Graphilla.com :: Преглед на тема - Eurotours Catalogue

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Eurotours Catalogue

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Adelz

Местожителство: Dubai

МнениеПуснато на: Пон Апр 05, 2004 1:25 pm    Заглавие: Eurotours Catalogue Отговорете с цитат

Hey .. emi tuka pravia edin katalog na turisticheska firma, Eurotours. Te predlagat exkurzii do / ot BG.

www.adelzakout.com/other/samples/eurotours/ET.jpg <tova e goliamo.. moje da niiskate da go otvariate..
www.adelzakout.com/other/samples/eurotours/spa1.gif
www.adelzakout.com/other/samples/eurotours/spa2.gif
www.adelzakout.com/other/samples/eurotours/spa3.gif
www.adelzakout.com/other/samples/eurotours/spa4.gif

.. Bih bil blagodaren ako mi kajete koe vi haresva nai mnogo, saveti i ako niakoi ima idei za nov layout .. kazvaite !! :D
Mersi mnogo,

Adel
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Пон Апр 05, 2004 1:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

лично според мене първото нямаше нужда е е толкова огромно...и небето защо е теке гадно жълто - на мене не ми допада
за лайотите най ми хересва четвъртия, но нещо не ми харесва,че текста е точно въху лицето на жената;зелената линия малко разместена ми идва макар че е уж по средата....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Апр 05, 2004 2:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mozesh li da posochish edna osnowatelna prichina twa 1woto da e tolkowa goliamo?:) oswen myrzel, razbira se... :)
i spored mene, na towa nesto w diasno, mnogo po ste mu utiwa edna snimchica sys bistrio sinio more, bistro sinio nebe i hubav zyltichyk piasyk :) mnogo mrachno taka... inache kato cialo dobre stoi
a, spa-to... siakash 2 ili 3 nai-mi hareswat...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пон Апр 05, 2004 7:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

бе да ти кажа..... впечатлението за самозадоволяващи се мъже във ваната никога не ми е стояло рентабилно за визията на една фирма(уточнявам - тука мъжа явно е пост-задоволяващ се ма усещането е същото). Не вярвам , че е точно твоя идея , но ако можеш да разубедиш гениалиста който държи това да е там ще е в плюс.....
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Dazzle

МнениеПуснато на: Пон Апр 05, 2004 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Рядко са меся в тука, ма тая тема дето си я почнал ми е до болка позната. та значи:
първото не струва. тоя 'seafront tourism' прилича на неква прогноза за времето и нема нищо общо с ведрото настроение, пачангата и здравните екстри, дето са обещават в текста дето седи там, да не говорим, че нема нищо общо с 'seafront' туризма /бати лафа!!((;/ въобще. тоя текст явно си е по задание /щото и той има крещяща нужда некой да го попрепипа/, ма нито му е да бъде в черно, нито да бъде така форматиран, нито да бъде наплескан така. ужким трябва да те примамят да дойдеш насам /аде то и в мойта фирма лъжем за кво ли не, та не са учудвам на 'comfortable roads'/ ма като излъчване тфа нема нищо общо с белата мечка. поне обвържи акцентите в текста с некви картинки, та да не се налага на дебелата германка да чете, а да я грабне..((; ей така да я грабне, че хммм (;. Health services нема по нашто крайбрежие, swimming pools не са предимство а досадно изискване, поне да бъдат wellness centers, swimming and entertainment pools and aquaparks. а въпросните parks - seagardens. доста по-обнадеждаващо звучи така мисла.

за следващите - spa4 - там е хваната сравнително идеята, дето в момента е запалена европа. картинките са подбрани ок /не знам дали са подбрани или са всичките им налични/, само че не отговарят на тема Health, а на тема Wellness. въпросния чичко дето са е изтегнал в тая баня /ароматерапия е тфа, още съм я срещала като японска баня/ е ок, абсолютно обещаващо и баш дето туриста си го търси, само дето в българия нема още кой да го предложи и никой не знае как точно се прави, нема такива центрове дето да се предлага или ако има те приличат на лекарски кабинети. камъчетата - ок, има и такива терапия в модерните wellness & spa центрове, но аз се съмнявам, че разбираш какво означава тази картинка поставена там. Като цяло - текст, който се опитва да те убеди колко е здравословно да додеш на туризъм тук, а картинки които отговарят на wellness манията в европа, или с други думи нищо убедително, просто некадърно скалъпен текст с картинки, събрани без разбиране за това какво се цели и как да се постигне. Не личи да има яснота за целта на тая брошура нито в главата на клиента нито в тфойта, а тфа не е добре.
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Пон Апр 05, 2004 10:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

btw, na taia karta tuka deto si napravil nema nishto obshto s istinata? http://www.adelzakout.com/other/samples/eurotours/ET.jpg

imash li na ideia izobshto kude se namirat teia gradove??? i kude e moreto v Bulgaria izobshto???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Adelz

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2004 10:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Emi mersi za komentarite ....

Tova sa oshte niakolko :
www.adelzakout.com/other/samples/eurotours/spa5.gif
www.adelzakout.com/other/samples/eurotours/1.jpg
www.adelzakout.com/other/samples/eurotours/1a.jpg

Fsichki linkove deto sum slojil sa za RAZLICHEN standarten layout ; koito layout na klienta mo haresva nai mnogo shte pozvam, i shte napravia fsichki ostanali stranitsi.

Znachi za snimkite ... prosto niamam nikakvi po hubavi snimki na BG, i nikade ne namiram. F momenta snimkite f kataloga sa prosto tam kato samples - inache, shte pozvam snimki ot www.photos.com, deto klienta izbere.

A za textovete .... emi kvo iskate da pisha ? Che BG e palna s tzigani i prestupnitsi deto nai veriatno da gi ograbiat ? i che ulitsite sa palni s dupki ? Aide sega, gluposti ... Iz turisticheskite mesta f BG, situatsiata e dosta po razlichna - ulitsite sa COMFORTABLE (koeto ne uznachava che sa perfektni, a prosto ... comfortable !). Syshto, kazva se HEALTH tourism, a ne wellness... ot edin sait :
"Most health tourism today focuses on two areas: pampering and wellness. Pampering involves offering people an experience that makes them feel good—services such as massages, herbal wraps and exfoliating scrubs. Wellness involves helping healthy people prevent problems so they stay well, both physically and mentally. Sometimes this means offering diagnostic testing to identify potential problems. More often, guests who have self-identified concerns are taught how to relieve stress, change eating habits, reduce the likelihood of sports injuries or improve their sex lives."
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
Adelz

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2004 10:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

BadmotherfuckeR написа:
btw, na taia karta tuka deto si napravil nema nishto obshto s istinata? http://www.adelzakout.com/other/samples/eurotours/ET.jpg

imash li na ideia izobshto kude se namirat teia gradove??? i kude e moreto v Bulgaria izobshto???

da, znam kade sa tezi gradove i moreto, prosto tova tam sum go nahvurlil da se vidi kak shte izglejda, ne e pricizna finalna karta.
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2004 11:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

na men stranicite koito pokazvash mi dopadat... samo v/u covera trebe da porabotish i to nanovo.. zabravi gi tia zalezi... :) she se radvame da vidim oshte :)
Adelz

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2004 12:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
na men stranicite koito pokazvash mi dopadat... samo v/u covera trebe da porabotish i to nanovo.. zabravi gi tia zalezi... :) she se radvame da vidim oshte :)

mersi mnogo implant :) ..
Znachi az tuk ne sum pokazal covera, tova ET.jpg beshe prosto edin variant .. :P
Koe ti dopada nai mnogo ?
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2004 12:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tezi stranichki na (spa) ot purvia i vtoria variant... nemoga da opredelia koi poveche mi haresvat sus ili bez pticata... mai bez neia.. no tia po sebe si e interesen element ako ia ima i drugade...
Adelz

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2004 1:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hmm okay .. emi .. shte si poigraia oshte...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети