Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 12:41 am Заглавие: Tri kadara ot men... |
|
|
Krastih temata taka zaradi raznorodnia harakter na kadrite po-dolu:
Kato poslednata osobeno dobre pokazva kva protivna rabota e kopresiata do 100 k :( _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
komrade

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 12:50 am Заглавие: |
|
|
хлапето с кучето са супер, кефи ме кадрирането... _________________ The Emperor protects. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 1:19 am Заглавие: Re: Tri kadara ot men... |
|
|
Lele, kolko mi se spi, gore sum pusnal adresite na stranicite v culta, vmesto na jpegovete :(
Krast
Priateli
Posleden pristan
Kato poslednata osobeno dobre pokazva kva protivna rabota e kopresiata do 100 k :(
Otnovo se izviniavam za gafa, az pone ne sam vidial buton za redaktirane na veche publikuvana tema tuk. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 1:36 am Заглавие: |
|
|
hehe 2-rata e chudna..
3-tata mi napomnia za tia tipichni za momite havaiski poli...deto sa ot rastenia i cvetia i lista... interesen kadur _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 9:34 am Заглавие: |
|
|
лодките! страшно колоритна снимка! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demetrii

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 9:40 am Заглавие: |
|
|
На мен ми харесват първите две.
Тази с детето има пространство.
Но защо не пишеш на български? По-лесно се чете. _________________ Photo group Naos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalvera

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 10:20 am Заглавие: |
|
|
Втората е супер, страхотно излъчване. _________________ "Imagination is more important then knowledge" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 10:51 am Заглавие: |
|
|
В първата бих направил така, че кръста да изпъква малко на фона на облака, че много се слива с него вляво.
Втората - no comment! :-)
В третата ми се струва че могат да излязат куп страхотни кадри от това място, но трябва по стегната композиция, според мен. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demetrii

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 1:00 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност, къде е това място? _________________ Photo group Naos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 9:02 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | В първата бих направил така, че кръста да изпъква малко на фона на облака, че много се слива с него вляво.
Втората - no comment! :-)
В третата ми се струва че могат да излязат куп страхотни кадри от това място, но трябва по стегната композиция, според мен. |
Мястото е Дубровник - Харватска, а друга перспектива за този кадър не виждам, защото видях лодките от друго място и от там си направих сметката къде да се покача на крепостната стена за да мога да снимам. После си имах проблеми с охраната, който на ужасен английски и със знаци ми обясни, че ме е помислил за самоубиец...
Ne izdrajah na kirlicata, naistina ot Dubrovnik mogat da izliazat ubiistveni kadri - az kato znam kolko material imam ot 4-chasov prestoi... shte puskam bano i po malko, sega otlejavat kadrite :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|