Graphilla.com :: Преглед на тема - Презентация - обсъждане "Компютърна графика и визуализа

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Презентация - обсъждане "Компютърна графика и визуализа

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Мар 23, 2004 11:52 pm    Заглавие: Презентация - обсъждане "Компютърна графика и визуализа Отговорете с цитат

http://www.nixonanim.com/presentation/akademia.htm

Значи, това е първото такова нещо, което правя в НХА, но по принцип съм го правил и преди на разни места - ВИАС, НБУ и по разни офиси - разглеждане на някакви работи, коментари, обсъждане и т.н.

Идеята е да се превърне в нещо като традиция, за да може да се събират повече хора и да си говорят за общи неща.

От сумати време говоря за подобно нещо, според мен има нужда от такива срещи да се превърнат в традиция. По принцип мислех да е в НБУ, но е доста далече, така че когато ми предложиха за тази сграда се съгласих. Залата не е много голяма, но събира 100-150 души, нещо което не вярвам скоро да се изпълни. Има си PC с проектор и DVD, още не съм го пробвал, но мисля че ще бачка...

На който му са били интересни картинките от изложбата, ще ги показвам там, но няма те да са единствения акцент, иска ми се да стане повече като дискусия - обсъждане за компютърна графика, спец ефекти в киното и всякакви такива готини неща.

Та, Заповядайте да му се не види. Знам, че е много удобно и убаво да се седи по офисите, ама само там нищо по-интересно не става, а и мисля че на живо нещата са съвсем различни, така че, айде. Ще продължи най-рано до 19 часа, но не ми се иска сам да си говоря (най-малкото ще пресипна)

Знам, че времето дотогава е малко, но и другата седмица ще го има, просто утре е за първи път. Всъщност, както казах, идеята е да стане всяка седмица по това време.

Засега - толкоз
Candelero

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 24, 2004 2:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hi ad64e, 6te se opitam da doida....
:))
Дими

МнениеПуснато на: Сря Мар 24, 2004 4:11 pm    Заглавие: Evala Отговорете с цитат

Bravo, Nixon!!! super na4inanie!!!! I DANO da se prevarne v tradiciq...!
a mjedu drugoto.... interesno mi e koi gi sponsorira tezi na4inaniq? ne mi kazvai 4e TI sami4ak si napravil si4ko...?
Nixon

МнениеПуснато на: Чет Мар 25, 2004 2:49 pm    Заглавие: Re: Evala Отговорете с цитат

ByteSize_BG написа:
Bravo, Nixon!!! super na4inanie!!!! I DANO da se prevarne v tradiciq...!
a mjedu drugoto.... interesno mi e koi gi sponsorira tezi na4inaniq? ne mi kazvai 4e TI sami4ak si napravil si4ko...?

amii... zasega ot Akademiata me pokaniha i prosto sa mi dali zala s komputar i projektor, no po-natatak mnogo mi se iska da se vkluchat i razni firmi det se zanimavat s takiva raboti, shte vidim...

Aaaide
Nixon

МнениеПуснато на: Пон Мар 29, 2004 8:06 am    Заглавие: следваща лекция Отговорете с цитат

Следваща лекция - отново Сряда, 31-ви Март.

Този път ще гледам да е по-организирано, да си имам някаква програма. Темата ще е основно Compositing и визуални ефекти в киното. Тъй като за това имаше най-голям интерес, ще разкажа и покажа за някои от проектите, които съм правил, както и може би ще пусна няколко от програмите, в демо или tryout версии.

Ще пусна няколко демо клипа на едни от най-добрите български фирми, които работят силно с Compositing, както филмчета от 3Д Фестивал 2003, до които съм успял да се докопам :)

Айде, очаквам ви, който може да дойде...
Whitehell

МнениеПуснато на: Пон Мар 29, 2004 10:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

chas?
Nixon

МнениеПуснато на: Пон Мар 29, 2004 10:14 am    Заглавие: mda Отговорете с цитат

Whitehell написа:
chas?

ami, pak po sashtoto vreme, 17:00 chasa... po princip mislya v nachaloto da puskam filmcheta nyakade 30-tina min, sled tova da pokaza nyakolko tehnicheski neshta, sled tova demota, sled tova oshte tehnologia i principi, demonstracia na softwares, i za final pak filmcheta. Minalia pat beshe do kam 18:40, no moze da se ostane i do po-kasno, ako imat zelanie horata razbira se. Az lichno sam si osvobodil cyalata vecher.
Nixon

МнениеПуснато на: Сря Мар 31, 2004 4:12 pm    Заглавие: sorry Отговорете с цитат

znachi, sori na vsichki, no dnes nyama da ima mnogo seriozno sabirane, prosto nyama nuznata organizacia, lipsva firewire platka s koyato da si varza HDD case-a sas zaredenite materiali, no shte bada tam i nyakakvi neshta - spisania moze i da si govorim malko...

drugata sedmica shte e sashtinskata sreshta za compositing

sorry otnovo, no ne az sam vinoven
reverned

МнениеПуснато на: Сря Мар 31, 2004 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Super, tykmo se sduhah 4e 6te go izpusna i toz pyt. Wsy6tnost kato se ima v predvid 4asyt maj 6te go izpuskam i zanapred...

Kvo e tva 5 chasa?!?!?
To4no kogato vsi4ki rabotjat!
Koj iska6 da dojde vyob6te?
Ne vijdam kak 6te sybere6 njakakyv seriozen target po tozi na4in.

By the way, kazvam go 6oto me e jad 4e ne moga da idvam;) Gledaj ako moje6 da napravi6 ne6to s toja 4as, seriozno. Idejata za takiva sybiranija mi e dosta prisyrce.
Are sys zdrave:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Сря Мар 31, 2004 7:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Kvo e tva 5 chasa?!?!?

Mi kakvo se 4udish, njakoi hodjat na rabota, a njakoi oshte u4at - zatova ;-)
Nixon

МнениеПуснато на: Сря Мар 31, 2004 8:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

TheViolator написа:
Цитат:
Kvo e tva 5 chasa?!?!?

Mi kakvo se 4udish, njakoi hodjat na rabota, a njakoi oshte u4at - zatova ;-)

hmm... znachi az po princip predi i sled tova sam na rabota, i to si tragvam vseki den s poslednia reis, taka che ne znam koi drug hodi na rabota i kak... prosto vazpriemam po nyakakav nachin ideyata za community sabirane po-lichno

aide
Whitehell

МнениеПуснато на: Сря Мар 31, 2004 8:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

da evalarka pitch, az lichno visoko ocenqvam tova koeto pravish.
reverned

МнениеПуснато на: Чет Апр 01, 2004 3:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

... Просто ми е гадно че не мога да идвам. Както няма да идват и 99,(9)% от работещите, а тва не е малка цифра. Питай хората в какви часове работят и ще разбереш какво имам в предвид.

Не ме разбирай погрешно.

RESPECT!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Nixon

МнениеПуснато на: Чет Апр 01, 2004 3:07 pm    Заглавие: mdaaa Отговорете с цитат

abe az vsichko se staraya da razbiram, znam kakvo e da ne spish normalno sas sedmici i nai-nakraya da te preebe nyakoi s pari, srokove ili neshto podobno...

prosto mi se iska da ima live sreshti, redovno, koito moze - idva, kazva che e na zabolekar ili neshto takova i ne znam...

tezi koito sa hodili po festivali i podobni neshta shte me razberat za kakvo govorya. online diskusiite nyamat nishto obshto s realnostta.

aide
reverned

МнениеПуснато на: Чет Апр 01, 2004 4:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

5 часа.... Просто съвет.

Приемаш го = повече audience
Отхвърляш го = по-малко

Не можеш - добре, ще пробвам да дойда нйакой път. Надявам се скоро защото много искам и ценя това което правиш.

Успех:)))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети