Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maggy
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 7:13 pm Заглавие: 3a edin portokal |
|
|
knijka za deza do tri godini ednata ve4e i3le3e nadiavam ce da nameriat va3mojnoct da i3dadad i vtorata.
Text balgarcki kato 3a mal4ovzi koito cri4at |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 8:12 pm Заглавие: УХААА |
|
|
хей, СУУУПЕР са... много сладки, шарени, радват окото :)
как са правени - рисувани и оцветявани?
кажи книжката коя е, направо отивам и си я купувам... отдавна не съм ходил за детски книжки... хмм. а трябва.
успех с втората книжка, и да кажеш и тя кога ще излиза, че да я изпазаруваме и нея :)
Много, много ми харесват! _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maggy
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 8:43 pm Заглавие: Re: УХААА |
|
|
Nixon написа: | хей, СУУУПЕР са... много сладки, шарени, радват окото :)
как са правени - рисувани и оцветявани?
кажи книжката коя е, направо отивам и си я купувам... отдавна не съм ходил за детски книжки... хмм. а трябва.
успех с втората книжка, и да кажеш и тя кога ще излиза, че да я изпазаруваме и нея :)
Много, много ми харесват! |
Akvarel i moliv. Knijkata e Portokalcho 1, te3i iluctrazii ca ot Portokalcho 2. Cledvat 3 i 4 na i3datelctvo Pet plus, no ce oka3a che i3davaneto na knijki c tvardi korizi e docta ckapo i trudoemki i t.h.
Ne 3nam koga shte i3le3e |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 8:50 pm Заглавие: |
|
|
ей че са симпатични!!! и аз ще си я купя! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 8:51 pm Заглавие: Re: УХААА |
|
|
maggy написа: |
Akvarel i moliv. Knijkata e Portokalcho 1, te3i iluctrazii ca ot Portokalcho 2. Cledvat 3 i 4 na i3datelctvo Pet plus, no ce oka3a che i3davaneto na knijki c tvardi korizi e docta ckapo i trudoemki i t.h.
ок, мерси... чудя се дали я имат в АБВ на НДК. Дано. Видях и сайта ти, много убав. Може малко да си оправиш CV-то, да е по-стандартно и да може да се тегли... А ако го направиш на Английски и го хостнеш на добро място, с малко реклама си мисля че ще можеш да правиш неща и за навън... ако вече не правиш де :)
много успехи :))) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maggy
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 9:07 pm Заглавие: Re: УХААА |
|
|
Nixon написа: | maggy написа: |
ок, мерси... чудя се дали я имат в АБВ на НДК. Дано. Видях и сайта ти, много убав. Може малко да си оправиш CV-то, да е по-стандартно и да може да се тегли... А ако го направиш на Английски и го хостнеш на добро място, с малко реклама си мисля че ще можеш да правиш неща и за навън... ако вече не правиш де :)
много успехи :))) |
Te ca malko izdatelctvo na panaira na knigata imat vinagi shtand i tazi godina ce nadiavam da izleze to3i Portokal 2 ot koito ca iluctraziite
A 3a CV to mi e lubitelcko i ne rabotia navan ne znam kade da go hostvam, ilustriram v malkoto cvobodno vreme koeto mi octava dokato ce i3jiviavam kato graphichen designer, ne cam xvashtala moliv ot edna godina. Edni tipaji vtvoia cait mai ca mnogo izvectni? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Апр 20, 2004 2:45 am Заглавие: |
|
|
dushico, druz moliva, kakto kazava edin priatel do men - za kakvo ti e grafi4en design pri polozenie, 4e risuvash taka i imash rtozi talant. slevai surceto si _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Вто Апр 20, 2004 6:56 pm Заглавие: Re: 3a edin portokal |
|
|
разглеждах графиките с Бояна в скута си и като отворихме темата ти целия ми монитор стана на лигави ръчички...
дали го има това чудо някъде в Бургас... ? _________________ I've still got sand in my shoes... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maggy
|
Пуснато на: Вто Апр 20, 2004 8:50 pm Заглавие: Re: 3a edin portokal |
|
|
Ula написа: | разглеждах графиките с Бояна в скута си и като отворихме темата ти целия ми монитор стана на лигави ръчички...
дали го има това чудо някъде в Бургас... ? |
Цитат: | Радвам се, че са и харесали. Иха имам си вече фенче!!! Но до Бургас не знам да е отишал този Портокал. Успехи!!!!!!!!! |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|