Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SIMPLI

|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2004 5:16 pm Заглавие: Логотипи |
|
|
Логотипи ... тазгодишни
работите са приключили, но мнения и коментари са добре дошли |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2004 6:26 pm Заглавие: |
|
|
E V A L A :) 6o gi kri do sq bre :)
si4kite sa 6 za men, a fonta na eagle naprawo me grabna *save in favorites*
aku trea ne6to da se za4ekna bih pomrynklam za kombinaciqta za zeleno+oranjewo - ne mi e ljubimata :) , no twa e we4e do wkus, a i moe da sa si takia firmenite cvetowe _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2004 10:08 pm Заглавие: |
|
|
az da kaja koe na men ne mi dopada...
1-voto grafichnia element mnogo pretrupan, typografiata, keringa e nujno da se pipne za po dobra chetimost.
2-roto otlichno typography, slab grafichen element... taka s tazi otvorena chovka sedi dosta stranno...
3-toto komu e nujen toia uderline??? nito uravnovesiava samata kompozicia (naprotiv),nito podsilva vizualnata indentichnost.. bih porabotil v/u opashkata na listoto koeto e i stilizirano dravche (ne razbiram zashto) no moje i da burkam... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2004 10:19 pm Заглавие: |
|
|
аз пък нищо не скивам..как всегда |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Нед Апр 18, 2004 10:35 pm Заглавие: |
|
|
sq kat spomena implanta i sa zagledah twa 4e na pti4kata i e otvorena 4owkata wernu e malko kofti, no si priznawam 4e pyrwiq pyt wyob6te ne mu obyrnah wnimanie sigur 6ot sa razmazwah po tipografiqta :) ....
ina4e za underline-a na #3 men pa to4no taka po mi sedi, probah da mana 4ertata i ne6to ne mi se vryzwa6e - ne znam 6to :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2004 9:43 am Заглавие: |
|
|
Ами какво да ви кажа. Аз си имам някои резерви по отношение на тез логотипи, но исках да чуя мнения. Имам още няколко направени, дето няма да ви ги покажа, защото не съм особено доволен от тях и други, които клиента държи да не показвам, за да не се разбира, че са на български производител, поне в началната фаза от живота на продуктите.
Като цяло, последните 3-4 месеца са посветени на логотипа :-)
А ето какво мисля за показаните:
1. Gettrans - не смятам графичната част за тежка или претрупана ... кръгът е доста изчистена форма за да тежи ... за типографията вярно може да се пипне това навързване между t-r-a, и съвсем леко да се пооправи разстоянието между буквите, но това няма да промени визията
2. Eagle - графичната част си беше спасяване някво, щото нямах никакво време, а намерих само тази глава в нета ... типографията добре се получи, този диагонал между е-а ме дрази малко, но като цяло съм доволен от това, че има собствен облик
3. Agrotrade - ми тва е стара работа, която правих както е модерно напоследък при изграждането на логотипи ... подчертаването просто се наложи само, защото обединява цялото ... може да се приеме, че това е клонче с листо, поне така го виждам аз |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2004 1:04 pm Заглавие: |
|
|
Мда такива шрифтове много обичам като това eagle. Чудно се е получило. Нали не е готов фонт - че не разбрах...Иначе за главата на орела...инплант ти го каза. Агрото също симпатично...има нещо което ме дразни ма кво ли е... може би че листенцето изглежда визуално маааалко по тънко от буквите. Може би ако беше категорично по-тънко или по-дебело...или точно същото...ма айде са да не издребняваме... :) _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2004 1:47 pm Заглавие: |
|
|
мда, Eagle-фонта не е готов, правен е за логото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2004 11:18 pm Заглавие: |
|
|
simpli... more simply :))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2004 11:42 pm Заглавие: |
|
|
И аз смятам, че главата на орела не е нужна (ако не е била по задание) ..шрифтът е достатъчно запомнящ се сам по себе си и без нея седи жестоко!
Детаилираната картинка с двйният контур около нея не пасваше на меките форми на буквите и въобще смятам че ако си намерил оригинално решение за шрифта е ненужно да го дублираш още веднъж по значение с картинка.
гетранс--и след опростяването на имплант ми е претрупано малко и смятам че издължените букви влошават четимостта.
Агротрейд--със и без черта е симпатично, въпрос на вкус. С черта отдолу го възприемам като дърво, без--като листо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Апр 20, 2004 9:28 am Заглавие: |
|
|
Getrans-а го правих с идеята, че ще се ползва по брезентите на камионите ... имам идея как точно да се направи и смятам, че няма да стои никак зле с мойта си графика ... а Импланте, аз ги оправих междубуквията, ама не чак толкова отворени между t-r-a ... така ми идва повечко въздуха там
Орела - ми с таз глава си е издънка тва лого ... таз човка доста надробена стана, ама клиентите били митничари - харесали са си го ...
Агрото - ми спорен момент - така ми е харесало тогава и смятам, че стои добре |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Вто Апр 20, 2004 8:59 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI, лично на мен имплантски вариант на Agrotrade по ми харесва, при твоя underline-а свършва странно при "r"-то и "g"-то пречи да отиде нататък, пък и не е нужен според мен. Но шрифта на eagle е наистина отличет и много запомнящ се. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Нед Май 02, 2004 8:39 pm Заглавие: |
|
|
ami taka?
ili taka
za "eagle" spored men e nuzen znak, no mnogo izchisten. Nqmam idq to4no kak, no tova e mnenieto mi. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2004 9:25 am Заглавие: |
|
|
Логото е предадено, взех му парите и го забравих ... оставих го както го показах, но ако трябваше да избирам на Имплант ми допада повече. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|