Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Divaise
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 12:49 am Заглавие: Kartinka ot kartinki :))) |
|
|
ne znam tochno kak mu se kazva na tova no vinagi mi e bilo mn kef da gledam takiwa kartinki tka che reshih i az dase probvam i da napravq edna na sebe siii ne znam dokolko se poluchi vie shte kazhete no tuka se borichkah dneska cql den vyv photoshopa i tva izkarah :):) kazhete kak go namrate.. vsichki snimki koito sa izpolzvani sa snimani s moq fotoaparat :P
 _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 1:28 am Заглавие: |
|
|
deja vu
сори |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 3:19 am Заглавие: |
|
|
Значи идеята е не да променяш яркостта на кадрите като цяло, а да направиш подбор от кадри с различно ярки обекти в тях и от това да ти се получават полутоновете. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
big_brother

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 4:35 am Заглавие: |
|
|
Освен яркоста и самите снимки да са различни щото тъй като ги повтаряш се губи ефекта на идеята. И по добре ще е да ги правиш снимките поне два пъти по малки за да излиза по ясен обекта от тях.
Иначе и на мене много му допадат тези "сбирщини" от снимки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divaise
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 11:45 am Заглавие: |
|
|
:) mersi mnogo za suvetite shte gi imam v predvid za po natatuk.. vse pak za purvi put pravq takav tip kartinka no vqrvaite mi dosta e trudno... _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 5:29 pm Заглавие: |
|
|
има 1 джава плъгин ли какво беше на който му изсипваш 1 директория картинки и той си ги сглабя по този начин
съжалявам че си си изгубил времето за да го направиш за не особено оригинален и сполучлив опит |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|