna se go usera se e dno takowa 4erno i siwo ne e istina |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|