Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LunatiK

|
Пуснато на: Нед Дек 14, 2003 7:24 pm Заглавие: Fiat 500 WIP |
|
|
Abe tva e po tutorial, ama kat go svurhsa shte po4na 1 samostoqtelno:
dumajte. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Uruk Hai

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2003 11:02 am Заглавие: |
|
|
Mi kvo da dumame? Svyrshi oshte malko rabota pa da dumame ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2003 9:12 pm Заглавие: |
|
|
дам, тва е съвсем начален етап и какво може да се критикува?... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2003 12:45 am Заглавие: |
|
|
we want more :twisted: ( тъп но мотивиращ пост ^__^ ( говора за моя ) ) _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2003 1:01 am Заглавие: |
|
|
Bratle sorry che te pritesnqvam ama nujno li e da pravish eshto koeto veche e praveno ta chak i tutorial si ima? Predlagam ti pak da si deistvash po tutoriala samo si smeni blueprinta s neshto koeto e po ekzotichno, dode si oshte v nachalna faza.
p.s. ako nemoesh da si namerish blueprintove, shte ti dam link s kupishta:D _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2003 2:35 am Заглавие: |
|
|
Whitehell написа: | Bratle sorry che te pritesnqvam ama nujno li e da pravish eshto koeto veche e praveno ta chak i tutorial si ima? Predlagam ti pak da si deistvash po tutoriala samo si smeni blueprinta s neshto koeto e po ekzotichno, dode si oshte v nachalna faza.
p.s. ako nemoesh da si namerish blueprintove, shte ti dam link s kupishta:D |
da, estestweno che e nuzno. wse edno da pitash niakoi hudoznik - nuzno li e da risuwash tolkowa mnogo grynci w nachaloto. kato minesh niakolko tutoriala i si izgladish umenieto da modelirash mozesh spokoino da se hwyrlish na nesto po-ekzotichno... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2003 4:52 pm Заглавие: |
|
|
Abe sgafih zdravo i se zabavih baq, ama shte gledam da pusna ne6to po advanced. Trqbva i da si namerq snimki na kolata, za6toto ot blueprint-a nqkoj ne6ta ne mi stavat qsni kak to4no izglejdat. Btw, taq kola q pravq e edit mesh, gledal sum i sus spline-i. S tqh po-dobri modeli li stavat otkolkoto s poly ili nqma zna4enie?
Whitehell - davaj sajta s blueprint-ovete, za6toto na toq ot kojto gi vzeh tiq nqma mnogo modeli, vsu6tnost as dosta malko. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2003 5:03 pm Заглавие: |
|
|
otnosno tova dali sus spline ili s BOX modeling stavat po dobri si zavisi samo ot umeniqta na 4oveka deto modelva.. li4no az v MAX-a predpo4itam BOXmodelinga - Edit Poly- Symmertry-Meshsmooth- imam perfekten kontrol nad vsi4ko.. Spline modelinga mi se vijda malko ostarql ve4e... puk i v MAXa nikoga ne sum go polzval... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2003 11:41 am Заглавие: |
|
|
lele zareji go toq edit mesh, poly-to ima mnogo funkcii
koito ti uskorqvat modelinga, primerno select ring, loop, connect edge |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christo

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2003 2:09 pm Заглавие: |
|
|
"Spline modelinga mi se vijda malko ostarql ve4e... puk i v MAXa nikoga ne sum go polzval"
Ми ползвай го де - той затова е там. Ей тоя на аватара ми е направен с 10-ина сплайна - за колко време ще го направиш с Box ??
А и "остарял" не е точната дума. Да кажем, че не му прибавят нови "екстри" (нещо като Loop & Ring селекции на сегменти, разделянето на избраните сегменти на 2,3 части и пр. глезотийки като на EditPoly мноого добре ще му дойде).
btw ??? Ама ти и на Maya ли не моделираш с криви ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2003 3:27 pm Заглавие: |
|
|
po burzo i po dobre rabotq s BOX-a!! v Maya sum ba4kal i s splionove..tam sa mi dale4 po udobni.. no sled kato otkrih CPSto i tam minah na BOX modeling... vuob6te nqma6e da minavam na MAX no se naloji .. i minah.. i za tova ne mi e ostavalo vreme da modelvam sus splinove tam.. no nqmam i namerenie da go pravq skoro.. BOXa mi e dale4 po udoben.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2003 3:33 pm Заглавие: |
|
|
i ne otri4am ni6to .. kakto me obviniha predi malko... po ICQto.. koi s kakvoto mu e udobno s tova da si kopa... men puk nai malko mi puka.. :)) jivi i zdravi.. edno e po udobno za edni ne6ta drugo za drugi.. taq tema e bezsmislena i ogromna...:))) vajnoto e da stavat dobri ne6ta.. puk kak nqma zna4enie.. :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Съб Дек 27, 2003 6:08 pm Заглавие: |
|
|
10x za sajta.
To toturiala e s editmesh, ina4e sum suglasen, 4e s poly e po-lesno, kat po4na novata kola shte q pravq s poly. Veseli praznici na vsi4ki v 3d foruma i graphilla. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|