Graphilla.com :: Преглед на тема - LOTR inspired - "Wyrm rider"

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

LOTR inspired - "Wyrm rider"

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Нед Мар 21, 2004 6:05 pm    Заглавие: LOTR inspired - "Wyrm rider" Отговорете с цитат

Edna risunka, deto zamalko shteshe da vidi recycle bin-a otblizo, ama i se razmina. Preduprejdavam da se gleda na tumen ekran i zagaseni lampi, risuvah ja na tumno ta zatova. Wyrm-a ne mojah da mu namerja reference i si go narisuvah kakto na men mi haresva, taka che ne tursete prilika s filma osven rider-a. Neka go narechem "speed paint", makar che beshe razdelen na njakolko dni ot po njakolko minuti... abe enjoy! ;)

DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Мар 22, 2004 12:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

areshvami:) ma ne mnogo logichno deto gu plashi s oganche:) ma ina4e katu risunka e ubu:) a ikrilata mu malko kato "nebeto kato ot koprina":)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пон Мар 22, 2004 12:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

индианците ще спят навънка тая вечер ман. Ти им срути колибките.

долу пича малко не се разбира какво прави ман аз досега не мога да му прочета позата дали е дясна ръка тва или лява и как щита и копието са там ако е лява или дясна.Т.е. не мога да се ориентирам. Луната е малко замазана и мутата е прав за крилата. Останалото е супер много ме кефи ездача зверски готин поза динамика на дрехите изобщо както казах са ще трябват нови резервати за пичовете и духовете им ще бродят неспокойни докат някой не им построи нови колибки ( вероятно в представяне ):))
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Пон Мар 22, 2004 2:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Джоуви написа:
индианците ще спят навънка тая вечер ман. Ти им срути колибките.

долу пича малко не се разбира какво прави ман аз досега не мога да му прочета позата дали е дясна ръка тва или лява и как щита и копието са там ако е лява или дясна.Т.е. не мога да се ориентирам. Луната е малко замазана и мутата е прав за крилата. Останалото е супер много ме кефи ездача зверски готин поза динамика на дрехите изобщо както казах са ще трябват нови резервати за пичовете и духовете им ще бродят неспокойни докат някой не им построи нови колибки ( вероятно в представяне ):))

Mersi za dobrite dumi Jovi, DR2! Znachi sega malko mi e omruznala da ja gledam i vsichko mi stoi krivo, znaesh kak e sled dulgo vreme vzirane v tova koeto pravish. Za pozata: znachi shtita mu e na gurba, s djasnata ruka durji faklata, a ljavata durji kopieto /istinskoto ;)/, no to ako ot sebe si ne se podrazbira, znachi neshto ne sum ja napravil kato horata. Lunata chestno kazano ja pozabravih, i sega stoi kato pogacha - mazna. Shte ja opravja, kakto i krilata, samo malko da pochina ot taja risunka, i posle shte doizchista neshtata. Mersi oshte vednuj za komentarite, vinagi tochni i na mjasto!
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Пон Мар 22, 2004 7:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

super dobra e kartinkata ei :))) golqmo braos ... osven komentarite na Jouvi i DR2 mislq che na gurdite na wyrm-a , tam kudeto e otrajenieto ot ogunq ako slojish malko detailche kakto si napravil sus shiqta ili opashkata she zaspi :))
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Вто Мар 23, 2004 12:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ммм, може би е добре да понамалиш малко тънките светлинки от дясната страна, да останат само сините рефлекси.. освен ако няма втора луна вдясно извън кадъра :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Вто Мар 23, 2004 12:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@Ky3Mu4 не се плаши човече:) Моргота не разбира от рефлекси:) иначе тез светлики Морг като рече и аз ги видях. даже по убу без тях. може ако искаш да пробваш следното. когато имаш контражур на лунна светлина небето си е всъщност светло освен ако няма облаци. затова ако искаш пробвай да го светнеш леко да е по светло от тъмното на изчадието. и да не е толкова в индиго гама.
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Сря Мар 24, 2004 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

morgoth написа:
Ммм, може би е добре да понамалиш малко тънките светлинки от дясната страна, да останат само сините рефлекси.. освен ако няма втора луна вдясно извън кадъра :)

Purvonachalnata ideja beshe deistvieto da se razviva okolo njakoe tresavishte / nali se seshtash deto Frodo, Sam i AmGul vidjaha umrelite elfi dokato vurvjaha kum Barad-Dur/, i otbljasucite trjabvashe da sa ot lunata otrazjavashta se v vodata okolo tjah, ama posle smenih cjalata ideja a blikovete ostanaha. Sega shte gi opravja, shte gi zatumnja za da ne bijat tolkova na ochi i vse pak da se vijdat ochertanijata na Wyrm-a. DR2 zabravih da otgovorja na predishnija ti post - za ogunja: Znachi tova e Wyrm, blatno suzdanie, toi ne bulva ogun kato drakona, i se strahuva ot silnata svetlina... gluposti, tova poslednoto si go izmislih ;)
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 24, 2004 3:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

страхотна картина !!! идеална е за корицата на някое ново финтъзи...
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Сря Мар 24, 2004 6:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ihaaa, Kuzmi4, ako trqbva da te perefraziram , citiraiki JinMachine: Tova dislocira gluteus naximus!!!
amateur

МнениеПуснато на: Чет Апр 15, 2004 1:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo e qko.Cvetovete sa super

Джоуви написа:
... много ме кефи ездача зверски готин поза динамика на дрехите ...

E sorry za moeto skromno mnenie ama to4no ezda4a ne6to ne mi se vijda kakto trqbva.Ne znam kakvo to4no ne mu e nared ama tova si e moq pogled varhu kartinkata
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети