Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mort1eg
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 9:07 am Заглавие: Keep It Real - за бъзика ;) |
|
|
:))) Не ме убивайте с камъни, моля ;) |
|
Върнете се в началото |
|
|
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Хвани разгледай малко анатомия (Бамес). Объркани са някои основни форми, около сгъвката на лакътя, примерно... И щрихът е прекалено груб, около очите, устата и носа примерно можеше по-фино да пипаш, а назад ушите, косата и т.н. да ги оставиш да потънат леко, за да не се "бият" и да има къде да се успокои погледът. |
|
Върнете се в началото |
|
|
maceman nightWoWalker
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 12:59 pm Заглавие: |
|
|
;))) и пич не е нужно таз "красота" да я праиш толкова голяма.... и от 10 пъти по малка пак ше си носи същото "послание"...
страшен коментар morgoth.e- зе ми думите от устата.... т.е. аз даже не бих могъл да се изразя толкова точно и пълно :))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Джоуви God of Rain
Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 3:49 pm Заглавие: |
|
|
аз тва си го обяснявам по един начин - искаш да се избъзикаш и да видиш кой кво ще коментва? Как да го приемаме? Щото не вярвам сериозно да си го постнал. А ако си то не е тук мястото, и според мен и наистина имаш нужда от един Бамес за натюрморти - питай на Славейков. Там е обяснено за чушките и за сиренето кое как минава и кви са им спекюларите. Графики и илюстрации не е място за бъзици има си форум за това _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
mort1eg
|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2004 6:05 pm Заглавие: |
|
|
Трябва ли винаги да ме карате да се чувствам виновен :(...
Ехм, еми значи съм сбъркал форума. Много сухо реагираш, Жови. :))) |
|
Върнете се в началото |
|
|
Джоуви God of Rain
Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2004 6:22 pm Заглавие: |
|
|
Az sym si suhar, ciala prolet shte sum si taka svikvaite>:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
R1dler
|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 11:41 am Заглавие: |
|
|
mort1eg написа: | Ехм, еми значи съм сбъркал форума. |
твърде шибано си го сбъркал. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|