Graphilla.com :: Преглед на тема - Няколко нови типажа

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Няколко нови типажа

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
atmos

МнениеПуснато на: Пон Апр 12, 2004 3:27 pm    Заглавие: Няколко нови типажа Отговорете с цитат

Някви идеи за типажи ми се въртят из глвата, та хвърлих на хартия няколко от тях. Почти всички са с някво стори зад тях за което много се кефя. Обичам когато нещата изглеждат живи ( макар и само за мен ) Критики и коменти са добре дошли макар всичките рисунки да са без каквито и да е претенции за реализъм или да са издържани добре анатомично. Но все пак ще се радвам ако имате някакви критики иначе ще си помисля нещо :)

Напоследък гледам да разчупвам позите и малко да разграничавам плановете защото явно имам проблем с това, та в тия работи съм се опитал да направя нещата по раздвижени. Са незнам колко съм се справил но занапред мисля да обръщам и малко повече внимание на израженията защото сега ми седят малко статични и безизразни :(

поздрави
bein

Местожителство: Outer Haven

МнениеПуснато на: Пон Апр 12, 2004 3:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo a gotini!
1vata:dqsnata ruka mi se struva po-golqma i desnia krake po4ti na ravnishteto na levia;
2rata:Pogledni pak stupvaneto na desnqa krak;
3tata:levia krak mnogo kus mi se struva a i mnogo si go podchertal
vse edno si go e vdignal;
4tata:Mi haresva nai-mnogo tam nqma kvo da kazha:);
5tata:emi ne otkrivam nekvi ochebiini grashki taka,che SUPER sa ti:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Lady Vader

Местожителство: Bs

МнениеПуснато на: Пон Апр 12, 2004 5:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Prav si za izrajeniqta, no inache.. WOW. Strahoten stil, malko comics, izglejdat mi povliqni ot manga i anime, no i mnogo stilni. Simvola na kaskata na 3tiq ne e li o diablo ili nqkoq druga igra?
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Апр 12, 2004 5:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az samo da dobaviq, che na pyrvia malkoto prystche na liavata ryka mi se vijda mnogo malko. to dreboliika tova de, no reshih da spodelia :)
a i ot krysta nagore mi izglejda sqkash biaga ot niakoi, no krakata sa stypili zdravo i kato scrollnah nadolu tova malko me razocharova.
inache mnogo dobre, na vtoria liceto e iako i ne mi se struva bezizrazno, kakto i na pyrvia
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
atmos

МнениеПуснато на: Пон Апр 12, 2004 9:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bein :
Ти нищо не знаеш, това е защото човекът си пише мемоарире с дясната ръка и поради този простичък факт тя му е заякнала малко повече. Па случва се. Я виж Попай !!!
Дам, на Сашо/ маринката дясния крак не е наред.
Бе не му е къс бе. Малко е в ракурс и затва така
10х

Lady Vader :

Явно е някоя друга игра. Аз като бивш закоравял D2 фен ( Дичо ми е любим ) не помня да ми е дропвало итем с подобен елемент.
10х за поста

Juana :

Ми то точно дреболийките правят найстина добрите работи. Следващия път ще тича.. обещавам.. и хоро ще играе. Виж за лицата има още много какво да се желае. Дано в следващите ми работи си проличи
10х и на теб за поста

Охх толкова много благодарности станаха.. изобщо искам да благодаря на Академията, на своя мениджър и на всички които са гласували за мен.....аа и Арра Аудио Мюзик

бтв това за Дичо беше майтап... за всеки случай да си кажа :)))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети