Graphilla.com :: Преглед на тема - Baking Animation

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Baking Animation

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Пет Мар 12, 2004 8:06 pm    Заглавие: Baking Animation Отговорете с цитат

Dosega ne mi se e nalagalo, no mozhe bi skoro shte mi se nalozhi da bake-wam animation -- w smisul, infoto za transformatsiata na Vertexite da se cachira w otdelen file za posledwashta upotreba. Ne sum go prawil dosega nito w Max, nito w Maya, i shte se radwam mnogo ako nyakoi mozhe da mi dade malko akul.

Za Maxa nai-podhodyashtiya (i edinstwen :)))) tool za momenta e Point Cache/Point Cache WS modifiera. Save-wa externally file sus infoto za transformatsiyata na Vertexite. Ima li i drug nachin da se postigne sushtiya kraen rezultat?

A za Maya weche hich ne mi e yasno kak mozhe da stane :)))) Exportwane na wseki frame kato otdelna geometriya kato za Renderman Sequence ne si e rabota, shtoto shte e po-burzo da si chakam geometriyata da si izteche po pipelina na modifierite :))))

Wsyakakwa pomosht shte e poweche ot dobre doshla, a sum siguren, che i na drug shte mu e ot polza :)

Blagodarya predwaritelno,
Drone

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ovendelon

МнениеПуснато на: Пет Мар 12, 2004 11:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

v maya e lesno, no stava ad, osobeno, ako vertexite sa mnogo
stava bezymie, tyi kato pravi anim nodeta za vseki edin i scenata zapo4va da se vla4i. No ako nqmash drug izbor stava taka:

Edit > Keys > Bake simulation []
i puskash Control Points

ako mojesh dai pove4e info za kakvo ti trqbva i da se my4im da tyrsim drugo reshenie
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Mutra

Местожителство: sofia-bourgas

МнениеПуснато на: Съб Мар 13, 2004 8:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Polzwal sam vav max-a point cashe - varshi idelana rabota.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Съб Мар 13, 2004 1:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Thanks pichowe za otgoworite!

Ovendelon, mai shte e Max ot krai do krai, taka che nyama da te pritesnyawam s towa :) Inache na men mi tryabwashe w simsul da oblekchawa real-time prezentatsiyata na animatsiyata, a Bake Simulation werno go prawi oshte po-bawno (golyam e modelut, nakraya shte e 250K+ polys :))))

Mutra, i az go probah, naistina wurshi super rabota :) Tochno towa mi tryabwa :)

Blagodarya oshte wednuzh!

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети