Graphilla.com :: Преглед на тема - Презентация в НХА - 14-ти Април, 2004 г.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Презентация в НХА - 14-ти Април, 2004 г.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 13, 2004 5:35 pm    Заглавие: Презентация в НХА - 14-ти Април, 2004 г. Отговорете с цитат

Значи, преди малко говорих със доц. Слави Кокалов, зам.ректора на НХА и той ми потвърди че за утре ще има инсталирано DVD устройство, както и Firewire платка, с която да може да се върже външния ми диск към компютъра, така че да мога по-лесно да разнасям материалите.

Така че, вече напълно сериозно и редовно ще започвам тези лекции, всеки път ще мога да нося материали по различни поводи и теми.

За утре ще продължа темата "Compositing", с показване на още материали от български студии, както и от кино филми.

Мисля вече да покажа материали от 3Д фестивал 2003, спираха ме няколко малки неща, но сега вече имам всичко, което ми трябва.

Не знам кой да питам, но ми се иска да покажа картинките от 3Д Конкурса за робота, ок ли ще е?

Който има интерес и време - добре дошъл. Аз ще съм там от 16:30 до към 19 часа...

успехи :)
Whitehell

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Апр 13, 2004 11:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10x, Im there
Coldblooded

МнениеПуснато на: Сря Апр 14, 2004 1:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ah utre ne moga....no nepremenno shte se opitam da dojda...znacho kazvash vsqka sedmica a?..ili...hajde uspeh utre(dneska) i do skoro :)
voltaja

МнениеПуснато на: Сря Апр 14, 2004 10:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

V koe atelie she stava sabranieto ?
Whitehell

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Апр 14, 2004 10:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.nixonanim.com/presentation/akademia.htm
reverned

МнениеПуснато на: Сря Апр 14, 2004 11:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Разбери се с тия лошковци от академията най-накрая бре.
Много е яко че има такива събирания. Като го чух ония нещастник дето нямаше лекция заради него как разправя че трябвало да се провеждат нещата от 3 до 5 направо как се издразник...
Доплащане ли иска изрода? Колкото и малко да сме все ше намерим малко пари го залъжем.
Имаше разни интересни статийки by the way. TNX
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Nixon

МнениеПуснато на: Чет Апр 15, 2004 2:31 am    Заглавие: mdaa Отговорете с цитат

reverned написа:
Разбери се с тия лошковци от академията най-накрая бре.
Много е яко че има такива събирания. Като го чух ония нещастник дето нямаше лекция заради него как разправя че трябвало да се провеждат нещата от 3 до 5 направо как се издразник...
Доплащане ли иска изрода? Колкото и малко да сме все ше намерим малко пари го залъжем.
Имаше разни интересни статийки by the way. TNX

е, кво да се направи, тъпо се получава, ама аз съм свикнал... академични разправии. поне другия път ще бъде по-добре, днеска и аз не се бях организирал добре, повечето материали ми бяха насипни, не си бях направил подредба на диска и т.н. така че другият път ще е по-по-най :)

айде
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети