Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:24 pm Заглавие: Едно предложение за форума |
|
|
При положение че това е специализиран форум, мисля че няма да е лошо да се създаде тема "Работа". Така фирми, търсещи дизайнери ще могат да виждат възможностите на всеки кандидат търсещ работа, без да са необхидими досадни конкурси. Какво мислите по-въпроса? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:28 pm Заглавие: |
|
|
dosadnite konkursi otsevat jitoto ot lyavata be 4i4ovoto..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:30 pm Заглавие: |
|
|
"lyavata" da se 4ete "Plyavata" ... dea taa lipsa na edit....
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:31 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | dosadnite konkursi otsevat jitoto ot lyavata be 4i4ovoto..... |
Хубавото на форуми като този е че може да спести доста време на работодателя. Нека да използваме предимствата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:33 pm Заглавие: |
|
|
ne go misli ti rabotodatelya :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:39 pm Заглавие: |
|
|
Ок, явно трябва да съм конкретен, защото иначе не става.
В най-скоро време фирмата в която работя ще иска да назначи дизайнер. Ние сме малка фирма. Единия начин е познати и уж проверени хора да ги назначиш и да се надяваш ще че се справят. Другият е с конкурс. Работодатлят на една малка фирма има прекалено много работа (в нашия случай) за да отдели време за 10 (теоритично) кандидати - да ги разпитва, тества и т.н.
Не искам мнения от типа "Ами да намери време", а просто дали си струва идеята за такава тема.
Щото на мен такава ми трябва в момента, примерно... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:46 pm Заглавие: |
|
|
ama toi rabotodateliat taka ili inache otvaria primerno razdel Web Design i vijda kvo praat designerite i si izbira. Kyde e problemyt?
Ili puska tema: tyrsia si edi-kogo-si i koito iska rabota, mu prashta mail.
Dali shte razgleda forum RABOTA ili forum WEB DESIGN, niakva razlika da vijdash??
A kak pyk opredeli, che konkursite sa dosadni? Na men mi e interesno, dori bez da uchastvam... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:47 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Ок, явно трябва да съм конкретен, защото иначе не става.
В най-скоро време фирмата в която работя ще иска да назначи дизайнер. Ние сме малка фирма. Единия начин е познати и уж проверени хора да ги назначиш и да се надяваш ще че се справят. Другият е с конкурс. Работодатлят на една малка фирма има прекалено много работа (в нашия случай) за да отдели време за 10 (теоритично) кандидати - да ги разпитва, тества и т.н.
Не искам мнения от типа "Ами да намери време", а просто дали си струва идеята за такава тема.
emi utre na nekoj she potrebwa da ima sekcia za boqdjiiski valqci... i sekcia s adresite na SBH i... t.n...
pa i mi sa struwa che kat si pusnete obqwata w jobs.bg i kat wi pratat portfolia - dali she gi gleate ot maila ili ot tuka... se taa..
pak she trea shefa da nameri wreme da naprai intervuta... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: |
A kak pyk opredeli, che konkursite sa dosadni? Na men mi e interesno, dori bez da uchastvam... |
konkurs da prai firmata mu bre - ne tuka :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Ми няма лошо като гледаш разни неща на дизайнери да знаеш търсят ли работа или не.
Разбира се такава тема трябва доста често да се обновява |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | panagonov написа: | Ок, явно трябва да съм конкретен, защото иначе не става.
emi utre na nekoj she potrebwa da ima sekcia za boqdjiiski valqci... i sekcia s adresite na SBH i... t.n...
pa i mi sa struwa che kat si pusnete obqwata w jobs.bg i kat wi pratat portfolia - dali she gi gleate ot maila ili ot tuka... se taa..
pak she trea shefa da nameri wreme da naprai intervuta... |
Какви бояджийски услуги? Нали говорим за специализиран форум? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:52 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Ми няма лошо като гледаш разни неща на дизайнери да знаеш търсят ли работа или не.
emi otiwash na jobtiger, jpbsbg, itjobs i tam si ti kaat ima li designeri det si tarsat rabota ili ne :))
pa im pishesh i im gleash neshtata.... :)
za ko trea gruhlata da staa mesto za obqwi... mesto dasi goworim za design :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:53 pm Заглавие: |
|
|
pozdravleniq za tova che ste reshili da vzemete dizainer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:54 pm Заглавие: |
|
|
zna4i nqma da e za sefte ako pusne6 edna obqva v ob6tite forumi i poiska6 portfolio na horata........
nikoi nqma da pravi tema specialno za tova, ot okolo godina sledq foruma i NIKOI ne e izqvil i nai malkoto jelanie za takava tema ili seckiq. skoro daje se razhodih i sred stari postove pak ni6to - t.e. za edin 4ovek ne mislq 4e 6te stane :)
Цитат: | Не искам мнения от типа "Ами да намери време" |
ami bez takova nqma da stane, tova da ne e katalojna turgoviq :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:55 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: |
Лошото на такива конкурси е, че не разбират достатъчно хора за тях... и обикновено повечето, които отиват не са много...добри! (от лични наблюдения това;) А тук е мястото където са се събрали "избран" кръг от хора и дийствително единият начин е работодателя да разгледа обстойно форума (което не е гаранция - много от тях може да не са поствали скоро нищо...) или да пусне обява, но ако има отделно място за това - също не би било зле - то си е отделна тема това;)
Пък то пак си става един вид конкурс! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 1:57 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Ми няма лошо като гледаш разни неща на дизайнери да знаеш търсят ли работа или не.
.....читав designer без работа нема дядовото :)))
а ако си хареса шефа ти някой (за правене на корици на тетрадки примерно), е там до профил има едно бележка.... кликаш и пишеш броя на финикийците дет дава шефа ти :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | Juana написа: |
konkurs da prai firmata mu bre - ne tuka :))) |
abe az tva go pisah predi da utochni kvo iska shefyt mu :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Странно, мислих че мястото където ще намериш дизайнер е във форум на дизайнери, а не в общите форуми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 2:25 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Странно, мислих че мястото където ще намериш дизайнер е във форум на дизайнери, а не в общите форуми. |
ami kato nqma6 prava da puska6 post v specializiranite :)
plus tova 6te ti trqbva samo "Logo i 6rift" designer, ili samo "Pe4aten design i predpe4at" designer....?
celiqt site e za designeri, ne samo 4asti ot nego ;) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2004 2:41 pm Заглавие: |
|
|
Добре, значи принципа е следния - преглеждам всички теми, харесвам си работата на някой, пускам му бележка дали е свободен. Ако не е намирам следващия и т.н.
Това ми звучи като да търсиш страница в интернет като въвеждаш наслуки IP адреси, доде не излезе нещо дето ти трябва, вместо да си пуснеш някоя търсачка. Не че е невъзможно, ама е тъпо.
Идеята ми е че имам възможност да популяризирам този сайт в едно специализирано списание, а ако това стане със сигурност и доста потенциални работодатели ще се появят, като не всеки ще е навит да се рови.
Разбира се това може да стане само с подкрепата на някой модератор |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|