Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MartoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
iCko

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2004 4:24 pm Заглавие: |
|
|
Много са хубави... нарисувай и нещо твое, нещо което ти си си измислил. Иначе са много хубави. _________________ Pain is temporary, glory - forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2004 6:15 pm Заглавие: |
|
|
рано ти е ..... още work требе да отметнеш..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2004 8:55 pm Заглавие: |
|
|
много е опасно когато някой почне да се учи да рисува, да прерисува от комикси. нещата не ми харесват на мен. прерисуваш без да разбираш от анатомия като по тоя начин се допускат много грешки и не стоят убедително нещата ти. порови из нет-а за ресурси на анатомични рисунки. също тук във форума някой беше пускал адреси за такива сорсове. ако намеря по сейвовете си ще ти пусна адреси по-късно. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 3:38 am Заглавие: |
|
|
Нета е...б...а...м....а на....секви принципи....ми то хуууу....по-добре отколкото да се друсат децата... _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 3:37 pm Заглавие: |
|
|
::лого::тип:: написа: | Нета е...б...а...м....а на....секви принципи....ми то хуууу....по-добре отколкото да се друсат децата... |
може може:) ама що си мисля че си в грешка:) нет-а такова м-та на морала не на принципите:) има разлика макар и тънка:) а тва ти отде знаеш че като рисуват не се друсат:) аз лично експериментирах с алкохол. навремето нямаше наркОтици:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 4:15 pm Заглавие: |
|
|
Що ли нещо не помна кво съм имал Впредвид снощи... ;) _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MartoU
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 4:24 pm Заглавие: |
|
|
Koga she sprete da mi pulnite temata s offtopici?
DR2 zabeliazul sum che se zayazdash s vsichki.
Taka i ne vidiah tvoi postove v grafikite i neznam zashto
sa ti dadeni prava za tyah.
Mozhe bi si vruskar? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 4:29 pm Заглавие: |
|
|
Връзкар е, разбира се.
А това, което се опитва да ти каже е, че ти нямаш идея какво рисуваш. Както папагалите нямат идея какво говорят. И си далеч от нивото, с което можеш да стимулираш DR2 да се заяжда с тебе.
Баси, ако не пляскаме с ръце, значи автоматично се заяждаме.. брех, че сте центъра на Вселената всички!
Еми чудесни са, хайде, да бъдем приятели. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 4:38 pm Заглавие: |
|
|
така ме мързи да ти отговоря ама айде! та значи с големи връзки съм наистина. ма не се заяждам с тебе млдаеж. порсто се опитах да ти помогна с нещо. "помогни си сам..." или си намери някой по-търпелив да ти държи напътствия. баста! аре... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 4:44 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | така ме мързи да ти отговоря ама айде! та значи с големи връзки съм наистина. ма не се заяждам с тебе млдаеж. порсто се опитах да ти помогна с нещо. "помогни си сам..." или си намери някой по-търпелив да ти държи напътствия. баста! аре... |
ма толкоз си лош начииии :)
мартоууууууууУУУууууУУуууУУУуууу-УУУУУУУУ-УУУУУУ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MartoU
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 4:54 pm Заглавие: |
|
|
Vervam ti che si golem vruskar to se vizhda.
She priema tvoya kritika samo kat vidia neshto tvoe.
Sushto sum siguren che poznavash moderatorite lichno za da te
zashtitavat taka.
Taka nekoi hora kato nemogat vlizat s vruski..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 5:07 pm Заглавие: |
|
|
MartoU написа: | Vervam ti che si golem vruskar to se vizhda.
zashtitavat taka.
ама полагаш направо нечовешки усилия да тичаш в грешната посока...що така?:)
а иначе..DR2 е олицетворение на връзкарството:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 5:16 pm Заглавие: |
|
|
( Я, Snaker днес е в добро настроение. Ще взема и аз да си подновя представянето... )
Виж, пич, не се нервирай. Хората тук не са толкова лоши, само ги мързи малко повече, отколкото ти очакваш. Не ми прилича аз да ти давам напътствия, тъй като съм на твоя хал (т.е. рисувам голи циганки и зрея за догодина), но нека се пробвам да насоча мълчанието в някаква посока.
1. Анатомия. Всичко е зле. Гандалф е разноглед, първият спайдърмен е гърбав, вторият има някакъв вид, но лицето изглежда странно, третият има проблеми с костната структура на краката, а врата му е като на гущер. И това са само най-очебийните грешки. Трябва да изучиш някои основни пропорции на човешкото тяло и какво има отдолу, под кожата и костюма на super hero.
2. Довършвай нещата, първите две са направо недозапочнати. По-добре пусни една завършена, отколкото 3 такива. Черно-бялата ми допада най-много, макар че има за дялане. Имаш желание - рисувай яко. DR2 е прав, че комиксите може би не са най-добрия източник на материал за рисуване.
3. Ако видиш, че нещо си объркал, не си казвай - "майната му - нали другото е добре". Трий смело. Ако трябва започвай отначало.
Хайде, успех. Още много има да рисуваш, но ако ти харесва, това едва ли ще те уплаши. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 6:35 pm Заглавие: |
|
|
MartoU написа: | Koga she sprete da mi pulnite temata s offtopici?
DR2 zabeliazul sum che se zayazdash s vsichki.
Taka i ne vidiah tvoi postove v grafikite i neznam zashto
sa ti dadeni prava za tyah.
Mozhe bi si vruskar? |
MartoU написа: | Vervam ti che si golem vruskar to se vizhda.
zashtitavat taka.
Nqkoi mai me e gledal starite postove :))))) > begai da risuvash _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 9:57 pm Заглавие: |
|
|
ей кат имам нужда от малко смях, просто влизам във форум "Представяне".... ама има нужда от една тема "Най-култовото от "Представяне", то немалко материал ще има за нея :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 11:04 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | ей кат имам нужда от малко смях, просто влизам във форум "Представяне".... ама има нужда от една тема "Най-култовото от "Представяне", то немалко материал ще има за нея :))) |
I az sum taka, vinagi kato se skoftja vlizam tuka da si pusna dushata /po vtorija nachin/, a otnosno topica: ama ne vidjah njakoi da se zaiajda tuka, vseki ti /MartoU/ kaza che ti e kofti anatomijata, i che trjabva poveche da risuvash, daje te uputiha da potursush po foruma tutoriali, btw. hodi na "Search" i napishi: Tutoriali za nachinaeshtite , az sum ja puskal taja tema i ima dosta polezni neshta, kakto za anatomijata taka i za cvetoznanie, risuvane na manga, komiksi i t.n. i t.n... Are uspeh! btw. nedei da skachash na DR2, che otkakto umrja Stupid Dedi... ne si e rabota she znaish ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 12:12 am Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | ей кат имам нужда от малко смях, просто влизам във форум "Представяне".... ама има нужда от една тема "Най-култовото от "Представяне", то немалко материал ще има за нея :))) |
Az sus sigurnost shte vzema 1voto mqsto, koi kakvoto shte da mi govori. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 1:04 am Заглавие: |
|
|
отново оф.ти.пък:)
Ky3Mu4 написа: | btw. nedei da skachash na DR2, che otkakto umrja Stupid Dedi... ne si e rabota she znaish ;) |
ма пак ли да обяснявам че Ступид Дедито е жив:) кръстих го тъй за да помня татко му как умря на хардкоре!
@Мартин няма вече ти пълня темата с офффтопикс! това беше за последно. извинявай за което! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
|