Graphilla.com :: Преглед на тема - Help

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Help

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
f

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 8:26 pm    Заглавие: Help Отговорете с цитат

Zdraveite ...

imam nujda ot malko help i se nadiavm da pomognete shtoto mnogo losho sam zaciklil :(

znachi imam da prepravia edno logo na firma koiato se zanimava s elektricheski izdelia za promishlenosta i energetikata .. ta te iskat da im se poopravi logoto kato se zapazi staroto no da e po chetlivo i vopshte da stane po hubavo no kato ne se promenia ideiata ... ta opitah se da gi ubedia che tva tehnoto e nishto povehe ot edno goliamo LA**O no taka i ne uspiah ... :(

eto tiahnoto logo :

eto i dokade sam stignal az ... t.e. do nikade :(

ako niakoi ima ideia kak bih mogal da go podobria tva LA**O neka spodeli ... az prodyljavam da tziklia ..

10x predvaritelno
mr_j

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 8:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е може да се опиташ малко да го паразбуташ, иначе как няма да зациклиш като нямаш избор... Ако стане хубаво и прилича малко на старото (или смътно напомня по-скоро...) никой няма да ти се обиди предполагам. Дай им и нови предложения, пък те да си решат...
А и това отражение отдолу за уеб ли ще е, щото на печат тц.- нема да стане.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
f

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 8:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami mislia si pone 3 variatna da predloja .. edin deto da e edno kam edno gore dolu poopraven ...

edin leko razbutan kakto kazvash i edin chisto nov .. :))

a tva za siankata niama da e taka .. prosto go slojih i az neznam shto :)) da otvlicha vnimanieto moje bi :)))

obache iskam da podkaram parvo toia variant deto sha e kato staroto .. i se chudia sega kak moje pone malko da se podobri za da go svyrsha i da minavam kam drugite :))
plakatista

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 10:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a zashto ne proash konturnia variant kakto e da go naprasih kato jica ...kabel neprekusnato takova...na mene staroto na neshto takova mi prilicha...kato posoka samo...
inache bih smenil K to tova mi sedi mnogo ostarialo....i ima neshto problem v L to mi se struva ...debela e tazi shirina gore ..mojemaaalko da ia namalish...kato che li
I e po dobre O to sus sushtia cviat...ne cherno
neshto takova mi se vidi...ama testvai verno s novi varianti..taka ili inache she smeniat sichko....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 17, 2004 11:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bez hi4, ama hi4 da pretendiram 4e e po-dobro moeto si poirgah i re6ih da go postna, puk moje f ne6to i da vidi nqkoq skrita ideq koqto sum prospusnal :P

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
::лого::тип::

Местожителство: Offline

МнениеПуснато на: Чет Мар 18, 2004 3:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Tъй да се каже... при тез условия...NO FUTURE... ... NO FUTURE...FOR UUUUUU.......
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети