Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
String
|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 11:24 pm Заглавие: korab... |
|
|
zdrasti
nachi tuka edin malko pozabraven korab , ta reshih da go dovarsha, dosta se chudih i ne mojah da izmislq kak da napravq grebeni na valnite izobshto i vodata kato voda mai kuca neshto moje bi po malko refrakt ...
daite idei ...
....
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 11:31 pm Заглавие: |
|
|
korabcheto kato go gledam e gotino...
ama daj i drugo view che taka se gubi mnogo ot gledkata...
za vodata..mi mojesh da si q izmodelirash sam...pyk ako si na displacement, mislq che moje da probvash s nqkakyv map(ili si go napravi) ili polzvaj noise s turbolentnost(tova za noise-a ne znam kak shte stane, sa mi idva kato ideq)....no vodata opredeleno trqbva da se pipne...che sega e mnogo brajska....opitaj se da si poigraesh..da se poluchat razni piqni ...nqkakva dylbochina i prochie...be se si mislq she kato si go izmodelirash sam shti e naj-dobre...(pri uslovie che nqma da animirash, makar che i da animirash pak moje da namerish reshenie na problema...).. potyrsi si i snimki shte ti pomogne:))
hajde uspeh:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 11:31 pm Заглавие: |
|
|
хит.бг вече (отново) не се вижда от вън |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пет Авг 13, 2004 12:06 am Заглавие: |
|
|
Plagiatstvash string tva krust4e ve4e go vidiaxme
stranoto oba4e e 4e saita ti se vijda ot pri men
iavnoizvadenite image linkove neshto sukvat |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пет Авг 13, 2004 12:20 am Заглавие: |
|
|
mi shot saita e v hit.bg a kartinkata v bol.bg
Az mislq che e kraino vreme da se napravi neshto po vyprosa shtoto veche i leki scandali se pochnaha ...
naprimer edna *sticky* tema sys sichkite free intercontinentalni serveri po sveta i preduprejdenie koito postva linkove i imidji da go pravi ot takiva serveri. _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Пет Авг 13, 2004 6:43 pm Заглавие: |
|
|
ХИТ.БГ е временно изключен за системна поддръжка, моля опитайте пак след 5-10 минути: - tui saobshtenie sedi tam ot 3-4 dena
za tui kartinkata e v bol.bg no qvnu shte da dirq drug host , tolkoz po vaprosa ...
Coldblooded:
taq voda e displasemant s karta noise, obache neshtu toq noise prosto ne moi da dokara valni moje bi trqbva da raztegna mapa v ednata os (uh che ideq mi dode), btw probah i s modifikatora noise obshto vzeto sashtata rabota , no mislq che problema e poichi v texturata hich ne prilicha na voda , specialno za pqnite izobshtu ne mi idi ideq kakav tool da polzvam setih se za tiq situacii s chasticite ma neshtu mi e magla taq chast ot maxa nqma li nqkakaf drug nachin ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evil_kornholio

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 158 Местожителство: earth-Sofia
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Polzvai Smoke za displacement, a ne noise i vodata ste stane dori displacement e malko bezsmisleno za tolkova dalecna perspektiva, din bump e dostatuchen _________________ site komputEri na sapun |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|