Graphilla.com :: Преглед на тема - be edno pitane...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

be edno pitane...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Апр 11, 2004 3:36 am    Заглавие: be edno pitane... Отговорете с цитат

be malko e typo ama se chudq...kato si pravil nqkakva animaciq sam...nujno li e nakraq da se pishat vsichki raboti(primerno, modeling, animation, i t.n.) - t.e. ne moje li neshto to sorta na made by..?
10x za help-a
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 11, 2004 1:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:))
Ако ще показваш филмчето официално - трябва да си пишеш всичко по отделно и самодоволно да си слагаш името на всякъде... може примерно, ако има музика да не е твоя и да внесеш разнооброзие;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Апр 11, 2004 1:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hehe 10x:)))))
no vse pak mi e malko shantavo na 50 mesta moeto ime...ama moje de:)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети