Graphilla.com :: Преглед на тема - Pieces of April

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Pieces of April

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mozak

Местожителство: Carbon City

МнениеПуснато на: Вто Мар 02, 2004 1:39 am    Заглавие: Pieces of April Отговорете с цитат

ot dosta vreme ne bqh pokazval moq tforba tuk, a naposledak zapo4nah da postvam po 4esti4ko i eto reshih da vi pokaja neshto (ne 4e e koi znae kfo ama):

izvun bulgariq - [link]

:]
aD

Местожителство: dgrad

МнениеПуснато на: Вто Мар 02, 2004 12:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Красиво .. тая мръсотийка която си вкарал мисля че май много допринася за това. Момичето не ти е на фокус обаче..
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Мар 02, 2004 1:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zashto mi se struva che tova ne e originalen bkg.. tia dravcheta ?... :) ili burkam...
[di:]

МнениеПуснато на: Вто Мар 02, 2004 4:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na men ujasno mnogo mi haresva! :)
fokusa e otishul na zavesata naistina, ama mislya che tova ne pravi snimkata po-malko vuzdeistvashta. po-zatvorena blenda moje bi shteshe da svurshi dobra rabota
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Вто Мар 02, 2004 5:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

готско... и като усещане, и като модел (ммммммм...) =))))) може би още малко мръсотийки ама и така си е екстра
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Мар 02, 2004 7:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nice move bro! luv ya style!

Eй един филм с негри изгледах и ми се лепна... :-))
mozak

Местожителство: Carbon City

МнениеПуснато на: Вто Мар 02, 2004 10:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Taka, zna4i snimkata e ot lubitelski fotoaparat (oniq pravoagulnite) i razbirate zashto momi4e e malko po umazano... a snimkata q e snimal 1n priqtel koito ne go biva noo noo v snimaneto (ne 4e men me biva) ta za tui malko taka se e polu4ilo.

za background tiq druvceta... da pozna! Az sam gi slagal, shtoto ina4e prez prozoreca se vijdashe susdeniq blok (ili neshto takova beshe) i prsoto na nishto ne prili4ashe. Moje bi trqbva da udarq oshte blur na durvetata ot zad... ama ne nam

radvam se 4e vi haresva :]
10x
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети