Graphilla.com :: Преглед на тема - Tri kadara ot men...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Tri kadara ot men...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 12:41 am    Заглавие: Tri kadara ot men... Отговорете с цитат

Krastih temata taka zaradi raznorodnia harakter na kadrite po-dolu:

Kato poslednata osobeno dobre pokazva kva protivna rabota e kopresiata do 100 k :(

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
komrade

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 12:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

хлапето с кучето са супер, кефи ме кадрирането...
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 1:19 am    Заглавие: Re: Tri kadara ot men... Отговорете с цитат

Lele, kolko mi se spi, gore sum pusnal adresite na stranicite v culta, vmesto na jpegovete :(

Krast

Priateli

Posleden pristan

Kato poslednata osobeno dobre pokazva kva protivna rabota e kopresiata do 100 k :(

Otnovo se izviniavam za gafa, az pone ne sam vidial buton za redaktirane na veche publikuvana tema tuk.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 1:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hehe 2-rata e chudna..

3-tata mi napomnia za tia tipichni za momite havaiski poli...deto sa ot rastenia i cvetia i lista... interesen kadur
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 9:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

лодките! страшно колоритна снимка!
Върнете се в началото
Demetrii

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 9:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми харесват първите две.
Тази с детето има пространство.

Но защо не пишеш на български? По-лесно се чете.
kalvera

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 10:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Втората е супер, страхотно излъчване.
n1x0n

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 10:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

В първата бих направил така, че кръста да изпъква малко на фона на облака, че много се слива с него вляво.
Втората - no comment! :-)
В третата ми се струва че могат да излязат куп страхотни кадри от това място, но трябва по стегната композиция, според мен.
Demetrii

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 1:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Всъщност, къде е това място?
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 9:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
В първата бих направил така, че кръста да изпъква малко на фона на облака, че много се слива с него вляво.
Втората - no comment! :-)
В третата ми се струва че могат да излязат куп страхотни кадри от това място, но трябва по стегната композиция, според мен.

Мястото е Дубровник - Харватска, а друга перспектива за този кадър не виждам, защото видях лодките от друго място и от там си направих сметката къде да се покача на крепостната стена за да мога да снимам. После си имах проблеми с охраната, който на ужасен английски и със знаци ми обясни, че ме е помислил за самоубиец...

Ne izdrajah na kirlicata, naistina ot Dubrovnik mogat da izliazat ubiistveni kadri - az kato znam kolko material imam ot 4-chasov prestoi... shte puskam bano i po malko, sega otlejavat kadrite :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети