Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
oho

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 12:12 pm Заглавие: Accounting сайт |
|
|
Идеята е да е опростен и елегантен. Май второто го постигнах във втората версия само. Тя е най-нова и има доста неща да се добавят, но ето ги:
http://www.bexout.com/yavor/accounting/ver1/
http://www.bexout.com/yavor/accounting/ver2/
Идеи и препоръки са добре дошли. На мен лично не ми харесват много, мисля че от втория ще се получи нещо.
А също и не успях да намеря accounting сайтове с приличен дизайн за да видя върху какво се набляга и как оформят.... знаете ли такива? _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Roger
|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 12:05 am Заглавие: |
|
|
Това на кякой скандинавски език ли е? Мяза на шведски.
На второто цветовете му са много зле и е квадрат в квадрат в квадрат...
Можеш да пробваш (и трябва) да промениш бялото поле да стане някакво синьо, а пък външното сиво-лайняно не отива въобще.
А първото горе-долу ама повечко работа. Примерно някое светлосиньо повтарящо се лого на бекграунда. А картинките ми се видят малко безидейни ама не съм сигурен щото не знам за какво точно става въпрос.
Успех :0) _________________ Yesterday Don't Mean Shit
Because Tomorrow's The Day
You'll Have To Face |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 4:48 am Заглавие: |
|
|
определено по към вер.2. значи оправи логото! кофти се засича с горния край. ако не е фиксиран цвета на логото го смени непремено да е близо до синьото вляво на менюто. датата я подравни по меню текста, като може да пробваш да е светлосин цвета на текста или тъмносин но производен на беграунда само като светлосила. за текста на менюто не съм убеден че е добре да е болднат! освен и тва даето е <face="Tahoma"> най чисто е да е вердана. заглавките в съдържанието може да са друг цвят не тоя черния. и като казах за тоя черния цвят: по-четливо ще е ако направиш стайлът на текстовото съдържание да е тъмно сиво не черно. линковете в съдържанието сини като тоя цвят вляво. долу информацията за копирайт и пр. още по бледи трябва да станат. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|