Graphilla.com :: Преглед на тема - Flash game :: Quest :: Demo

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Flash game :: Quest :: Demo

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Dragonfly^

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 10:47 am    Заглавие: Flash game :: Quest :: Demo Отговорете с цитат

Приложението се разработва от около месец и е 100% flash - не е използван никакъв друг софтуер. Графиките са изцяло авторски и са дело на пича, с който сме в комбина, а кодът е писан от мен.

Играта е в ранен стадий и за момента предоставям само демо версия (играта свършва при появяването на надписа "Край на демо версията")

В момента търсим спонсори за по-нататъчното развитие на играта. Ако някой може да ме насочи ще му бъда много благодарен.

ето и самата игра:
http://dragonflytemp.hit.bg/The.Quest.Of.Egypt.exe

Приятна игра! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 12:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo short demoto :(( inache e iako.. dano namerite sponsor..

USPEH!
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 12:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

интересно начало.... малко екшъна го нема никакъв- разчитате повече на лафове.... визията много добра, но демо се прави да зариби тоя дет ше дава кинтите, а куеста не затруднява никак.... мисля че някаква интересна логическа задачка дет ще ти поддържа интереса на ниво и ще те накара да се препотиш три пъти е много по удачна в случая.... успех :))))
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 12:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Също бих препоръчал да се помисли по-сериозно за интерфейса, защото той.. ех.. както знаем, е много важен :) Някакви икони за багажа и т.н.
Другото, което аз бих предложил, е да се направят декорите растерни и много пипнати. Просто не виждам никаква нужда от тази векторна изчистеност.
Иначе поздравления, много яко става, дано го довършите!
Ааа, и предвидете начин да се прекъсва текстът някак си :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Dragonfly^

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Мар 26, 2004 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ви за критиката и за добрите думи.

Нека да почна подред :)

За сюжета няма какво да го коментирам, просто нямам човек, който да седне и да измисли нещо интересно и интригуващо, затова и демото е толкова кратко. Цялостната идея е да се напише самостоятелен енджин, който да е лесен за употреба и от хора със сръвнително по-малко познания в областта.

Интерфейсът - ми не знам на него какво му има :) смисъл не е много по-различен от повечето игри, но има някои идеи, по които се работи.

И накрая защо само вектор - отговорът е лесен :) Проектът се цели към интернет и игра онлайн.

Това е засега. Ако има някакви новости ще пускам, а междувременно приемам градивна критика и коментари :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети