Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 8:06 pm Заглавие: Baking Animation |
|
|
Dosega ne mi se e nalagalo, no mozhe bi skoro shte mi se nalozhi da bake-wam animation -- w smisul, infoto za transformatsiata na Vertexite da se cachira w otdelen file za posledwashta upotreba. Ne sum go prawil dosega nito w Max, nito w Maya, i shte se radwam mnogo ako nyakoi mozhe da mi dade malko akul.
Za Maxa nai-podhodyashtiya (i edinstwen :)))) tool za momenta e Point Cache/Point Cache WS modifiera. Save-wa externally file sus infoto za transformatsiyata na Vertexite. Ima li i drug nachin da se postigne sushtiya kraen rezultat?
A za Maya weche hich ne mi e yasno kak mozhe da stane :)))) Exportwane na wseki frame kato otdelna geometriya kato za Renderman Sequence ne si e rabota, shtoto shte e po-burzo da si chakam geometriyata da si izteche po pipelina na modifierite :))))
Wsyakakwa pomosht shte e poweche ot dobre doshla, a sum siguren, che i na drug shte mu e ot polza :)
Blagodarya predwaritelno,
Drone _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 11:00 pm Заглавие: |
|
|
v maya e lesno, no stava ad, osobeno, ako vertexite sa mnogo
stava bezymie, tyi kato pravi anim nodeta za vseki edin i scenata zapo4va da se vla4i. No ako nqmash drug izbor stava taka:
Edit > Keys > Bake simulation []
i puskash Control Points
ako mojesh dai pove4e info za kakvo ti trqbva i da se my4im da tyrsim drugo reshenie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 8:55 am Заглавие: |
|
|
Polzwal sam vav max-a point cashe - varshi idelana rabota. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 1:37 pm Заглавие: |
|
|
Thanks pichowe za otgoworite!
Ovendelon, mai shte e Max ot krai do krai, taka che nyama da te pritesnyawam s towa :) Inache na men mi tryabwashe w simsul da oblekchawa real-time prezentatsiyata na animatsiyata, a Bake Simulation werno go prawi oshte po-bawno (golyam e modelut, nakraya shte e 250K+ polys :))))
Mutra, i az go probah, naistina wurshi super rabota :) Tochno towa mi tryabwa :)
Blagodarya oshte wednuzh! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|