zizo
|
Пуснато на: Чет Апр 22, 2004 7:13 pm Заглавие: |
|
|
1. Фокуса ти е избягал и тая електроника отзад разваля аналоговата атмосфера
2. Хубава перспектива, ама са изгоряли предните зъби и DOF-а е леко недостатъчен
3. Не става ясно на коя част от фотоса поставяш акцент. Всичко което може да бъде потенциален обект на централно внимани е ти е вън от фокус.
4. Има жестока сянка от зъбите - тази която пада от ляво на повърхността. Цветовата гама ми допада и изобщо носи Scary атмосвера. Харесва ми много
5. Тази виж ми хаерсва даже повече от предната. Цвят, позиция, детайл и фокус - всичко в адекватни граници. Определено това е фаворитът на сесията
6. Светлината в окото е поизпържила а и след предната и мим по долни гащи да ми пуснеш, няма да ми направи впечатление =)
Като цяло, ми се струва че ще е яко да повториш всичко със по дълбок DOF (ако имаш още батерии на фенера), ама като feeling мога да кажа че този пост е единственото нещо което по сериозно ми привлича вниманието в последния месец.
Бих пробвал с по изтощени батерии или ако има регулатор на интензитета на светлината още по добре. Пробвай също една фронтално.
Ей такива ми ти работи :) И пак да кажа, да не си помислиш че не ми харесват. :) За да бъда в дух с коментарите които си свикнал да четеш тук :
Брутално.
Ееееееееей много хубаво.
Страхотно и прекрасно.
И каквото там се сетиш още :) _________________ no sense in sense |
|