Graphilla.com :: Преглед на тема - WIP плакатче

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

WIP плакатче

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tech_noir

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2004 1:46 pm    Заглавие: WIP плакатче Отговорете с цитат

Значи историята е следната.
Един роднина казва "Ми тя жена ми шие рокли. Сега идват абитуриентските истории. Ще ми се да разлепя една обява като плакат по спирките (Младост и Дружба), РУМ-а и т.н. Можеш ли да направиш такава обява?". "Нема проблем".
Такаммм. Изходен материал, разбира се nicht, както и бюджет, няма фирма, лого и прочие, ама ще го мислят, така че засега такива работи да не се ползват, че не се знае как ще се казва. Искаше да е максимално видимо "от xx, до xx лева" (тоест че е по-евтино даже от конфекцята в магазина). Убедих го че е лоша идея. "Ми добре, каквото направиш". Като капак цялата работа трябва да минава по мейла, да става еднакво добре както за А3, така и за флаерче.

Сядам аз да мисля как се зарибяват абитуриенти и родителите им (баш пък с такива неща, както и с мода нивгиш не съм се занимавал).
Сътворявам първата вечер това:

Всичко на всичко 2 пантона или M+Y. Ползвал съм и преди един такъв оранжев пантон за плакат и и брошури. На улицата, въпреки цялата шарения, се забелязваше като фар.
Не е ясно къде ще се печата. Мое на лазаерни принтери в краен случай или на дигиталка ако не успеем да го закачим за някакъв друг печат.
Обажда ми се. И казва че му идвали много малко цветовете и не било информативно. Младост, верно ама все пак на обява във вестник ли да мяза бе...

Както и да е, добавям цветове + текста.

Пращам му го. Никаква реакция от тогава.

Хмм, толкова ли е зле, баси?
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2004 1:53 pm    Заглавие: Re: WIP плакатче Отговорете с цитат

tech_noir написа:

толкова
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stefan

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2004 2:13 pm    Заглавие: Re: WIP плакатче Отговорете с цитат

SIMPLI написа:
tech_noir написа:

толкова

ee, aide sega, ne e tolkowa zle, ima kakwo da se zelae, ama kato se ima predwid klienta, spored mene she wyrshi rabota.

srifta na " izrabotka na proekti..." e mnogo zle, i se nabiwa na ochi...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tech_noir

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2004 2:18 pm    Заглавие: Re: WIP плакатче Отговорете с цитат

stefan написа:
.

srifta na " izrabotka na proekti..." e mnogo zle, i se nabiwa na ochi...

Prav si.
Moga da kaja za opravdanie samo che po princip bjah protiv tozi text i malko affectivno go plesnah tam. Samo se nadjavam da padne v kraina smetka (prosto kato marketing si e mislja chwe e ujasna idea, 6toto nistina stava objava za vestnik, a ne neshto koeto da te kara da se zamisli56 za bal i vsi4kite emocii okolo nego). Ako ne padne, 6te se zaigraja s nego.
mim

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2004 9:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

това е предимно за девойки, нали
аз си мисля че те биха се кефили повече на картинката отколкото на надписа
а картинката сега не се забелязва
а като се забележи - те девойките ще разберат за какво става дума и ще спрат да прочетат името и другите надписчета
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
soaron

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 23, 2004 8:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

като цяло мисля че са объркани степените на важност на отделните обекти.
тая ралица предполагам още не е фирма, дет ще говори сама по себе си,
затова не мисля че това трябва да е най-важния акцент.

спред мен - първо трябва да се забелязват - изработване на... + девойката.

червените парчета с тропоската - добре,
ама покрай тая ефирна девойка - недобре - направо я смазват.

иначе - девойката убава ;-) ама се губи някакси

успех :-)
tech_noir

МнениеПуснато на: Пет Апр 23, 2004 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кво да правиш... комплекси. Не се имам за художник, въпреки че уча усилено. Все още, въпреки желанието ми ме втриса при идеята да нарисувам нещо сам и ме е срам да го показвам, ако не е абстрактна графика. + комплекси, в следствие на заниманията ми със стокова продуктова реклама.

Благодаря за коментарите (конструктивните такива). Ще ги имам в предвид за в бъдеще. 10x наистина. BTW пича така и не се обади за какъвто и да било коментар.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети