Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
atmos

|
Пуснато на: Чет Яну 16, 2003 11:06 pm Заглавие: Predstaviane |
|
|
Imam samo dve ne6ta da kaja za tova koeto me karat da pi6a.
Mislia 4e ideiata e dobra daje mnogo dobra no izpulnenieto moeje da se kritikuva no e nai dobroto koeto moje da se predloji za momenta.
E kazvam se Atmos_fear :) i sam ot Sofia. Zanimavam se s cg ot gore dolu 3 godini i ve4e zapo4vam da juna uspehi ( vse o6te malko )i se radvam mnogo. Imam dosta golemi o4akvania za sebesi kato cg artist taka 4e ne se u4udvaite za niakoi ne6ta ( 4ovek triabva da ima samo4ustvie no ne mnogo goliamo vse pak )
S niakoi ot vas se poznvam i im kazvam edno goliamo Hello. 4esno kazano biah dosta skipti4no nastroen za bg forumite poradi mnogo faktori no 4oki me ubedi da namina i triabva da kaja 4e tuk ima razdvijvane i se radvam mnogo.
Kakvo druga da kaja, a da rabotia s 3dsmax i Photoshop i ot vreme na vreme risuvam na raka :) . Ako iskate da vidite ne6to vurhu koito rabotia moje da poglednete na saita mi http://www.atmosdreams.hit.bg
Tova e ako me povi6ite (heheh daje e sme6no ) me povi6ite
Specialno pozdravi za 4oki, Jovi i 4oveka koito me svetna na mnogo ne6to osobeno kak da obru6tam vnimanie na malkia detail CHR _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Чет Яну 16, 2003 11:17 pm Заглавие: Re: Predstaviane |
|
|
atmos_fear написа: | Tova e ako me povi6ite (heheh daje e sme6no ) me povi6ite |
Хех ; ) Никак не е смешно, но като влезнеш в казармата ще видиш тииииии! ; )))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Пет Яну 17, 2003 7:35 pm Заглавие: |
|
|
E kvo be super sa si gotini .... i dvete raboti ... az lichno tepurva shte se probwam da pravia personaj ..... moje dori da ti poiskam sawet : ) _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|