Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
GoldMember

Регистриран на: 03 Фев 2004 Мнения: 40 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 2:47 am Заглавие: Текст хифинатор за PageMaker6.x и/или Corel 9.x в XP |
|
|
Здравейте,
Някой може ли да ми предложи подобна stable щуротийка? Знам че по принцип XP-то има проблеми с unicode's и ще сам ви благодарен ако ме насочите към малко специализирана help по този въпрос... _________________ ~ Тьi меня уважаешь? ~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 1:37 pm Заглавие: |
|
|
Най-добрия hyphenator за PageMaker 6.x e InDesign 2.x CE! :-)
По случая PageMaker-a в нашия офис бе тържествено изгорен! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GoldMember

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 6:12 pm Заглавие: |
|
|
И ВСЕ пак да не се отколяваме с off-topics... може ли да се придържате към въпроса ми? _________________ ~ Тьi меня уважаешь? ~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 8:04 pm Заглавие: |
|
|
Пич, прави разлика между оффтопик и това което се опитвам да ти кажа
"Свестен сричкопренос за РМ6.5 не съм срещал /да, има много но всеки е с бъг/, а продукта РМ като такъв е абсолютно, безнадеждно остарял!"
ето това исках да кажа, съжалявам че леката ирония не ти е понесла... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GoldMember

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 6:32 pm Заглавие: |
|
|
Преди всичко приемам критиката отностно това, че не съм разбрал иронията в предния ти пост. Значи рабтил съм 3-4 години с Clipboard Hyphenator 3.0 в PM6.5/WIN98ce и спрямо времето когато сам работил ми е вършил работа... че има бъгове - съгласен, но въпроса е там, че хората за които правя въпросния предпечат са с малко по-остаряло мислене по отношение на txt-обработката главно и им трябва изходния файл да е *.p65. Тук е и неприятната част на историята, защото аз съм на XP, а то не е никак благосклонни към "побългаряването" (ако мога така да се изразя) и работата в областта на предпечата особенно с продукти като въпросния PM... А не си струва заради 1 PM да мятам 98-ак? Затова и реших да попитам хората като вас (най-общо казано), които се занимават професионално с предпечат и евентуално може би имат поглед в/у хифинацията под XP специално за PM-а. Иначе InDesign-a си е InDesign!!! Неуспоримо! Все пак благодаря на отговорилите ми. _________________ ~ Тьi меня уважаешь? ~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|