Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Съб Яну 11, 2003 8:45 pm Заглавие: Naglostta krai niama... deba |
|
|
Znachii deep sam vazmuten. Postvam go tuk, shtoto kato designer-i sme priako zabarkani v reklamata.
Popadam na slednoto neshto: http://www.reklama-bg.net/ , neshto koeto GODRO se naricha РЕКЛАМНИЯТ ПОРТАЛ i teia liude kazvat slednoto za sebe si: "Нашата мисия е да се превърнем в мост между всички които работим в областта на рекламата"
Da ne vlizame v podrobnosti otnosno vizulno predstaviane i sadarjanie, prosto nema smisal pri nalichieto na slednoto neshto:
http://www.reklama-bg.net/borsa/photos/act1.htm
Tova e chast ot site v koiato triabvalo da se prodavat fotografii. Kato ideia dobre, ama do tuk, vsichkite hotografii i na tazi i na sledvashtite stranici, v razdela sa naglo otkradnati ot fotografi raboteshti za MAX Magazine. Te sa chast ot tozi disc:
Abe tajna istoria, tragnali most da stroiat.... napravu daje ne mi se i psuva:( Na vsichkoto otgore i silno se samniavam, che ako resha da kupia niakoi, shte uspeiat da mi dadat obeshtanite diapozitivi... mi prosto shtoto gi niamat. Az s takiva hora neshta da se svarzvam, ni s most, ni s drugo niashto. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Съб Яну 11, 2003 9:27 pm Заглавие: Otvrat |
|
|
Moga da kaja "Evala brato - kojto i da si. Site e perfekten i kato design i kato izpulnenie - za fotografiite da ne govorim" ..bahti i typnqta...
Loshoto e 4e takiv tip sites i reklama se pravi ot ekip..e pa nemashe li pone edin kojto da kaze 4e tova nemoje da se pokazva pred hora...ujas!!!
abe dnes sym v ebati i typoto nastroenie..i takyv tip REKLAMNI PORTALI samo me draznqtttt:( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
achko
|
Пуснато на: Нед Яну 12, 2003 12:15 am Заглавие: |
|
|
bah golqm ta6ak toq site :))
ama taq kartinka mnogo me zaradva :) predi godina si q otkradnah ot tonystone i si napravih 2 kompozicii s taq sednalata kaka deto mnogo pu6i :) 4e i mai se bqh opitval da q risuvam :))
dali naistina imat diapozitiv 6x6?
a edinsvenata faida ot site-a spored men e 4e ima adresi na pe4atnici |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 12, 2003 5:06 am Заглавие: |
|
|
a kwo da kaza samo edno mi idwa APOKALIPSISSSSSSSSS RRRRRRRRRRRRRR |