Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
balinor

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 9:01 pm Заглавие: Dizajn na opakovka |
|
|
Zdravejte pi4ove:) Bih iskal da kritikuvate tozi proekt -> http://balinor.hit.bg/
Klienta za kojto go pravia go napravi ve4e:), no bih iskal da 4uia vasheto profesionalno mnenie. Ne 4e e koj-znae kakyv proekt, no az mislia 4e stava, kajete mi vie kakvo mislite - blagodaria vi predvaritelno nezavisimo ot mnenieto koeto shte izrazite:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 10:18 pm Заглавие: |
|
|
ne moje6 li maaalko po hi-res pic da dade6, kompresiqta qko e omazala toq :)
ina4e mi haresva, standartno e edno takova _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 10:03 am Заглавие: |
|
|
Ми като идея ней зле обаче надписа С течен шоколад в онова назъбеното ме дразни сивия фон под него също прекалено убиваш зона на която според мен трябва да се акцентира и смени ариела на бисквитите с вълшебен крем. Това е само мое виждане иначе е good.
Тая панделка отгоре обаче много ми напомня подобна такава на една фирма ВАЦИ надявам се да не е взаимствана оттам. :) _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 10:08 am Заглавие: |
|
|
kva e taz biala cherta zad trite biskviti ? :) smisal shto vubshte prisastva ?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 10:17 am Заглавие: |
|
|
- бисквитите във фона не трябва да са така еднакви и толкова подредени ... по-големи са от трите бисквити, които ползваш за лицето, а ми се струва, че това не е микс
- това бялото назъбено кръгче май трябва да е сигнално жълто или такова, че да стои като лепенка, ако въобще е там де
- не ми се броят фонтовете, които виждам, но е добре да ги ограничиш
- надписа Camelia рябва да го пипнеш малко, не е достатъчно да го напишеш с готов фонт ... все-пак е най-основното в опаковката
- 225g - толкова ли е важно, че се намира в центъра
- това бяло задраскване ... какъв е смисъла от него
- логота на г-жа Мадлена Петрова е много зле ... пробвай да я убедиш в това
- сивия фон зад трите бисквитки не ми се струва подходящ
- баркода си има шрифт, с който се изписва - този не е
- в руския текст имаж проблеми с подреждането
- знаците под баркода (за рециклиране и за изхвърляне) - не им е мястото на лицето
- това черното под надписа и логото ... нещо не е наред там ... логиката на такива неща трябва да е една и съща - посока, размер ...
до тук изобщо не говорих за дизайн, но ако тези неща бяха оправени, щеше да стой средностатистически :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
balinor

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 10:53 am Заглавие: Danail M |
|
|
Zabravih da kaja , 4e tova e sediasht paket, i bi triabvalo da se pe4ata na metalize:), Sivoto - vsyshtnost shte e metalno, glavnia cviat na fona shte e zlaten bronz, i 4ervenata lenta ot dolo i ot gore niama da se vijda/ iskam da kaja 4e tazi ot dolo ostava na dynoto, a tazi otgore v sheva/. ina4eotnostno logoto na firmata - za men e ujasno:). Viarno e 4e sym se po-oloal sys shriftovete, no problema na klienta e 4e biskvitkite posredata ne bili privlekatelni, a opakovkata mu miazala na dizajn za ket4up:). Kajete mi dali i na vas vi miaza na KET4UP:) 10x |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 11:02 am Заглавие: Re: Danail M |
|
|
balinor написа: | Zabravih da kaja , 4e tova e sediasht paket, i bi triabvalo da se pe4ata na metalize:), Sivoto - vsyshtnost shte e metalno, glavnia cviat na fona shte e zlaten bronz |
А тва що не го отрази на оня мерник :) в горния край дето пише CMYK и златото бронз или ще го тракате или ще го жлътвате без подложка. Относно кетчупа клиента ти ко си смени панделката определено може да заприлича и на кисеи краставици сега обаче тя ми навява кетчупено настроение... _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 12:34 pm Заглавие: |
|
|
kato celo OK, drebnite kahari ti gi kazaha.... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 12:36 pm Заглавие: |
|
|
aaaa...btw, za da ti dam prav shte mi se iska i oshte neshto da vidia...:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 2:04 pm Заглавие: |
|
|
e na men mi e interesno koe mu e ok-to na toz BOX??? mnooo zle .... hodi do magazina vij horata ko praiat... razgledai saitove s takiva opakovki da vidish otvud bg kak stavat neshtata.. che kato gledam toz design '70, ma hich ne e v chas! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
balinor

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 2:24 pm Заглавие: otgovor kym implant |
|
|
Pi4, neznam dali si se zanimaval s flexope4at, no pri nego se pe4ata na niska liniatura i nemojesh da ki4ish proektite kato koledna elha i da izpolzvash rasteriziraneto kakto ti padne:). Ina4e otnosno syvetati da otida do magazina shte te poslusham, no shte si vzema edna bira zashtoto v momenta vremeto e samo za tova:) Ako imash mnenie za tova 4e proekta izglejda ot '70-te, kaji mi moliate kak spored teb triabva da izglejda - shte se radvam da 4uia tvoeto mnemie. Az obi4am kriticite, no kogato mogat da se obosnovat. 10x za mnenieto ti, no nemoga da go vzema za seriozno, ako e samo taka izlojeno golo bez niakakvo pokritie. Mislia 4e vse pak tozi sait e za da si kajem istinata, a ne samo da si 4eshem ezicite. Nadiavam se 4e ne sym ostyr s teb. Lek den ot men:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 3:12 pm Заглавие: |
|
|
eto naburzo niakolko primera... ne ti kazvam da izsipvash cvetovete na dugata pich.. vij povedenie kak se pravi DESIGN na opakovka...ne mi se prikrivai kato oshtipana bulka zad flexopechat-a... ako si mislish che edna pandelka sus stranno "logo", edin nadpis s English font sus zaduljitelnia shadow efx... bez koito edin designer nemoje, tri otvratitelno tifecnati, zalepeni, ploski biskviti edna v/u druga na fona na niakakva stranna kambanopodobna forma i 25 ralichni fonta samo na liceto e DESIGN... to otidi i si zemi bira... kofti e che takiva opakovki izlizat na pazara.. gorko i na proizvoditelite koito gi odobriavat... az kolkoto i da sa vkusni tezi lakomstva ne bih si kupil ot tiah imenno zaradi opakovkata... nai-interesnoto e che tezi neshta trebe da se iaviavat konkurencia na edna dobre poznata zalivashta nashia pazar turska firma... koiato ima sushtite biskvitki... no tehnite opakovki sa na svetlinni godini ot tuka pokazanata...
ae sia da chuem porednoto opravdanie... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
balinor

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 7:58 pm Заглавие: Re: IMPLANT |
|
|
Blagodaria pi4 , 4e tozi pyt beshe obosnovan:) /niamam ironia v dumite/, no vsi4ki tezi opakovki koito si slojil s izklu4enie na pyrvata sa na hartia, t.e. na offset. Pyrvata opakovka e na dylbok pe4at, a tazi koiato /badi spokoen niama da izleze na pazara:)/ e za flexo:). Shto se otnasia do logoto - ne e moe delo:), kazah 4e e gadno, za shriftovete si prav. Kakto i da e blagodaria ti i to iskreno. Jelaia ti lek den:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 9:55 pm Заглавие: |
|
|
имам въпрос:
там където пише "артикул" има едно 18 в кръгче...какво е това? _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2004 10:37 am Заглавие: |
|
|
Виж какво Балинор, всички сме виждали флексо, повечето сме проектирали за флексо ... Импланта не ти хареса дизайна и оправдания от рода на "ограниченията на флексо" не вървят в случая, защото не си предвидил никакви ограничения. Може това да е желание на клиента, но след като ползваш CMYK и фотографски изображения изобщо не ползваш силните страни на флексото, още по-малко се съобразяваш с ограниченията му. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2004 10:57 am Заглавие: |
|
|
az se chudia kak si mogyl tolkowa tymni i depresarski cwetowe da podberesh... osobeno twa kafenikawo-zyltoto...
wyobste ne mi nawiawat pomisli za wylsheben krem :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 9:34 pm Заглавие: |
|
|
niki michailov написа: | имам въпрос:
там където пише "артикул" има едно 18 в кръгче...какво е това? |