Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2004 5:35 pm Заглавие: Презентация в НХА - 14-ти Април, 2004 г. |
|
|
Значи, преди малко говорих със доц. Слави Кокалов, зам.ректора на НХА и той ми потвърди че за утре ще има инсталирано DVD устройство, както и Firewire платка, с която да може да се върже външния ми диск към компютъра, така че да мога по-лесно да разнасям материалите.
Така че, вече напълно сериозно и редовно ще започвам тези лекции, всеки път ще мога да нося материали по различни поводи и теми.
За утре ще продължа темата "Compositing", с показване на още материали от български студии, както и от кино филми.
Мисля вече да покажа материали от 3Д фестивал 2003, спираха ме няколко малки неща, но сега вече имам всичко, което ми трябва.
Не знам кой да питам, но ми се иска да покажа картинките от 3Д Конкурса за робота, ок ли ще е?
Който има интерес и време - добре дошъл. Аз ще съм там от 16:30 до към 19 часа...
успехи :) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2004 11:49 pm Заглавие: |
|
|
10x, Im there _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2004 1:22 am Заглавие: |
|
|
Ah utre ne moga....no nepremenno shte se opitam da dojda...znacho kazvash vsqka sedmica a?..ili...hajde uspeh utre(dneska) i do skoro :) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2004 10:08 am Заглавие: |
|
|
V koe atelie she stava sabranieto ? _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2004 11:21 pm Заглавие: |
|
|
Разбери се с тия лошковци от академията най-накрая бре.
Много е яко че има такива събирания. Като го чух ония нещастник дето нямаше лекция заради него как разправя че трябвало да се провеждат нещата от 3 до 5 направо как се издразник...
Доплащане ли иска изрода? Колкото и малко да сме все ше намерим малко пари го залъжем.
Имаше разни интересни статийки by the way. TNX |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 2:31 am Заглавие: mdaa |
|
|
reverned написа: | Разбери се с тия лошковци от академията най-накрая бре.
Много е яко че има такива събирания. Като го чух ония нещастник дето нямаше лекция заради него как разправя че трябвало да се провеждат нещата от 3 до 5 направо как се издразник...
Доплащане ли иска изрода? Колкото и малко да сме все ше намерим малко пари го залъжем.
Имаше разни интересни статийки by the way. TNX |
е, кво да се направи, тъпо се получава, ама аз съм свикнал... академични разправии. поне другия път ще бъде по-добре, днеска и аз не се бях организирал добре, повечето материали ми бяха насипни, не си бях направил подредба на диска и т.н. така че другият път ще е по-по-най :)
айде _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|