Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 11:33 pm Заглавие: WIP или нещо някакво сайтче уж |
|
|
това може и да влезе в употреба, но не е сигурно, все пак ми е интересно да чуя мнения; днес го измайсторих. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2004 5:56 pm Заглавие: |
|
|
Този хедър ме разплака най-искрено... като от час по трудово е! Ти можеш по-добре! Сигурен съм! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2004 7:40 pm Заглавие: |
|
|
Абе аз мога ама нещо не ми върви дизайна напоследък, един приятел ми даде съвет и ще го нправя по-човешки скоро.
Благодаря за вярата n1x0n, хубаво е да знам, че я има.
p.s.не знам защо, но този сайт ми нявава вестникарски мисли. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2004 9:19 am Заглавие: |
|
|
menutata v headera mnogo trudno se chetat, toia pattern otdolu mai ne e ok tam. shto ne si napravi menutata zaedno v hedara mi si gi razdelil na 2 chasti??? main texta moje da go dignesh s 1px na 11px she se chete po lesno i malko go suberi texta povechko mesto prazno mu ostavi otliavo i otdiasno. i malko si prekalil s toia pattern navsiakade samo kvadratcheta:))
uspeh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2004 9:25 am Заглавие: |
|
|
марси БАД - точно това ми казахаи на мене
дума по дума - включително и за размера на текста :)
ще го направя блог базирано и ще бъзе протично и удобно, като е готово ще го пусна, на пок-късно, че сега работя по нещо друго. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2004 10:58 am Заглавие: |
|
|
Нямам търпение - за пръв път ще видя "протичен" сайт ;> _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2004 11:15 am Заглавие: |
|
|
Ето espacially for my dear friend OHO, the one site named Протичен :).
е добре де простичък трябва да се чете...
това го правих за 800X600 екран обаче на 1152X864 буквите са малки, та като го вкарам в html, ще укажа в css размери от рода на 10 и 12 pt или ако пак е стане някакви по-човешки.
Иначе за тези с по-големите резолюции ще им препоръчам лупа :), защото моя монитор не държи добре на по-високите вече.
Че кажете мнения вече. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|