Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 10:32 pm Заглавие: corel painter |
|
|
Mnogo mi trqbva taz programa (corel painter), no problema e, 4e imam ograni4en trafik i moga da teglia samo ot bubu.to ... ta ako nqkoi mnogo otziv4iv i mil, i uslojliv 4ovek;) se syglasi da ia ka4i tam (v bubu.to) 6te sym mu mnooogo blagodarna! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Kato gledam si ot Sofia, mnogo po-lesno e da vidish koi ot SF go ima /Painter-a/ i da ti go kachi na edin disk, pone shte si spestish vremeto koeto shte ti otide za download. Kusmet! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 10:55 pm Заглавие: |
|
|
ok - syglasna sym i na disk i ... na kakvoto moje! samo ne me karaite da si go kupuvam ot slaveikov:( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 11:10 pm Заглавие: |
|
|
4e i da si go "kupish" kolko li moje da struva ? 10 lv. ? Ako e tolkova si zaslujava da si spestish vremeto v pitane i tyrsene i download-vane :))
Imam go no ne sam ot Sofia...ina4e s udovolstvie. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 11:14 pm Заглавие: |
|
|
Da be verno, na Slaveikov diskovete bjaha po 15lv ako se ne luja. Puk i ako si go vzemesh na cjal disk kakto si trjabva shte mojesh da si go update-vash. Az moia go durpah ot Kazaa-ta i ne moga da go patch-na... ne che tova mi prechi mnogo. Dokolkoto znam, mojesh da si drupnesh demoto - 90Mb i posle ima njakakuv nomer deto trjabva da se vuvede za da stane full version, sus sigurnost go ima na techno-link. Razbira se ako imash dostup do nego, shtoto az ne :( _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 11:19 pm Заглавие: |
|
|
TheViolator написа: | 4e i da si go "kupish" kolko li moje da struva ? 10 lv. ? Ako e tolkova si zaslujava da si spestish vremeto v pitane i tyrsene i download-vane :))
Imam go no ne sam ot Sofia...ina4e s udovolstvie. |
eh - ti se da me podrazni6 zna4i:))
mi pomislih si, 4e daje 6te stane po-byrzo ako go izteglia ot i-net, za6toto razkarvaneto mi do Slaveikov 6te mi otneme mnogo ot vremeto za rabota...
Ky3Mu4 - mersi za syveta !!! no vinagi si nadvi6avam trafika i ako drypna 90 mb trqbva posle da ne si puskam izob6to i-neta:)) gadni4ko si e tova s ograni4enia trafik:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 12:19 am Заглавие: |
|
|
ami az shte ti go kacha na bubu.to, ne si marmorila dostatachno :) _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 12:28 am Заглавие: |
|
|
Az bubu-to ne go vijdam vyobshte ottuka ina4e syshto bih to go ka4il oshte sega :))) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 12:30 am Заглавие: |
|
|
TheViolator написа: | Az bubu-to ne go vijdam vyobshte ottuka ina4e syshto bih to go ka4il oshte sega :))) |
znam, 4e ne go vijda6! mersi ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 1:35 am Заглавие: |
|
|
препоръчвам ти 7-та. или най-добре на 6. аз на нея си драскам и е на метакриейшън та... единствено заради фиксовето дето казват че са ги оправили да може да се бачкат много големи файлове си заслужава да си слагаш 8-ца. нищо повече няма от старите версии дето да е незаменимо и супер удобно. а и бързите клавиши са ги сменили и са като на ПС ма на кой му пука:) аз го имам на цд и ако толкова държиш може да измислим начин да ти го дам. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 10:30 am Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | препоръчвам ти 7-та. или най-добре на 6. аз на нея си драскам и е на метакриейшън та... единствено заради фиксовето дето казват че са ги оправили да може да се бачкат много големи файлове си заслужава да си слагаш 8-ца. нищо повече няма от старите версии дето да е незаменимо и супер удобно. а и бързите клавиши са ги сменили и са като на ПС ма на кой му пука:) аз го имам на цд и ако толкова държиш може да измислим начин да ти го дам. |
mersi, no svalih 8-cata ve4e... a i rabotq za pyrvi pyt na taz programa, taka 4e nqma da mi e mnogo gadno, za tova 4e sa smenili nqkoi ne6ta... pyk i failovete sa golemi - zna4i - 6te svyr6i rabota;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 2:45 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | DR2 написа: | препоръчвам ти 7-та. или най-добре на 6. аз на нея си драскам и е на метакриейшън та... единствено заради фиксовето дето казват че са ги оправили да може да се бачкат много големи файлове си заслужава да си слагаш 8-ца. нищо повече няма от старите версии дето да е незаменимо и супер удобно. а и бързите клавиши са ги сменили и са като на ПС ма на кой му пука:) аз го имам на цд и ако толкова държиш може да измислим начин да ти го дам. |
mersi, no svalih 8-cata ve4e... a i rabotq za pyrvi pyt na taz programa, taka 4e nqma da mi e mnogo gadno, za tova 4e sa smenili nqkoi ne6ta... pyk i failovete sa golemi - zna4i - 6te svyr6i rabota;) |
Shte se vljubish v taia programa, povjarvai mi, pone s mene e taka :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: |
Shte se vljubish v taia programa, povjarvai mi, pone s mene e taka :) |
o6te ne sym po4nala da risuvam tova, koeto trqbva6e...
dosega ia razglejdah i izprobvah - lele - stra6na rabota e!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 5:16 pm Заглавие: |
|
|
Lele, a da widite, samo da si instalirate 3DS Max, TOGAWA kak shte se izkefite! Ne lyubow ami naprawo sex, kazwam wi az chesno! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 5:18 pm Заглавие: |
|
|
az predi i samo na staria 3D Max taka mu se lubuvah denono6tno... no se naloji da se razdelim :( i mnogo mi lipsva... hlip |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 5:23 pm Заглавие: |
|
|
Ti samo kazhi -- swetut e pulen sus samotni Maxowtsi deto samo se nadyawat nyakoya zhena da gi gleda wlyubeno denonoshtno :))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 5:27 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Lele, a da widite, samo da si instalirate 3DS Max, TOGAWA kak shte se izkefite! Ne lyubow ami naprawo sex, kazwam wi az chesno! |
Това как да се разбира?!
Че 3DMAX редовно се ебава с теб ли;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 5:27 pm Заглавие: Мдам! |
|
|
Лудият Макс /Те колко бяха?!/
Супер Макс /там имаме Бг фен/
Макс и Мориц /Тук вече става 3D/ :-)
Макс. Бехар :-Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 5:35 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Drone написа: | Lele, a da widite, samo da si instalirate 3DS Max, TOGAWA kak shte se izkefite! Ne lyubow ami naprawo sex, kazwam wi az chesno! |
Това как да се разбира?!
Че 3DMAX редовно се ебава с теб ли;-) |
Nashto e wzaimno be Valbo :))) Ti puk sega taka brutalno! Brutalno stawa kato se zahwana s Maya :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 6:01 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: |
Nashto e wzaimno be Valbo :))) Ti puk sega taka brutalno! Brutalno stawa kato se zahwana s Maya :)))) |
aaa...programata zna4i...;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|