Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vladisss
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 10:05 pm Заглавие: Няколкорък барман... |
|
|
Ами мен понеже мноооо ме дразнят напоследък мудни бармани (особено, като ми се пие) реших да дръпна един пъргав барман.
Нямам си скенер и не мога да ви пратя концептите:( Това е първата от общо 4 ръце.. Предназначена е да отваря бутилки и да налива дозирано количество алкохол. другите ръце ще са за:
2. шейкър и други приспособления за коктейли
3. поднасяне на налятото и прибиране на пари (+скенерче за идентификация на банкнотите)
4. прибиране и миене на празни чаши, пощипване по задника и т.н.
Не съм сигурен дали ще го довърша до 20-ти, щото подготвям тука една фирма за Стройко... ама пък ми се участва...
Ето и ръчицата:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 11:55 am Заглавие: |
|
|
Без отварачка за бира хич не искам да го виждам :), пък и да не говорим, че без нея имаш МНОГО малък шанс да се харесаш на модовете :)
Майтапа настрана, но аз не мога да си представя кое движи тия ръце - хубави ябълковидни стави, но трябва нещо да ги движи, да не говорим, че трябва да ги държи. Освен това можеш да сложиш поставка ПОД шишето, защото ако е мокро може да падне, нищо че си сложил чудни гумички :)
А, и отражението в стената е силно :)
айде успех _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 12:29 am Заглавие: |
|
|
haresva mi.
mislq 4e shte stana mnogo dobur robot ot tova, samo da imash vreme da go zavurshish.
...
mm tuk izkah da se izkaja za nqkoi raboti otnosno rukata... ama predpolagam tq e oshte v na4alen staadii i ti posle sh te se dosetish sam za tqh
aide uspeh :] _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|