Graphilla.com :: Преглед на тема - Kartinka ot kartinki :)))

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Kartinka ot kartinki :)))

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Divaise

МнениеПуснато на: Нед Мар 14, 2004 12:49 am    Заглавие: Kartinka ot kartinki :))) Отговорете с цитат

ne znam tochno kak mu se kazva na tova no vinagi mi e bilo mn kef da gledam takiwa kartinki tka che reshih i az dase probvam i da napravq edna na sebe siii ne znam dokolko se poluchi vie shte kazhete no tuka se borichkah dneska cql den vyv photoshopa i tva izkarah :):) kazhete kak go namrate.. vsichki snimki koito sa izpolzvani sa snimani s moq fotoaparat :P

mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Мар 14, 2004 1:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

deja vu

сори
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Мар 14, 2004 3:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи идеята е не да променяш яркостта на кадрите като цяло, а да направиш подбор от кадри с различно ярки обекти в тях и от това да ти се получават полутоновете.
big_brother

МнениеПуснато на: Нед Мар 14, 2004 4:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Освен яркоста и самите снимки да са различни щото тъй като ги повтаряш се губи ефекта на идеята. И по добре ще е да ги правиш снимките поне два пъти по малки за да излиза по ясен обекта от тях.
Иначе и на мене много му допадат тези "сбирщини" от снимки.
Върнете се в началото
Divaise

МнениеПуснато на: Нед Мар 14, 2004 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:) mersi mnogo za suvetite shte gi imam v predvid za po natatuk.. vse pak za purvi put pravq takav tip kartinka no vqrvaite mi dosta e trudno...
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Мар 14, 2004 5:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

има 1 джава плъгин ли какво беше на който му изсипваш 1 директория картинки и той си ги сглабя по този начин
съжалявам че си си изгубил времето за да го направиш за не особено оригинален и сполучлив опит
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети