Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 4:05 pm Заглавие: Minuta e Mnogo :) |
|
|
клиент:
Минута е Много - предаването
Заклевам се дизайна не беше СИН в началото !!!
Савсем друга гама беше и бях силно изненадан когато продуцентката ми показа новия интериор на предаването и имиджа им. Има и охра обаче не искаха.
СИНЬО и СИВО ... хух !!!
Начи тва е дизайн за 1.30 часа и 3.00 часа с нарязването.
Елементи които задължително са там са часовника, тва човече (ами сега), зъбните колела и не се сещам още какво ...
Нямаха фонта си за титлата, абе нямаха нищо и съответно не съм се претрепал да орагнизирам monster work по тоя проект.

Последната промяна е направена от Snaker на Вто Май 04, 2004 3:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 4:20 pm Заглавие: |
|
|
hubali zabati kolelca... btw ne mislish li, che toz nadlis gore v levo malko tanee, prasnee i pusteee? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 4:53 pm Заглавие: |
|
|
абе мисля че можех да го направа долу горе и да се вижда и да диша повече и да му отделя време да го направа като оригиналния ... ама ... просто го написах :)
... виновен ... обаче пък от друга страна те не искаха да дават пари за да им направа наново фонт-а щото дефакто те не го пазат и незнаят кой е и дали не е custom в крайна сметка, нито пък го имаха на подходящ за използване от мен файл ... примерно ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 9:05 pm Заглавие: |
|
|
много доброооо:) ЛХ дето вика за логото е прав ма и ти си прав де:) айде покажи съдържанието как ще го пълниш? хихи:) и аз трябва да се науча да казвам "не" като свършат парите:) аз щях да се юрна на ентусиазъм май да им правя логото но вече се понаучих да си ценя повече времето. ама предполагам ако им правиш подръжката след време като съберат парици може да дадат да им направиш туй пусто лого:) ама как ме грабна туй зъбно колело с часовника! спомням си колко им бяха дървени на шапката на предаването зъбните колела та сега това ме израдва! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Пет Апр 23, 2004 9:17 pm Заглавие: |
|
|
Ммм... зъбчатите колелца са много сочни! Първо се учудих на цветовете, но щом са си сменили декора и вече е в такива, няма проблеми ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
XES

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 5:07 pm Заглавие: |
|
|
edinstvenoto ne6to koeto men malko mi otvli4a vnimanieto ot ideqta na saita e zybnite kolela, koito sa nadolu.. mnoo mi se nabivat v okoto.. deba.. nqkak grupi4ko mi sedqt.. nedovar6eno.. moje bi ako ako gi naprai6 o6te po-prozra4ni i po malki samite te 6te stane po cute.. ama ne moga da kaja dali 6temi haresa pove4e predi da go vidq..
ina4e e xtra! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|