Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Сря Апр 21, 2004 10:14 am Заглавие: Уеб Фестивал Албена 2004 |
|
|
Link |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Апр 21, 2004 10:24 am Заглавие: |
|
|
ma mnogo chesto vzeha da se sabirat vodeshtite вебаджии neshto :))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Апр 21, 2004 10:37 am Заглавие: :-))) |
|
|
Че и по два си ги правят... да има!
АРА
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Апр 21, 2004 1:25 pm Заглавие: |
|
|
да се събират бе лошо няма:) само дето някои мислим няма смисъл от тва:) ще земе да става като наградите на ММ мисля. друго си е сенчестия бизнес :) ей го и Моргота как се крии не си показва личицето:) та екстрактнато от всички глупости дето наговорих - най-добре мисля е да си правим дизайнчетата со коротце у сянка:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 3:10 am Заглавие: |
|
|
teia iavno reshiha po Spamerskia nachin da sabirat uchastnitzi za toia konkurs, otvariam si poshtata i gledam tva pismo:
===========================================
НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ
Уважаеми господине/госпожо,
От 1 до 6 юни т. г. в престижния курорт Албена ще се проведе “Web Фестивал Албена 2004”, който е част от фестивала ”Международни Медийни събития Албена 2004”. По време на Web-фестивалa очакваме истинска надпревара сред номинираните и предварително представени пред журито български и чуждестранни Web сайтове, за спечелването на наградите в 14-те категории. Ще станем свидетели и на благородната битка за голямата награда “Web Фестивал Албена 2004”. Фестивалът ще се проведе за втори път в дните на медийните събития, но се надяваме да стане традиция и еталон за престиж.
В качеството си на организатори Фондация “Телевизионен свят” и Българската Web Асоциация (BWA) Ви канят най-учтиво да участвате с Вашия сайт на конкурса “Web Фестивал Албена 2004” в категория, която прецените. Вашият сайт ще бъде оценяван от компетентно и независимо жури от изтъкнати български и чуждестранни web-специалисти. Присъствието на вашия сайт в конкурсната програма е не само възможност за масирана реклама, но и шанс да докажете своя престиж и имидж на професионалисти. Таксата за участие на един сайт в “Web Фестивал Албена 2004” е 100 лева.
Обръщамe се към Вас с молбата до 10 май да ни изпратите кратко резюме на български и на английски език и да попълните заявката за участие, която ще намерите на адрес www.bwabg.org и www.tvworld.bg . На същите адреси можете да се запознаете с всички подробности по категоризирането, журирането и акредитирането за медийното събитие. Ако имате въпроси, касаещи участието Ви, можете да се обръщате към секретаря на организационния комитет - г-ца Александрина Вълчева.
За контакти: тел. 02/ 980.01.39, e-mail A.Valcheva@bwabg.org
адрес: София, ул. “Оборище” № 15, Българска Web Асоциация (BWA).
Очаквамe Вашия отговор и се надявамe да се видим в курорта Албена!
Георги Кузмов,
Председател Фондация Телевизионен Свят
Петко Карамочев,
Председател Българска Web Асоциация (BWA)
Фондация “Телевизионен свят” е основният организатор на фестивала ”Международни Медийни събития Албена 2004”, който е най-сериозният форум на медийния свят за Източна Европа. Фестивалът ”Международни Медийни събития Албена 2004” е най-сериозният форум на медийния свят за Източна Европа. Тази година организаторите отбелязват своето десето юбилейно издание. Фондацията е член на Международната академия за телевизионно изкуство и наука I.A.T.A.S. в Ню Йорк и член на Международната асоциация на телевизионните фестивали в света (iTFa)
Българска Web Асоциация (BWA) е учредена през 2004 година и е представително тяло на професионалистите, занимаващи се с Web в България. В нея членуват юридически и физически лица, чиято дейност е свързана с дизайн, подготовка, организация, проектиране, реализация, поддържане на Интернет страници, web дизайн и реклама в Интернет. BWA е организатор на Международен Web Фестивал Албена и на конкурса Web Сайт на Годината.
29 април 2004г.
София
=======================================
ma da mi iskat 100 leva s teia 2-te laina izsrani kato loga, che da hoda i do Albena da im gledam Mejdunarodnia napliv ot weberi mai she mi doide mnou a i gledam im programata, pak poznati weberi ot rodna Bulgaria s tehnite si redovni numera. hm i pred koi da si dukazvam profesionalizma? pred Justine Toms, che ko da sa dukazvam pred neia? sia ko trebeshe da dokazvame koi po dobre she COPY designa na citybank mojeshe i da sa pusna:))), pa tva za masiranata reklama na site she go ostavia bez comment:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ango

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 5:39 pm Заглавие: |
|
|
"blagorodnata bitka" i pro4ie
adski sotz..
sad.
p.s. s teya baner4eta -napravo marsh navun |
|
Върнете се в началото |
|
 |
larry
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 8:48 pm Заглавие: |
|
|
поне е господине/госпожо
аз получих версия с "уважаеми господин изпълнителен директор"
на уебмастър@уни-софия - нито съм, нито има такъв наоколо
а в сорса на писмото се мъдреха <BR> до <br /> и подобни неща
не че моят код е перфектен, но те все пак са "Българса Web Асоциация" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 12:48 pm Заглавие: |
|
|
A be v taq web asociacia pone taka nqmat li si edin designer da im napravi logoto .... che tova e dosta :(( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 12:59 pm Заглавие: |
|
|
te osven grafichen i web designer i trebe speshno...kato gi gledam...
muka, muka... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 1:26 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | te osven grafichen i web designer i trebe speshno...kato gi gledam...
muka, muka... |
eh tukmo shteh da im pisha che she im pomogna blagorodnu da si ublagurudiat malki site, ma kakto gledam ot idna reklamna agentzia nekolko foruma po nadolu ma iskat mnogo silno!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 3:27 pm Заглавие: |
|
|
nea ko da se chudish brat.. tichkai gushvai torbata s parite! shtom ta iskat.. she sa davash... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 3:31 pm Заглавие: |
|
|
:( за мен не е така! и какво ще бачкам за мен има значение! ся ако бачкането не ме кефи и за 3000 еуро на месец няма да ида:( нищо че семейство имам за гледане! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 3:33 pm Заглавие: |
|
|
сори за офтопика ама как може да се казваш КАРАМОЧЕВ ??? тва не значи ли нещо кат ЧЕРНОПИКАЕЩ ???? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 3:34 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | :( за мен не е така! и какво ще бачкам за мен има значение! ся ако бачкането не ме кефи и за 3000 еуро на месец няма да ида:( нищо че семейство имам за гледане! |
кой па щи даде на тебе 3000 :P
само кат та видат къв си пияндурник и разсеян мързел и дотам си :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 3:35 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | сори за офтопика ама как може да се казваш КАРАМОЧЕВ ??? тва не значи ли нещо кат ЧЕРНОПИКАЕЩ ???? |
e to taia tema edin topik ima, da popluiem na volia:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 3:40 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | DR2 написа: | :( за мен не е така! и какво ще бачкам за мен има значение! ся ако бачкането не ме кефи и за 3000 еуро на месец няма да ида:( нищо че семейство имам за гледане! |
кой па щи даде на тебе 3000 :P
само кат та видат къв си пияндурник и разсеян мързел и дотам си :) |
баси ми не съм такъв аз:( не че се оправдавам ама аз само по 3-4 обръщам и то многo рядко! а ко мислиш че няма шанс да ми дават такива кинти ли? ми може досега не са ми предлагали такава заплата:) както казва един великан у бг рап-а "говоря примерно" :) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
vaniavalkova

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 4:05 pm Заглавие: wqrno-mnogo gadnichyk spam |
|
|
mnogo gadnichyk spam, naprawo da mi stana dosta nepriqtno, che poznawam i rabotq s nqkoj ot tezi hora.
a logotata sa si protiwni, a pyk sites oshet poweche.
mnogo, mnogo nepriqtno. idwam si az w Sofia i razbiram za tazi web asociaciq, a sega i tozi spam. _________________ art=design=code |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blue

Регистриран на: 19 Апр 2004 Мнения: 72 Местожителство: office/internet
|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 5:14 pm Заглавие: |
|
|
I az da se oplacha: Pri men doide 3 pati :( - dobavil sam go v Black lista na izprashtachite. ...
A inache programata na meropriatieto e ubiistvena:
Код: |
Как се правят Интернет картички?
Момчил Грозданов, режисьор и аниматор, Александър Варов, Директор маркетинг и продажби, Mail.bg
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wakeop
|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 8:40 pm Заглавие: |
|
|
...Българска Web Асоциация (BWA) е учредена през 2004 година и е представително тяло на професионалистите, занимаващи се с Web в България. В нея членуват юридически и физически лица, чиято дейност е свързана с дизайн, подготовка, организация, проектиране, реализация, поддържане на Интернет страници, web дизайн и реклама в Интернет. BWA е организатор на Международен Web Фестивал Албена и на конкурса Web Сайт на Годината...
оки, представителното тяло го разбрахме кое е... сега и ако представителния член се покаже... :ppp |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Май 07, 2004 12:51 am Заглавие: |
|
|
mda o t tuka razbrah samo 4e pak nie sme amatiori a nekoi hora sa profesionalisti /losho se trebe da sa hodi na lozeto dasa kopae:)))
s twa tempo det go karat reklamnite agencii i s teia zaplatki deto plastat na taka nare4enite profesionalisti mnoo trudno se stanat nistata aha.
shemata dai da se asociirame tuka 4e da zeem edno pari predpolaga 4e
trebe da u4astwat i nekoi balaci s elementarna grafi4na gramotnost.
se po4na deba i az da si prawa PR se regna asociacia na "mrunkasto 4owekopodobnite mranka4i cuka4i". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|