Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
atmos

|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2004 3:27 pm Заглавие: Няколко нови типажа |
|
|
Някви идеи за типажи ми се въртят из глвата, та хвърлих на хартия няколко от тях. Почти всички са с някво стори зад тях за което много се кефя. Обичам когато нещата изглеждат живи ( макар и само за мен ) Критики и коменти са добре дошли макар всичките рисунки да са без каквито и да е претенции за реализъм или да са издържани добре анатомично. Но все пак ще се радвам ако имате някакви критики иначе ще си помисля нещо :)
Напоследък гледам да разчупвам позите и малко да разграничавам плановете защото явно имам проблем с това, та в тия работи съм се опитал да направя нещата по раздвижени. Са незнам колко съм се справил но занапред мисля да обръщам и малко повече внимание на израженията защото сега ми седят малко статични и безизразни :(
поздрави _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2004 3:56 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo a gotini!
1vata:dqsnata ruka mi se struva po-golqma i desnia krake po4ti na ravnishteto na levia;
2rata:Pogledni pak stupvaneto na desnqa krak;
3tata:levia krak mnogo kus mi se struva a i mnogo si go podchertal
vse edno si go e vdignal;
4tata:Mi haresva nai-mnogo tam nqma kvo da kazha:);
5tata:emi ne otkrivam nekvi ochebiini grashki taka,che SUPER sa ti:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2004 5:08 pm Заглавие: |
|
|
Prav si za izrajeniqta, no inache.. WOW. Strahoten stil, malko comics, izglejdat mi povliqni ot manga i anime, no i mnogo stilni. Simvola na kaskata na 3tiq ne e li o diablo ili nqkoq druga igra? _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2004 5:49 pm Заглавие: |
|
|
az samo da dobaviq, che na pyrvia malkoto prystche na liavata ryka mi se vijda mnogo malko. to dreboliika tova de, no reshih da spodelia :)
a i ot krysta nagore mi izglejda sqkash biaga ot niakoi, no krakata sa stypili zdravo i kato scrollnah nadolu tova malko me razocharova.
inache mnogo dobre, na vtoria liceto e iako i ne mi se struva bezizrazno, kakto i na pyrvia |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2004 9:16 pm Заглавие: |
|
|
bein :
Ти нищо не знаеш, това е защото човекът си пише мемоарире с дясната ръка и поради този простичък факт тя му е заякнала малко повече. Па случва се. Я виж Попай !!!
Дам, на Сашо/ маринката дясния крак не е наред.
Бе не му е къс бе. Малко е в ракурс и затва така
10х
Lady Vader :
Явно е някоя друга игра. Аз като бивш закоравял D2 фен ( Дичо ми е любим ) не помня да ми е дропвало итем с подобен елемент.
10х за поста
Juana :
Ми то точно дреболийките правят найстина добрите работи. Следващия път ще тича.. обещавам.. и хоро ще играе. Виж за лицата има още много какво да се желае. Дано в следващите ми работи си проличи
10х и на теб за поста
Охх толкова много благодарности станаха.. изобщо искам да благодаря на Академията, на своя мениджър и на всички които са гласували за мен.....аа и Арра Аудио Мюзик
бтв това за Дичо беше майтап... за всеки случай да си кажа :))) _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|