Graphilla.com :: Преглед на тема - Това става ли за real estate сайт

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Това става ли за real estate сайт

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
oho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2004 8:31 pm    Заглавие: Това става ли за real estate сайт Отговорете с цитат

Кажете дали става за сайт на фрима, която се занимава с продажба и наем на къщи (големи):
http://yavor.b0x.com/estate
Много е пробно това - опитах се да избягам от клиширания дизайн на този тип страници.
Някой ако знае real estate сайт с готин дизайн и нещо готино в него ще може ли да го постне ей тук да видя и аз нещо....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
oho

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2004 8:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ЛИНКА С COPY->PASTE в браузъра!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2004 8:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стези снимки да се направи цял сайт и да се чака, при това на бутоните да се повтаря една и също снимка - на мене не ми допада така, да не говорим за белите букви на засивените картинки - това за индекса.
За галерията според мене е добре да смениш шрифта за навигация горе с някой по-четим и се чудя защо ти е с главни букви, а така подреждането с инфото под картинките само с болд, при това не на цената т.е. на важното инфо, а на текста е много прозаично.
и това синьото ми е малко безлично, много нежно за тайкв сайт, няма конбинация с друго, няма елемент.
А за инфото можеш да добавиш сиво и да оставиш само цената и другото инфо от този род с черен цвят, да сложиш един два елемента за красота.
Не знам, но на мене така въобще не ми допада, няма чар, много обикновен ми стои, дори твърде....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
tn1

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2004 8:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

simaptichno mi e. obarni posokata na diagonala, zashtoto taka moje deistva dosta negativno. za snimkite na butonite naima da ti kazvam az, predpolagam che shte gi raznoobrazish? :) uspeh, moje da se poluchi mnogo priatno, kakto i e tragnalo da stava! :))
oho

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2004 11:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tn1 - заради теб ще го направя ;>
Значи снимките долу - естествено - ще бъдат различни при mouse over ще стават цветни. Общо взето всички снимки които са в момента ще се сменят, защото тези съм ги взел от нета, а не са фирмените.
Мерси за забележките.
Картинките са малки и не се зареждат бавно според мен. Т.е. съвсем под допустимата граница са.
Цитат:
А за инфото можеш да добавиш сиво и да оставиш само цената и другото инфо от този род с черен цвят, да сложиш един два елемента за красота.

Ей туй не го разбрах и тъй като приемам критиката бих искал да ми кажеш по-ясно, че да го оправя :>
Върнете се в началото
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Нед Апр 18, 2004 12:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами исках да кажа, че така като си болднал PRICE например човека гледа него и после цената, или промени цвета на цената например на червен или него направи болд, все пак купуваш и те интересува какви пари даваш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети